Duidelijke site.
Na bestelling is het product snel, netjes verpakt en exact als nodig bij mij thuis afgeleverd. Het koop process is ook eenvoudig. Zou hier weer kopen wanneer nodig. Mvg JK
Mijn bestelling was snel verzonden. Bij navraag over het installeren ervan op mijn auto werd snel gereageerd. 5/5
Veel kennis van zaken, goed advies. Snelle levering.
Opgelost
Beste Wop, We hebben adhv van uw bericht op 9 mei onderzocht wat het probleem was en u op 12 mei bericht met een goedgekeurd retourbon en retourlabel dat we uw bestelling volledig zullen crediteren. U hebt tot op heden geen spullen teruggestuurd maar plaatst wel deze review. Dus nogmaals dan ook via deze weg, graag de bumpergrille van uw fiat panda terugsturen dan word uw bestelling volledig gecrediteerd. Alvast bedankt, Voorwinden Parts
Originele beoordeling
3 mei ik klacht 3 mei VP Bedankt voor je bericht. We zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. 9 mei ik waar blijft het antwoord. 9mei VP Bedankt voor het bericht we zijn momenteel niet beschikbaar maar zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden. 5 juni nog geen bericht ontvangen. Conclusie het is een SCAM geld kwijt
Via auto kenteken raamspoilers besteld. Juiste maat voering.
Heel tevreden en snelle levering. Artikel past perfect op mijn wagen.
Een/Mijn probleem samen met Voorwinden Parts naar mijn volle tevredenheid opgelost. Dus ook de service is zoals beloofd: "Niet Goed Geld terug" Super!!
Originele beoordeling
Men verkoop een matig kwaliteit product (windschermen) en ook nog in een zeer slappe doos, dit blijkt natuurlijk pas na verzending. Dus deze zijn bij aankomst dan ook beschadigd. Nog getracht 1 van de 4 schermen te repareren, met lijm. Dit was redelijk gelukt maar het geeft geen vertrouwen. Toen bleek ook een 2e scherm beschadigd. (deze zit nog in zijn eigen doorzichtige plastieken verpakking, nog niet geopend). Dit alles bij elkaar opgeteld, blijkt dit een te fragiel product en zou ik graag mijn geld terug willen ontvangen. Zoals geadverteerd "14 dagen recht van retour. Niet goed, geld terug garantie" er word wordt me nu een Coulance-regeling tegen kostprijs aangeboden. Liever wil ik mijn geld terug maar ik wil wel meegaan en dus wacht ik het Coulance-aanbod af. Dus dwz. ik zou evt. ingaan op het aanbod van de vervanging van 2 van de 4 schermen tegen kostprijs. Maar voorlopig nog niets mogen vernemen. Zal ik ook hierbij ze wederom voor de 2e maal moeten herinneren. Want ook bij de communicatie gaat het niet naar wens en moet er telkens een herinnering worden gestuurd. Kortom tot dus ver een dikke tegenvaller.
I ordered four different Ultraracing -products and the esimated production and shiping time was long but worth waiting. The customer service kept me on track on my order and replying was fast via email.
Ik heb voor mijn Audi R8 een BC Racing schroefset besteld en een stilligset voor de elektronische vering. Ik had geen idee wat ik hebben moest en wat de mogelijkheden waren maar ben met raad en daad geholpen! Veel technisch advies gehad en uiteindelijk de onderdelen besteld. En geen seconde spijt van gehad! Kwaliteit en advies staat hier hoog in het vaandel. En dat is wel heel prettig. Dank jullie wel en tot ziens!!
Zoals gewoonlijk buitengewoon goed geadviseerd. Er werd echt de tijd voor me genomen, goed geluisterd, de juiste ophanging is besteld en zit er onder. Blij mee!
Mijn ervaring is erg positief, Na het bestellen van een complete RVS uitlaat, wat zonder problemen verliep. Is de bezorging door DHL gewoon slecht. Details over DHL zijn hier niet van toe passing. Ik vind dat Voorwinden hier uitsteken in heeft gehandeld door er achter aan te zitten en mij via mail en telefonische van de status op de hoogte te houden. De levering is zij het met enige vertraging toch is aan gekomen.
Mijn klacht; Hallo, Het bestelde onderdeel paste voor geen meter, Na het opboren van de cylinderkoptapeinden opening tbv bevestiging spruitstuk, dat was het eerste wat niet paste, ook de bevestiging voor het hitteschild kunnen af flexen, die zaten voor de plaats waar de moeren moesten komen. Ook de bevestigingplaats aan de onderkant van de uitlaat klopte niet, ook moeten af flexen en opnieuw moeten lassen. Het ergste was nog wel de te krappe bocht van de uitlaat op 2 van de 8 plekken om de moeren erop te krijgen, hebben uiteindelijk zelf gereedschap moeten maken om de boel vast te krijgen. Ik heb van te voren nog contact gehad dat ik zeker het goede deel had aangezien er 2 types zijn. UIteindelijk zijn we 8 uur bezig geweest het deel passend te krijgen. Normaal is dit in 1 uur gefixt. Een beetje moeite voor een after market deel snap ik maar dit ging wel alle proporties te boven. Hopend op een passend antwoord. MvG Paul Lipperts. Het antwoord; Beste, Fijn om te horen dat het uiteindelijk toch is goedgekomen. Het is inderdaad even passen en meten om de hele zaak goed gemonteerd te krijgen, maar dan heb je ook wat. Veel rij plezier ermee! Met vriendelijke groet, Stagaire voorwindenparts
Artikel besteld waarvan de leverdatum, zoals die op de site vermeld stond, niet haalbaar bleek. Nadat eerst op mijn eerste email niet gereageerd werd heb na mijn tweede email een telefoontje ontvangen van Voorwinden met een heel mooi aanbod én de garantie dat eea toch nog met Kerst ingepakt onder de boom kan. Super service dus! Top Sjors, bedankt!
CAR shades.
super service
Goede. Afhandeling snelle levering ondanks Corona perikelen!
Wegens omstandigheden had ik een onderdeel die niet voor me auto bedoelt was binnengehad, na contact te hebben gelegt kon ik me onderdeel terug sturen en daarbij is het allemaal goed afgerond! Goede communicatie en snelle reactie. Goed afgerond
Super product
Levering is goed, Product klopt. wellicht iets scherper in de omschrijving van het product. Ik had rechts een origineel licht en deze kwamen niet overeen. Als ik beter had gelezen had dat kunnen weten, maar mag best duidelijker omschreven zijn.
Geweldig product voor een schappelijke prijs. Snel geleverd maar niet voor deze tijd.
Ik bestelde op een zondag zijwindschermen voor mijn Peugeot 207, maandag werd ik gebeld door een vriendelijke dame met de mededeling dat ik blijkbaar verkeerde had besteld (voor een station wagen), dit zag zij door de door mij ingevoerde kenteken. De dame gaf mij de keuze de bestelling te annuleren of aan te passen. Wel met de kanttekening dat ook deze zijwindschermen hoogstwaarschijnlijk een levertijd hebben van ong. 2 weken. Ik liet de bestelling aanpassen en moest daar iets voor bijbetalen. Omdat degene die ik in eerste instantie wilde (qua merk), niet leverbaar waren (en dit verkeerd op de site stond) kreeg ik 15% korting ipv de al aanwezige 10% korting, voor het ongemak. Op dinsdag kreeg ik de zijwindschermen ineens al binnen. Super service!
Duidelijke website en kon makkelijk juiste item bestellen. Werd erg snel geleverd en was precies zoals gemeld op de website. Blij mee
Zeer goed en snelle levering
Stavangerweg 15
9723 JC Groningen