Bestel alleen nog maar mijn onderbroeken hier.
Bij mijn 2e bestelling ging bij de leverancier meerdere malen iets mis bij de verzending. Direct Ondergoed reageerde steeds op mijn e-mails en betaalde het aankoopbedrag voorlopig terug. Zij stuurde mij zelfs een deel van mijn bestelling alvast toe en zegden zelfs een compensatie toe voor het ongemak. Een zeer klantvriendelijk bedrijf.
Ze houden zich aan hun woord, en als er iets is zijn ze makkelijk contacteerbaar en reageren ze snel, zeer klantvriendelijk, ik ben uiterst tevreden.
Goede ervaring ermee
İk heb voor het eerst een bestelling geplaatst bij jullie. Wat ik erg mooi vond was dat alles gewoon heel duidelijk en overzichtelijk was. Bijvoorbeeld; Niet dat ik naderhand krijg te horen dat mijn maat toch niet aanwezig is. Dus dat was de reden waarom bestellen bij directondergoed.nl voor herhaling vatbaar is:)
De levering was snel, goed en netjes verpakt. Om 22.30u besteld op donderdagavond (dus voor 23.00u) en uiteindelijk inderdaad de volgende dag in huis. Ik ontving alleen 2 e-mails Waarbij de ene mail aangaf dat ik het pakket op maandag zou ontvangen En daarna een e-mail dat ik het de volgende dag zou ontvangen. Ook de track en trace stond op maandag, maar die werd in de loop van vrijdagochtend aangepast naar vrijdag. Dit gaf wel wat verwarring. Het pakket paste door de brievenbus dus dat gaf geen probleem,.
Verrassingspakket valt tegen qua kleur (somber zwart en grijs). Op de site is weinig aanbod in de maat doordat het meestal is uitverkocht Vandaag besteld is niet morgen in huis zoals op de site word vermeld.
Hoi Rob, Vervelend dat je niet tevreden bent. Ik los het graag voor je op en wij kunnen de shorts eenvoudig omruilen of naar een andere passende oplossing zoeken. Zou je mij een korte mail willen sturen naar [email protected]? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Joost
Goed.
scherp geprijsd snelle levering ruim assortiment
Snelle bezorging van een kwaliteits badpak en nog een leuke prijs ook. Bij een vraag of opmerking bijna dezelfde dag een reactie. Goeie afhandeling bij terug bezorging. Al met al, zeer tevreden!
super goede service vandaag besteld de volgende dag in huis!
Super fijne boxers van puma ma ik had alleen de verkeerde besteld oeps
Mijn kinderen en mijn man zijn zeer tevreden over het ondergoed. Het zit lekker, goede maat & je merkt niet dat je t draagt.
Ik koop ondergoed hier altijd als ik online shop. Goeie prijs en goeie service. Zeker een aanrader!
Snelle afhandeling en levering. Echter was de doos van de havaianas volledig geplet.
Ik bestelde onderbroeken en ze waren er echt super snel en alles is heel makkelijk te bestellen plus super goeie acties
Mail contact was prima en de bestelling is netjes afgeleverd. Hele goede ervaring dus!!!
Bestelproces is klantvriendelijk. Informatie over de verwachte levertijd is correct en product voldoet geheel aan de verwachting :)
Snelle levering, goeie prijs, kwaliteit voor je geld.
De eerste keer dat ik bestelde heb ik een verkeerde order gekregen, toen ik daar iets van zei hebben ze het keurig opgelost door de goede order op te sturen van mij en ik mocht de andere order houden. Netjes opgelost en je kunt snel contact met ze opnemen. Mijn eerste (verkeerde) order kwam een week nadat ik had besteld. Mijn tweede en goede order kwam een dag nadat ik er iets van heb gezegd.
Heb 2 pakketten Zaccini bockser shorts maat xl aangeschaft, maar naar alles uitgewassen te hebben en aan de waslijn te hebben gedroogd, valt alles toch als een maatje kleiner aan, gewassen op 40 graden Zouden jullie voortaan aan kunnen geven of kledingstuk groter of kleiner uitvalt svp, soms grote verschillen per merk ( ook na een wasbeurt). Mvgr Kees
Goede keuze, snelle service, erg overzichtelijk!
Snelle levering top
Prima, de levering komt overeen met de bestelling. Op tijd geleverd en netjes aangeleverd!
V.w.b de levering via DHL zou het aan te bevelen zijn om dit via PostNL te laten lopen. De servicepunten zijn beter bereikbaar qua afstand.
Herestraat 106
9711 LM Groningen
Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!