goede service en snel
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.038 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten zijn overwegend tevreden met snelle levering en nette verpakking tegen een betaalbare prijs. De communicatie loopt vlot en het bestelproces is duidelijk. De ervaringen vormen zich tot betrouwbare leveringen en behulpzame klantenservice. De algehele beleving is positief en consequent.
super service
15 August 2022
Hugo
Heerlen
Goede. Afhandeling snelle levering ondanks Corona perikelen!
L
Driehuis
Wegens omstandigheden had ik een onderdeel die niet voor me auto bedoelt was binnengehad, na contact te hebben gelegt kon ik me onderdeel terug sturen en daarbij is het allemaal goed afgerond! Goede communicatie en snelle reactie. Goed afgerond
Marius
Super product
13 July 2022
Mike
Spijkenisse
Levering is goed, Product klopt. wellicht iets scherper in de omschrijving van het product. Ik had rechts een origineel licht en deze kwamen niet overeen. Als ik beter had gelezen had dat kunnen weten, maar mag best duidelijker omschreven zijn.
12 July 2022
Chef
Rotterdam
Geweldig product voor een schappelijke prijs. Snel geleverd maar niet voor deze tijd.
Gilbert
Maarheeze
Ik bestelde op een zondag zijwindschermen voor mijn Peugeot 207, maandag werd ik gebeld door een vriendelijke dame met de mededeling dat ik blijkbaar verkeerde had besteld (voor een station wagen), dit zag zij door de door mij ingevoerde kenteken. De dame gaf mij de keuze de bestelling te annuleren of aan te passen. Wel met de kanttekening dat ook deze zijwindschermen hoogstwaarschijnlijk een levertijd hebben van ong. 2 weken. Ik liet de bestelling aanpassen en moest daar iets voor bijbetalen. Omdat degene die ik in eerste instantie wilde (qua merk), niet leverbaar waren (en dit verkeerd op de site stond) kreeg ik 15% korting ipv de al aanwezige 10% korting, voor het ongemak. Op dinsdag kreeg ik de zijwindschermen ineens al binnen. Super service!
Marloes
Leidschendam
Duidelijke website en kon makkelijk juiste item bestellen. Werd erg snel geleverd en was precies zoals gemeld op de website. Blij mee
Henk
Rossum
Zeer goed en snelle levering
Jeroen
Cuijk
Lina
Amsterdam
N.v.t
N.Agoudan
Groningen
Duidelijke en enthousiaste communicatie.
Miquel
Catalonië
Zeer mooie zijwindschermen en zeer snelle levering. Een bedrijf dat ik aan beveel
Klaas
Drachten
Ik was vergeten iets toe te voegen bij mijn bestelling. Na vlot en fijn contact hebben ze mijn orders samengevoegd zodat ik niet 2 keer verzendkosten hoefde te betalen. Top!
23 June 2022
Rien
wageningen
Veelte laten levering. Stuur het retour na retourtermijn. Bedrijf laat hier niets van weten en houden het artikel. Na slecht contact met de klantenservice zouden ze het opnieuw naar ons versturen echter is hier niets van waar. Kortom € 130 euro kwijt. Raar aan hier niet te bestellen.
Beveelt niet aan
6 April 2022
Bram
Helmond
Fantastische service gekregen toen bleek dat er iets mis was met mijn product. Snelle communicatie en een goede oplossing geboden. Zeer prettig bedrijf om bij te bestellen. Zou ze zeker aanraden!
31 March 2022
Jori
Malden
Heb window visor voor mijn renault laguna gekocht en zijn perfect, en mooi verpakt. Super winkel om wat te kopen, raad ik iedereen aan
8 February 2022
Piet Snijders
Landgraaf
Bij levering bleek ik het verkeerde artikel te hebben ontvangen. Ben via de mail op de hoogte gehouden van het proces, waar ging het mis, wat kunnen we er aan doen, en wat ik moest doen. Binnen 3 dagen het juiste artikel ontvangen!
22 November 2021
Julian
Olst
Gewoon top zoals het hoord.
20 November 2021
Rene van Blanken
Voorst
Een zeer goede verpakking.
19 November 2021
Fer
Spaubeek
echter een belachelijke grote doos voor 2 sets stoel rails
Kees
Purmerend
Snel besteld, duidelijke website, prima!
Hein
Groningen
Mooi product, vlot en in goede staat geleverd. Perfect.
Ab
Leidschendam
Netjes verzorgd en geleverd pakket
M mans
Leveroy