Erg tevreden over mijn eerste bestelling. Goede prijs, snelle verzending, zoals verwacht.
Snelle levering en uitstekende kwaliteit met goede service!
Bestel regelmatig bij direct ondergoed voor mijn hele gezin. Altijd goede prijzen en pakketten. In mijn 10+ bestellingen nog nooit een verkeerde levering gehad!
Ik ben zeer tevreden. Ik heb hier al vaker besteld en nooit problemen gehad.
Snelle levering en ruilen is geen pro leem. Super vriendelijke klantenservice. Mijn hele familie koopt inmiddels bij direct ondergoed! 10/10
Altijd lekker snel en top kwaliteit! Zeker aan te raden.
Gedaan wat geadverteerd wordt
Prima prijs en zeer snel geleverd. Top!
Eenvoudig besteld en snel in huis, was perfect geweest als ze met Postnl versturen (of de keus bieden) Wat mij betreft wordt eea sowieso uitgepakt zodat het in de brievenbus past, scheelt verzendkosten en thuisblijven voor de ontvanger
Regelmatig leuke acties en kortingen. Koop hier altijd mijn boxershorts en sokken. Altijd de volgende dag in huis! Ook de klantenservice helpt mij altijd uitstekend!
Mooie boxers, alle mooie merken
Netjes geholpen en hele lueke acties.
Levering zou woensdag koem, toen nieyt o, toch wel. Maandag de verkeerde goederen ontvangen. Heel vervelend. Wel snelle en correcte comunicatie met directondergoed. Maar ga er niet nog een keer bestellen. Zelfde prijs als in de winkel.
Goedemorgen, Bedankt voor uw review. Er is inderdaad wat fout gegaan met deze bestelling. Ik hoop dat wij het netjes hebben opgelost en voor het ongemak hebben wij een tegoedbon aangeboden. Fijne dag en excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Joost
Een foutje in de bestelling werd meteen rechtgetrokken en gecompenseerd! Vriendelijk en snelle service, aanrader!
Goedemorgen, Bedankt voor uw review. Wij hebben u een mail gestuurd. De kerstsokken in de verrassingsdeal is een fout geweest. U kunt de sokken kosteloos omruilen tegen sokken naar keuze. Ik hoor graag van u en excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Joost
Originele beoordeling
ik heb een 10-pack Happy socks besteld. Maar helaas kwam de afbeelding niet overeen met de geleverde kousen. In plaats daarvan, kreeg ik 1 box met kerstprints en 1 box met valentijn prints
Mooie producten en goede passing, Veel keus en product is zoals beschreven en alle maten beschikbaar
Gewoon goeie product en snelle levering
Snelle levering, keurig verpakt en alles tip- top in orde!
Zeer positief 😃volgende dag al in huis
Savonds om 22:00 besteld en de volgende dag om 12:00 bezorgd, helemaal super!
Online besteld, snel thuis! Zeer tevreden!
Goede overzichtelijke webshop. Producten worden netjes verpakt verstuurd. Het was mijn eerste bestelling maar er zullen er meer volgen, zeker met deze goede prijzen!
snelle levertijd en beste prijs!
Een keer besteld. Ok prijs en levertijd. Alleen dan meteen een niet gevraagde spam campanje en email reclamen 😢
Beste Lars, Bedankt voor het bericht. Wij sturen alleen emails naar mensen die ingeschreven zijn voor de nieuwsbrief. Wellicht is het vinkje inschrijven aangevinkt in het bestel proces. In ieder geval excuses en als u een mail van ons ontvangt, is het mogelijk met 1 klik uit te schrijven. Met vriendelijke groet, Joost
Savonds besteld, binnen 24 uur al in huis, super service!!
Voor het eerst besteld bij direct ondergoed en een geweldig goede ervaring moet ik zeggen. Leuke deals en goede service.
Herestraat 106
9711 LM Groningen
Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!