Goede onlinewinkel met fijne dienst na verkoop
Besteld artikel was niet op voorraad,heb er twee weken op moeten wachten,maar is uiteindelijk netjes toegekomen.
13 March 2020
Review overzicht
13 March 2020
Esther
België(limburg)
De kussens worden keurig in tassen geleverd. Zijn gewoon goede degelijke kussen, waar je jaren mee vooruit kan.
12 March 2020
Demi
Etten Leur
Slaap heerlijk door zonder nekpijn. Ben er erg blij mee
11 March 2020
Guman
AMSTERDAM
Prima kussens
4 March 2020
Angeline
Baexem
Had 2 x een hotelversie gekocht, was maar 1 beschikbaar, 2de tegen een zeer gereduceerde prijs gekregen. Top!!
2 March 2020
Bert
Ede
ruilen gaat zonder problemen.
28 February 2020
Ramon
Amsterdam
Snel, persoonlijk en meedenkend. Goed duidelijk advies en zeer fijne kussens van kwaliteit.
25 February 2020
D
Harderwijk
Snelle levering,goed kwaliteit kussen
18 February 2020
Matthijs Meijer
Enschede
Door het keuze menu kom je snel op de voor jou geschikte artikel
14 February 2020
Rob
Maartensdijk
Het is een feestje om naar bed te gaan!
11 February 2020
Mike
Purmerend
Smooth experience, the pillow I've ordered looks and feels exactly as described.
8 February 2020
Dmitry
Amsterdam
Ik ben alerter, geconcentreerder en beter uitgeslapen sinds in het donsdeken heb aangeschaft. We zijn er superblij mee. Olivier
3 February 2020
Olivier
Kessel-lo
Snelle levering Product conform website omschrijving Premium product Eerlijke feedback Prijs/kwaliteit top
27 January 2020
Tom
Zwevegem
Bestelling binnen de aangegeven dagen binnen. Goed verpakt etc en dekbed is top!!
27 January 2020
Annemieke
Ridderkerk
Snelle levering en goed verpakt in mooie dozen waarin de kussens zitten. De kussens voldoen helemaal aan de verwachting van ons zoals wij het op de site hebben kunnen beoordelen.
26 January 2020
Sjoerd
Wijchen
Prima site met veel keuze en informatie. De kussen die ik besteld had was niet op voorraad en er stond aangegeven dat hij een paar dagen later zou komen. Daarover heb ik ook nog keurig een extra mailtje gekregen van 1 van de medewerkers. Deze belande echter wel in de junk emailbox.
23 January 2020
Frank
Groningen
Voor ik het driekamer eendedonskussen had, sliep ik niet echt confortable. Ik had vaak last van stijve nek. Nu met mijn driekamer eendedons slaap ik rustig en confortable.
21 January 2020
Wolfgang
Damme
Lekker kussen voor een buikslaper. Zachte kwaliteit. Kussen kraakt niet.
20 January 2020
Eleane Meijer
Lindelaan 16
Ben een tevreden klant
16 January 2020
Petra
Moergestel
Heb de aanbevelingen gelezen op de site (keuze rug slaper-zijslaper-buikslaper). Heb de voorgestelde keuze ttz drie kamer dons kussen besteld, deze was in aanbieding. Na ontvangst hebben wij het zalig gevoel ondervonden van deze kussens. Dank voor jullie goede uitleg en aanbeveling.
16 January 2020
Eric
Bredene
snelle info door Donskussen over de levering . Dit maakt veel goed.
7 January 2020
Gilbert
Aalst
Goede service bij het omruilen.
6 January 2020
Ineke Lindeman
Amsterdam
We hadden verkeerde kussenmoltons ( zonder rits) ontvangen. Gebeld en we kregen direct nieuwe met handgeschreven excuusbriefje. We mogen de andere (zonder rits) houden.
2 January 2020
Henrie
Zwolle
idem
27 December 2019
peter
mechelen
Ik kocht dit kussen omdat ik problemen heb met slapende armen naar de morgen toe. Het probleem werd er jammer genoeg niet mee opgelost, maar ik vind dit kussen wél véél aangenamer om op te slapen dan mijn vorige Tempur kussen dat ook geen oplossing bood voor mijn eigenlijk probleem. Ik heb absoluut geen spijt dat ik dit kussen gekocht heb! Een aanrader!
24 December 2019
Irena