Belofte nakomen

Alles positief ervaren

Snelle levering top

Ik moest snel een aantal boxershorts hebben en ik had ze de volgende dag al binnen echt top

• Betrouwbaarheid

Snel geleverd, vast merk dus kwaliteit zoals gewend

Zeer slecht!

Onze bestelling is nu voor de DERDE Xgemeld,t.w. Van middag tussen 11.00 en 15.00uur??? Volgenshet achter gelaten bericht waren wij niet thuis.ONZIN, WIJ WAREN WEL THUIS. Succes, grt J.B.

• Prijs N.v.t.

alles in orde

goede verpakking, kwaliteit en snelle levering, alles zoals het hoort, top! peace

Uitstekende service en levering

Bundel THilfiger sokken gekocht. Snel geleverd. Prima prijs kwaliteit

Top service!

Goede kwaliteit en snel. De nazorg is perfect!

Goede klantenservice

Na een fout, goed hersteld door de klantenservice die zelf contact met mij opnam.

• Betrouwbaarheid

Fijne site en snelle bezorging

Hadden een "verrassingspakket" van 12 shorts van Puma besteld aangezien we niet zo heel specifiek een bepaalde kleur wilde hebben, alleen wel jammer dat er dan uiteindelijk 2 dezelfde setjes van 2 in zitten in plaats van 6 verschillende setjes.

• Betrouwbaarheid

Badpak besteld, snel geleverd keurig verpakt en precies goed helemaal wat ik had verwacht.

Wel ok

Heel de bestelling is prima verlopen, raar alleen dat er een kortingscode gegeven word die al verlopen is voor het pakket bij mij is.

• Betrouwbaarheid

Probleempje snel en prima opgelost

Bij bestelling zat 1 'verkeerd' item. Binnen 24 uur naar meer dan tevredenheid opgelost.

SNEL GOED EN MOOI

BB Boxers gekocht tegen goede prijs

Slecht

Ik heb jullie twee mails gestuurd dat ik de verkeerde maat en ondergoed heb gekregen. Ik wil dit zo snel mogelijk op de mail doen alleen krijg ik maar geen reactie van jullie. Ik heb het pakketje nog steeds thuis liggen aangezien ik bang ben dat als ik het retour stuur ik mijn geld niet terug krijg aangezien ik nog geen reactie van jullie heb ontvangen.

• Betrouwbaarheid

Volhens afspraak snel geleverd tegen nette prijs

• Betrouwbaarheid

Super goede service en snelle levering

Snelle levering!

Mooie pakketjes

Mooie aanbiedingen

leuk

leuk

snel correct direct

vlotte bestelling, met snelle levertijd

Klant staat centraal

Top als je online een persoonlijke klantervaring realiseert. Ik had een bestelling gedaan. Bleek een maatje te klein. Even gemeld en gelijk de aanbieding ontvangen (van Joost) of hij de bestelling in een maatje groter kon versturen.

Goed !

Snelle levering, fijne boxershorts !

Mooi ondergoed

Snelle levering, van goed op maat zittend ondergoed

• Betrouwbaarheid

Prima, snelle correcte verwerking van je bestelling

Goed!

Super service!

Na het product te hebben besteld werd ik goed op de hoogte gehouden van het proces. Echter bij ontvangst bleek er een ander product te zijn geleverd dan besteld. Hierover contact opgenomen met Joost. Reageerde super snel en zocht mee naar en bood een passende oplossing. Zeer goede service en vriendelijk klantcontact! Zal hier mijn volgende bestelling zeker weer doen!

Herestraat 106

9711 LM Groningen

Over Direct ondergoed

Wij zijn Directondergoed. Niet nieuw in dit spel, maar nog lang niet uitgespeeld. Altijd op zoek naar hoe het anders kan. Wij willen niet serieus geworden worden, maar nemen sommige dingen wel heel serieus. Zoals mensen blij maken. En daar worden wij weer blij van. Why so serious? Als je onder maar goed zit. Wij zijn snel, sneller...direct. Met ons zaken doen gaat aerodynamisch en vol gas. Daarnaast selecteren we heel precies - onze etalage is er alleen voor de beste merken. Zo kiezen we uit op onder ander: stijlvol of juist een eigenzinnig design, slijtvast (geen slipgevaar), en natuurlijk comfort+. Dit vind je terug in de beste deals voor boxershorts, slips, strings, bralettes en meer!