Goede kwaliteit onderbroek in goede staat ontvangen en snel geleverd. Ook een gevarieerde zending ontvangen 8 stuks en ook 8 verschillende motieven en kleuren.
Nou het werd wel weer eens even tijd voor wat nieuw ondergoed. Maar ja door het Corona virus waren zo goed als alle winkels dicht. Dus dan maar even online kijken. Toen kwam ik bij Direct Ondergoed terecht. Ik wou wat ondergoed wat lekker zat en een leuke print had! Staat er in 1 keer een leuke verassing deal op het scherm! Nou ik viel met de neus in de boter! Bekend merk en zeer scherp geprijsd! Meteen besteld en de volgende dag al in huis! En lekker dat ze zitten! Kwaliteit is ook uitstekend! Erg blij mee!
Volop keus. Voor elk wat wils qua merk kleur en prijs.
Op zoek naar goede onder t-shirt. Hier gevonden tegen een goede prijs
Hoopte op wat ik kreeg goede kwaliteit en op tijd geleverd..
Ik vind de klantenservice heel goed En de snelle afhandeling uitstekend Mijn Kompliment daarvoor
Waren een boxershort vergeten te sturen! Keurig opgelost Fijne service
6 paar ondergoed besteld en ook gekregen. Iets later dan verwacht maar dat kan gezien de Corona situatie. Wat wel jammer was was dat ik ipv 6 verschillende paren er maar 3 verschillende paren kreeg. Dus de variatie was een stuk kleiner dan verwacht . Verder prima pasvorm en kwaliteit
Goedemiddag Dominic, Bedankt voor het bericht. Ik zie inderdaad 2 effen varianten er tussen zitten. Dat is niet helemaal de bedoeling. Kan mij een mail sturen? Dan kunnen wij ze of omruilen of wellicht een leuke kortingsbon aanmaken voor een volgende aankoop. Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Joost [email protected]
Hele snelle levering, doch miste 1 stuks,mail gestuurd, volgende dag wederom weer in de bus. Top
1 woord zegt meer dan 1000 woorden
Pakket zou 25 maart worden geleverd. Bericht gehad: pakket is afgeleverd, maar tot op heden hebben we niets ontvangen. Hele dag voor thuis gebleven. Heb wel bericht gehad dat het wordt uitgezocht. Zal nog reageren of het wel of niet goed gekomen is. Wil dit bericht verder toelichten omdat het door Direct Ondergoed goed is opgepakt. Ze hebben e.e.a. uitgezocht, mij gemaild en teruggebeld en heb het volledige bedrag op mijn rekening teruggekregen. Betrouwbaar bedrijf, super afgehandeld!
Goedemiddag, Na telefonisch contact hoop ik dat ik het probleem netjes heb opgelost. De gelden zijn teruggestort en mocht u het pakket nog willen ontvangen kunnen wij deze kosteloos opnieuw versturen. Met vriendelijke groet, Joost
Originele beoordeling
Product was precies goed en zoals op de foto. Zal hier vaker bestellen. Netjes en super snel geleverd!!!
Schnelle Lieferung perfekte Qualität
Je denkt; dat kan niet, op zondagmiddag bestellen en op maandagmiddag leveren. Dat kan wel dus. Verrassend. Uit de ruime keuze koos ik voor Cavello. Super fijn dragend ondergoed. Mocht je denken dat je via deze webwinkel overjarig spul krijgt, dan zit je er naast. Ook nog voor een heel schappelijke prijs. Ik ben er blij mee.
Goed product en snel geleverd.
snelle afhandeling van de order. op de hoogte gehouden van hoe het verder gaat met de levering. ook op de hoogte gehouden worden wanneer en door wie het afgeleverd wordt. een dikke tien!
Ondanks de corona beslommeringen prompte service en uitstekende Allan Red T-shirts. Volgende keer weer.
Snel geleverd met goede informatie wanneer het wordt geleverd.
Alles ok volgens afspraak
Goede reactie snelheid - retourenvelop snel afgewerkt en gecrediteerd
Makkelijk bestellen. Zeer goede track en tracé. Mooi op tijd in huis!
Goede prijs, snelle levering
Topmerken en snelle levering.
Helaas wordt er maar iets in de doos gegooid in de hoop dat de klant het maar laat zitten. Dat is nu twee keer gebeurd en driemaal acheepsrecht was in de Gouden Eeuw.
Goedemorgen Edmond, Bedankt voor uw review en excuses voor het leveren van de verkeerde shorts. Wij sturen u kosteloos de juiste shorts toe voor het ongemak. Het is absoluut niet onze bedoeling om zomaar iets in het pakket te doen. Ik hoor het graag en u kunt reageren op mijn mail van [email protected] Met vriendelijke groet, Joost
Herestraat 106
9711 LM Groningen
Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!