Gewoon prima. Niets mis mee. Voor herhaling vatbaar.
Ik heb het 12 pack levi's boxershorts gekocht. Ik kon deze ergens goedkoper vinden. Ik bestelde ze in het weekend vanuit België en had ze de maandag al aan mijn deur! En dit in corona tijden! Super! Als er dan nog eens een kortingsbon bij je bestelling zit dan is het helemaal top! In 1 woord fantastisch!
Direct ondergoed heeft een ander type boxershort gestuurd dan door mij besteld!
Beste Eddy, Bedankt voor het bericht en vervelend dat de verkeerde boxershorts zijn toegestuurd. Wij sturen alsnog graag de juiste toe voor het ongemak zullen wij u compenseren. kunt u een mail sturen naar [email protected] ? Dan ga ik het samen met u oplossen. Met vriendelijke groet, Joost
Bestellen, betalen en leveren. Alles oké
bestel ondergoed, is nooit aangeboden, krijg mail dat de retoursontvangst is bevestigd?? ( niks retour gezonden) en nu maar wachten of ik mn geld terug krijg want dat kan wel even duren zeggen ze???
Beste Tim, Bedankt voor het bericht en vervelend dat het ondergoed niet thuis is aangeboden. Het geld terugstorten kan direct in orde gemaakt worden alleen is het voor mij niet duidelijk of je het bestelde ondergoed nog wil ontvangen? Ik zal in ieder geval met een passende oplossing komen voor het probleem. Zou je mij een mail willen sturen naar [email protected] met het ordernummer ? Dan kijk ik er direct naar. Met vriendelijke groet, Joost
‘s avonds laat besteld en de volgende middag al in huis!
De levering was perfect netjes in een doos en op tijd geleverd. De enige opmerking die ik heb over de happy socks is de afwerking. Aan de binnenzijde van de sok zit je met de draden van de figuurtjes. Hierdoor kan je teen / tenen blijven steken aan de draadjes.
De onderbroeken zijn van goede kwaliteit en zijn snel geleverd ondanks de Corona problematiek.
Makkelijk telefonisch te bereiken om eventuele vragen te stellen.En de mogelijkheid om achteraf te betalen.Prima bedrijf.
Top, pakket was er de dag erna al en toen er een beschadiging bleek direct een nieuw setje gekregen
Eerst leek de bestelling verkeerd te gaan, zorgde de eerlijke communicatie voor een vlotte levering. Dus heel tevreden.
Had 5 keer Deal boxershorts met maat L besteld. Ontvang echter 4 keer L en 1 M.
Mijn vriendje wil uitsluitend Levi ondergoed! Zo blij dat we ze nu via deze site kunnen kopen tegen een redelijke prijs! Direct ondergoed is gewoon goed!
Voor mij de eerste keer dat ik bestel. Op zoek naar leuke, betaalbare boxershorts (van Tommy Hilfiger). Bestellen ging makkelijk, levering was erg snel en volgens afspraak.
Mijn badpak van speedo voldoet aal alle verwachtingen
deze puma hipsters zijn comfortabel om te dragen! de levering gebeurde bovendien snel...top service!
Ik heb dit model van Tommy Hilfiger al eerder besteld. Bevalt goed. Bij de bezorging ging het niet helemaal goed deze keer. Twee keer vertraging waardoor het langer dan normaal duurde.
Op tijd en correct, niks aan de hand
Komen afspraken na, goede site met prachtige producten.
De keuze is reuze. Groot aanbod met goede prijzen. De sorteeroptie prijs laag-hoog (en andersom) werk niet goed. Alles staat nog steeds deels door elkaar. Ook staan er vaak nog artikelen tussen die ik niet geselecteerd had. Bij sommige artikelen staat geen afbeelding of een foutieve afbeelding (afbeelding: dames/meisjes ondergoed, met als tekst onder het artikel: heren boxer). Hierdoor weet je niet (goed) wat je in dit geval koopt.
Na lang wachten zeer beperkt aanbod.
Je krijgt wat je besteld en ook op de afgesproken dag.
Herestraat 106
9711 LM Groningen
Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!