Goede klanten service

Ik had blijkbaar een verrassings paket besteld. Als voorbeeld afbeeldingen van boxers. toen ik ze thuis kreeg allemaal anders en niet mijn smaak. Email gestuurd voor retour. zelfde avond nog mail contact gehad en word geruild naar iets wat ik wel leuk vond. Heb de nieuwe zending nog niet binnen maar heb er vertrouwen in dat het goed komt.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

nvt

goede service

Snel levering

Snel en goed levering

• Betrouwbaarheid

De levering was snel en goed verzorgd

• Communicatie N.v.t.

Prima ondergoed

• Betrouwbaarheid

Snelle levering en goede kwaliteit. Makkelijk bestellen.

• Betrouwbaarheid

Snel en correct cavello shorts !!

Besteld en de volgende dag al in huis voor een mooie prijs. Toppie. Wordt ik blij van.

Uitstekend.

Snelle en adequate levering.

• Betrouwbaarheid

Geleverd, sneller dan het licht👍⚡️

Het zou wel beter zijn om aan te geven welke kleuren er in m’n onderbroeken batch zitten... anyway wel erg kleurig Thnx voor de snelle levering, de prijs is ook goed!

Top levering!

Keurig op tijd geleverd, zelfs nog met extra ‘gift’. De volgende keer bestel ik hier zeker weer!

• Betrouwbaarheid

Geweldig aanbod voor een top prijs

Keuze uit heel veel topmerken en dan ook nog eens in geweldige voordeelverpakkingen.

Duidelijke website, snelle verzending

Prima prijzen voor verrassingsdeals van heren ondergoed. Inhoud was alleen anders dan het plaatje, waarvan ik dacht dat ik ze had besteld. Dat was jammer, want uk koos alles blauw en groen en kreeg zwart. Nog steeds fijne onderbroeken van Calvin Klein en een blije zoon.

• Betrouwbaarheid

Voldoet helemaal aan mijn verwachting en zeer snelle levering!

• Betrouwbaarheid

Alles in orde, zoals het hoort.

Alles ok

• Betrouwbaarheid

snelle levering, goede prijs!

Enige opmerking is dat het ondergoed los in de doos zaten, weliswaar in duo verpakking/wikkel maar niet in plastic oid.

Klasse

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en betalen, en snelle levering

V good

V good.

• Betrouwbaarheid

Doen wat er wordt beloofd.

Al een paar bestellingen gedaan en tot nog toe wordt er gedaan wat er wordt beloofd, met spullen van goede kwaliteit.

• Betrouwbaarheid

Goede kwaliteit en snelle service

Positieve ervaring. Het Tommy Hilfiger shirt dat ik wilde was nog niet beschikbaar. Even gemaild en snel reactie wanneer het shirt wel beschikbaar zou komen. Ik denk dag na de bestelling het pakketje ontvangen. Al met al zeer tevreden en voor herhaling vatbaar. Gr Jules (Haarlem)

Geweldig zeer goed

Zeer snelle levering en materiaal ook zeer goed

• Betrouwbaarheid

Mooie merken, leuke aanbiedingen en snelle verzending.

Fijne website, producten zijn makkelijk te vinden. Regelmatig krijg ik leuke aanbieding per mail. De betaling en verzending verloopt makkelijk en snel. Producten zijn zoals als de site te zien is.

Goed geregeld!

Snel en eenvoudig kunnen bestellen. Mooie voordelige verpakking. Ondergoed zit super

Keurige service, snelle levering

Inmiddels meerdere bestellingen geplaatst naar volle tevredenheid. Goede prijzen en een snelle levering. Ik had wel een keer een bestelling die niet doorkwam bij het magazijn en een bestelling waarbij de kortingscode die niet werd doorgevoerd. Beide problemen zijn keurig opgelost en het geld stond binnen een dag weer op mijn rekening. Als ik kritiek moet leveren, is het slechts het volgende: bij de laatste bestelling zat een artikel met daarop een actieprijs die lager was dan het oorspronkelijke aankoopbedrag in de webshop (voor de Paaskorting).

Super vriendelijk

Producten waren helaas niet op voorraad (wat altijd een keer kan gebeuren). De oplossing was perfect en ook nog super vriendelijk afgehandeld!! Ik Kom zeker vaker bestellen!!

• Snelheid/levertijd N.v.t.

Super snelle levering

Was heel snel in huis! En netjes geleverd.

Herestraat 106

9711 LM Groningen

Over Direct ondergoed

Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!