Hi Timo, Ik zie dat je de beoordeling over ons bedrijf gebruikt om een productprobleem aan te kaarten, wanneer u een product hebt ontvangen dat niet voldoet dan ontvangen we hier graag foto's van zodat we met u kunnen meedenken over een oplossing. Als alles verder goed is ontvangen, verzonden en verpakt dan zou het tof zijn als u daar de beoordeling over doet en ons de kans geeft u nog een passende oplossing te bieden voor het productprobleem dat u hebt ervaren. Mvg, Voorwinden Parts
Originele beoordeling
Hi Marco, Na paar keer contact zie ik dat het retourbedrag binnen 1 week weer terug is overgeboekt, dit is een normale termijn voor een administratieve afhandeling. Maar we nemen uw kritiek ter harte en gaan kijken of we dit kunnen bespoedigen. Bedankt voor uw review, Voorwinden Parts
Ik heb u gemaild en gebeld maar krijg geen reactie, graag foto's van het probleem naar klantenservice@voorwindenparts.nl waar deze melding over gaat dan kunnen we u hopelijk helpen aan een oplossing. U heb al eerder contact gehad met onze klantenservice geeft u aan, waarom u dan nu het beoordelingsformulier gebruikt om een product probleem te melden is mij onduidelijk, per mail reageren wij tenslotte snel en kunt u direct foto's van uw probleem toevoegen. Ik hoor het graag van u, Voorwinden Parts Klantenservice