Duidelijke website en snelle levering

Goed spul

Snelle levering en goede kwaliteit

• Betrouwbaarheid

Ruime keuze, goede prijs en snelle levering

Vandaag besteld morgen binnen, ze maken het waar, super. Ik heb leuke boxershort gekocht voor een uitstekende prijs en kon ze het weekend gelijk dragen. Super !!

• Betrouwbaarheid

Prima bedrijf en prima prijzen. Alleen retourbeid kan klantvriendelijker.

Het zou mogelijk moeten zijn om als klant zelf een retour formulier te downloaden. Of nog beter dat deze al met retouradres sticker in het pakket zit. Zodat je kosteloos kunt retourneren naar een antwoord nummer. Nu moet je daar per mail om verzoeken en gaan er een paar dagen overheen. Zelf terugsturen kost al snel meer dan €7,- Verder mooi bedrijf met prima aanbod en vriendelijke communicatie.

Goede ervaring

Bestelling geplaatst maar order was blijven hangen. Hierop gebeld met Joost en toen is dit bijzonder goed opgepakt. Voor de vertraging 2 paar Tommy Hilfiger sokken cadeau gekregen. De bezorging van de DPD was niet goed gegaan. Ze hebben het niet op het adres bezorgd zoals afgesproken maar op een pacerel shop aan de andere kant van het dorp. Dit was een tegenvaller.

perfect

alles volgens afspraak, goede kwaliteit

Geen klachten!

Prima voor elkaar. Kan er wel meer woorden aan vuil maken, maar had de bestelling volgende dag keurig in huis!

Snelle goede levering

Snelle reactie na vraag. Er wordt meegedacht met de klant. Goede en snelle levering.

• Betrouwbaarheid

Nadat ik eerst mijn bestelling niet ontvangen had en ik daarover belde werd het zo snel opgelost dat ik de volgende dag de bestelling alsnog had. Een foutje maken doet iedereen toch?! Super dank daarvoor

• Betrouwbaarheid

Snelle levering en goed product

Geleverd wat ik had besteld en ondanks corona toch gewoon op de afgesproken tijd. Product is goed, helemaal tevreden dus!!

Perfect!

Heb snel en goed contact gehad met Joost. Er ging bij mijn bestelling iets mis waardoor ik niet 2 exemplaren maar 1 exemplaar van een product had besteld. Na mail contact te hebben gehad kon ik het 2e exemplaar zonder verzendkosten thuisgestuurd krijgen.

• Betrouwbaarheid

Betrouwbaar kanaal, ik koop hier al tijden

Vlotte communicatie zoals altijd, had de producten snel in huis.

correcte en vlugge levering

alles in orde

• Betrouwbaarheid

Goede prijzen en leuke verrassingssets

Ik was op zoek naar nieuwe boxershorts van het merk Zaccini. Hier verkopen ze verrassingssets tegen zeer scherpe prijzen. Dus een set van 12 gekocht, waarbij Direct Ondergoed kiest welke boxershorts je krijgt. Spannend dus! Levering (volgende dag in huis): Op maandag besteld, verwachte bezorgtijd volgens de bestelbevestiging was dinsdag, maar op donderdag nog steeds niets ontvangen. Nadat ik via de chatfunctie op de website contact heb opgenomen, bleek het nog niet verstuurd te zijn; “vanwege het virus”. Ik begrijp goed dat het zou kunnen dat er minder mensen op de logistieke afdeling werken, vanwege de veiligheid of het tijdelijk ontbreken van personeel. Maar dit kan naar mijn idee best naar klanten worden gecommuniceerd. Geen probleem als het langer duurt, maar laat dit gewoon even weten. Inhoud pakket: Ik heb 6 duo-packs ontvangen met een leuke combinatie van boxershorts. 1 duopack boxershorts zonder motiefje en 5 duopacks met 1 motiefje en 1 zonder motiefje. Ik ben erg tevreden over de diversiteit van de verrassingsset. Complimenten!

• Betrouwbaarheid

Mijn bestelling duurde wat langer, maar prima opgelost.

• Betrouwbaarheid

Goede site, snelle levering en prima kwaliteit.

• Betrouwbaarheid

Direct ondergoed dat doet me goed

Prima levering en goed kwaliteit van ondergoed.

Helemaal top

Zowel de online shop ervaring als de aflevering thuis was helemaal top

• Betrouwbaarheid

Eerste maar zeker niet de laatste aankoop,zeer tevreden

2 shirts gekocht en ze zitten perfect

Super goede service!

Goed advies, groot assortiment en snelle levering.

• Betrouwbaarheid

Echt snel geleverd mooie sokken heb de gift doos van Queen gekocht

• Prijs N.v.t.
  • Betrouwbaarheid

Prima product voor een scherpe prijs

Al vaker hier mijn boxers besteld, altijd de beste prijs kwaliteit verhouding. Ga hier zeker vaker bestellen

• Betrouwbaarheid

Mooie kwaliteit en snelle levering

Snelle levering van mooie kwaliteit ondergoed

• Betrouwbaarheid

Niet verwacht in deze gekke tijd binnen 1 dag geleverd zou worden maar toch wel, echt super!

• Betrouwbaarheid

Snelle levering en goede service

Super snelle levering en toen ik per ongeluk een verkeerd adres had opgegeven, kon dat snel en makkelijk gewijzigd worden. Fijn contact en goede service

Herestraat 106

9711 LM Groningen

Over Direct ondergoed

Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!