• Betrouwbaarheid

bestelling goed, bezorging mag beter

bestellen is goed en eenvoudig maar "vandaag besteld morgen thuis" werkt niet op zondag.

Supersnelle levering

Tegen een hele goede prijs het product super netjes en snel in huis!

Snelle en correcte levering

1ste maal besteld. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Betrouwbaarheid

Prima. Gisteren besteld vandaag in huis

Zoals ik hierboven schrijf. Prima, gisteren besteld vandaag in huis.

• Betrouwbaarheid

Goed geregeld en snel geleverd

Geen vraagtekens maar alles gewoon zoals het moet zijn: prima!

• Betrouwbaarheid

Kort maar krachtig: TOP👍!

Duidelijke website, afwikkeling bestelling en bezorging prima geregeld!

Moiiiiiiyy mmoiyy

Moiyyyyy

• Prijs N.v.t.
  • Snelheid/levertijd N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

Top!!!!

Een super snelle en goede service!!

• Betrouwbaarheid

Snel besteld, binnen 24 uur geleverd Top!

Kwam de site onverwachts tegen ging even kijken, en vond leuke artikelen voor niet veel geld. Besteld en de volgende ochtend al binnen. Top levering, goede kwaliteit en perfect op de hoogte gehouden via de mail! Ga hier zeker vaker bestellen.

• Betrouwbaarheid

Ervaring was netjes , snel en goed

Het was een snelle, nette juiste levering en dat is soms wel eens anders bij een ander bedrijf of site.

• Betrouwbaarheid

Zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar !

Shirtjes besteld en 1 dag later keurig en stevig verpakt ontvangen. Ik blijf hier zeker klant !

• Betrouwbaarheid

Veel keus en snelle bezorging

Super snelle levering en veel keus en mooie merken

• Betrouwbaarheid

Enorm klantvriendelijk en een geweldige service!

Ik ben enorm vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Er werd alle moeite gedaan om het juiste shirt te vinden. Beloftes werden keurig nagekomen. Kortom: wat een geweldige service!!!

Snel en goed

• Betrouwbaarheid

Snelle levering voor scherpe prijs

Het ondergoed werd de volgende dag keurig afgeleverd in keurige verpakking. Het voldeed aan de verwachtingen en was scherp geprijsd!

• Betrouwbaarheid

etiket heeft harde/puntige randjes welke bij mij irriteren ,deze geheel moeten verwijderen .

Niet zoals op de foto

Op de foto's bii de aanbieding staan ook meerdere boxers met print, alle boxers die ik heb ontvangen zijn in effen kleuren! Na overleg is dit overigens keurig opgelost!

Snele levering

Ik heb mijn besteling snel gekregen. Alles was goed. Ik ben blij van aankoop.

• Betrouwbaarheid

Redelijke kwaliteit voor een redelijke prijs!

Bestelling geplaatst via ‘de Telegraaf ‘. Supersnelle levering! De prijs is in overeenstemming met mijn verwachting van de kwaliteit van het geleverde product.

T shirts besteld en ze waren binnen 1 dag in huis

Makkelijk zo dat bestellen van T Shirts online. En ze werden zo snel geleverd helemaal top. Kortom een aanrader om hier te bestellen niets op aan te merkten

Tevreden 👌

Heb inmiddels 3 leveringen ontvangen. Een voor mijn man en 2 voor mijn jongens. Iedereen blij gemaakt, goede kwaliteit en mooie prints. Tussendoor contact gehad met Joost; klantvriendelijk en geeft gelijk oplossing. Ga zo verder !

• Betrouwbaarheid

Bestelling nog niet ontvangen,onvoldoende voorraad

Bestelling gedaan van 3 boxershorten. Probleem met voorraad. Omdat de levering niet tijdig kon gebeuren overlegt met firma om deze te annuleren. Deze zijn netjes terug betaald. Probleem werd correct opgelost. Mvg. Philips Tiny

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle en goede service

• Betrouwbaarheid

Snel in huis en eerlijke prijzen

Eenvoudig het gewenste model geselecteerd op de website. 'S avonds besteld volgende dag al in huis en alles tegen een goede prijs, ik ga zeker nog een keer langs

Herestraat 106

9711 LM Groningen

Over Direct ondergoed

Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!