Gewoon prima, niets mis mee en voor herhaling vatbaar.

Gewoon prima. Niets mis mee. Voor herhaling vatbaar.

• Betrouwbaarheid

Supergoede deal met een supersnelle levering!

Ik heb het 12 pack levi's boxershorts gekocht. Ik kon deze ergens goedkoper vinden. Ik bestelde ze in het weekend vanuit België en had ze de maandag al aan mijn deur! En dit in corona tijden! Super! Als er dan nog eens een kortingsbon bij je bestelling zit dan is het helemaal top! In 1 woord fantastisch!

Verkeerd type gestuurd

Direct ondergoed heeft een ander type boxershort gestuurd dan door mij besteld!

• Prijs N.v.t.
  • Betrouwbaarheid

Snelle service, en precies wat ik nodig had

• Betrouwbaarheid

Bestellen, betalen en leveren. Alles oké

slecht

bestel ondergoed, is nooit aangeboden, krijg mail dat de retoursontvangst is bevestigd?? ( niks retour gezonden) en nu maar wachten of ik mn geld terug krijg want dat kan wel even duren zeggen ze???

Snelle service!

‘s avonds laat besteld en de volgende middag al in huis!

Levering perfect

De levering was perfect netjes in een doos en op tijd geleverd. De enige opmerking die ik heb over de happy socks is de afwerking. Aan de binnenzijde van de sok zit je met de draden van de figuurtjes. Hierdoor kan je teen / tenen blijven steken aan de draadjes.

goede kwaliteit

• Betrouwbaarheid

Goede kwaliteit, snel geleverd!

De onderbroeken zijn van goede kwaliteit en zijn snel geleverd ondanks de Corona problematiek.

prettige site

Makkelijk telefonisch te bereiken om eventuele vragen te stellen.En de mogelijkheid om achteraf te betalen.Prima bedrijf.

• Prijs N.v.t.
  • Snelheid/levertijd N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

Snelle levering, goede service

Top, pakket was er de dag erna al en toen er een beschadiging bleek direct een nieuw setje gekregen

• Betrouwbaarheid

Goede aanbiedingen, snelle levering en eerlijke communicatie.

Eerst leek de bestelling verkeerd te gaan, zorgde de eerlijke communicatie voor een vlotte levering. Dus heel tevreden.

Een beetje slordig

Had 5 keer Deal boxershorts met maat L besteld. Ontvang echter 4 keer L en 1 M.

Levi onder goed!

Mijn vriendje wil uitsluitend Levi ondergoed! Zo blij dat we ze nu via deze site kunnen kopen tegen een redelijke prijs! Direct ondergoed is gewoon goed!

• Betrouwbaarheid

Supersnelle levering met duidelijke afspraken!

Voor mij de eerste keer dat ik bestel. Op zoek naar leuke, betaalbare boxershorts (van Tommy Hilfiger). Bestellen ging makkelijk, levering was erg snel en volgens afspraak.

Perfect geregeld

Mijn badpak van speedo voldoet aal alle verwachtingen

top ondergoed!

deze puma hipsters zijn comfortabel om te dragen! de levering gebeurde bovendien snel...top service!

• Betrouwbaarheid

Ondergoed zit zoals verwacht. Prima!

Ik heb dit model van Tommy Hilfiger al eerder besteld. Bevalt goed. Bij de bezorging ging het niet helemaal goed deze keer. Twee keer vertraging waardoor het langer dan normaal duurde.

Snel, prima

Op tijd en correct, niks aan de hand

• Betrouwbaarheid

Komen afspraken na, goede site met prachtige producten.

• Betrouwbaarheid

Goed aanbod, goede prijzen, kleine onduidelijkheden

De keuze is reuze. Groot aanbod met goede prijzen. De sorteeroptie prijs laag-hoog (en andersom) werk niet goed. Alles staat nog steeds deels door elkaar. Ook staan er vaak nog artikelen tussen die ik niet geselecteerd had. Bij sommige artikelen staat geen afbeelding of een foutieve afbeelding (afbeelding: dames/meisjes ondergoed, met als tekst onder het artikel: heren boxer). Hierdoor weet je niet (goed) wat je in dit geval koopt.

ok maar lange wachttijd

Na lang wachten zeer beperkt aanbod.

Goede kwaliteit en service

Je krijgt wat je besteld en ook op de afgesproken dag.

Herestraat 106

9711 LM Groningen

Over Direct ondergoed

Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!