Laden reviews...
26 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en een ruime collectie. De website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, met goede prijzen. Enkele reviews noemen terugkerende problemen bij retourneren of voorraad, maar over het algemeen blijft de ervaring positief. Klantvriendelijkheid en snelle service komen meerdere keren naar voren in de feedback.
Met lege handen weg bij Rico is haast niet te doen. De collectie is groot, verrassend en voor vele smaken.
17 July 2026
Marcel
Bergschenhoek
Elke bestelling is een feestje en tot in de puntjes verzorgd. Kwaliteit spreekt voor zich van order tot levering.
11 July 2026
Bas
Boxtel
Snelle levering, prachtige mode!
27 May 2026
F
Mulder
De bestelling werd snel en keurig verzorgd geleverd.
4 May 2026
Elsa Spek
Boskoop
Leuke webshop met mooie merken. Snelle levering.
7 February 2026
Bianca
Winschoten
Ik ben erg blij met mijn zwarte Parajumpers Taiga winterjas. Ik ben al jaren een tevreden klant bij Rico Moda. Ze hebben een uitgebreide collectie met mooie merken, waarvan Stone Island mijn favoriete merk is. Ze hebben ook een mooi spaar systeem met Ricoins.
30 January 2026
Manou Zandvoort
Zuidoostbeemster
Goede kwaliteit, altijd netjes en op tijd geleverd.
1 January 2026
Luc
Eindhoven
Netje binnen gekomen en keurig verpakt. Stom trui viel in zeerrrrrr goede smaak. Thanks
11 October 2025
T
Winschoten
Goeie prijzen Altijd nieuwste modellen Snelle levering Perfect verpakt
3 October 2025
Leon
Roermond
Eerste maal bestelling bij Rico Moda en een zeer fijne ervaring. Ook snelle levering, bedankt.
Danny Geeraerts
OLEN (2250)
Ik kreeg m’n bestelling de volgende dag al in huis! mooie overzichtelijke webshop
Sabrina
den Bommel
De webshop is overzichtelijk en ze hebben ontzettend mooi aanbod! Ik kom zeker terug.
Rick
Breda
Item retour gestuurd. Meer dan week later krijg ik melding dat de retour niet verwerkt kan worden. Item was gewassen en de labels ontbreken. Ik kan met 100% zekerheid zeggen dat alles aanwezig is in de retour. In korte tijd al 2x slechte ervaring met hen. Tot nooit meer!!!
24 September 2025
Lino
Niville
Beste Lino,
Wij hebben je retourzending ontvangen en zorgvuldig gecontroleerd. Helaas moeten wij je informeren dat wij deze niet kunnen accepteren.
Het artikel voldoet niet aan onze retourvoorwaarden, omdat:
- het rode bevestigingslabel ontbreekt,
- het prijskaartje niet is bijgevoegd,
- en het item gewassen is.
Wij kunnen daarom geen terugbetaling of tegoedbon verwerken. Uiteraard sturen wij het artikel weer naar je terug.
Mocht je vragen hebben over onze retourvoorwaarden, dan kun je deze via de onderstaande link vinden.
Goede website, ruime keuze en ik had de bestelling snel in huis. Prima en een aanrader.
24 September 2025
Marcel
Ravenstein
Beste Marcel,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website, het aanbod en de snelle levering. We hopen je snel weer terug te zien! 😊
15 September 2025
Natas
Tilburg
Bedankt voor je enthousiaste reactie, Natas! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. We waarderen je feedback en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! 😊
Top service, snelle bezorging en mooie items
7 September 2025
Daniël
Zwolle
Bedankt voor je mooie review, Daniël! Geweldig om te horen dat je ons assortiment, de service en de snelle levering zo waardeert. We hopen je snel weer terug te zien in onze shop!
Gemakkelijk bestellen, goede prijzen en voor iedereen wat wils!
4 September 2025
Martijn
Gulpen
Beste Martijn,
Bedankt voor je mooie review, Martijn! Fijn om te horen dat je onze online store en het assortiment waardeert. We doen ons best om het bestellen zo gemakkelijk mogelijk te maken en voor iedereen iets moois aan te bieden. Hopelijk tot snel weer!
Rico Moda Team
Ik vond bij Rico wat ik al een tijd zocht: een prachtig coffee table book over Jamaica. Na de bestelling bleek ik korting te krijgen én het boek lag de volgende dag bij de ontvanger. Van het bezorgproces ben ik tot op de minuut op de hoogte gehouden. Aanrader!
2 September 2025
Bianca
Amsterdam
Mooie merken, makkelijke website, snel geleverd. Helemaal top!
1 September 2025
Willem
Huizen
snelle levering, kleren van topkwaliteit,zeker een aanrader!
31 August 2025
Cyriel
Hoste
Super snelle levering voor een goede prijs!
27 August 2025
Niels de Wilde
Alphen aan den Rijn
Prachtige winkel met mooie merken. Overzichtelijk ingericht en altijd behulpzaam personeel. Een bezoekje waard.
23 August 2025
Peter
Sliedrecht
Goedemorgen, Mij word gevraagd voor een review, ik heb mijn pakket niet ontvangen en word ook niet echt geholpen hopelijk word hier snel iets aan gedaan!
21 August 2025
Mac
Amsterdam
Beste Marc,
Dank voor je bericht.
We begrijpen dat dit een vervelende situatie is. Naar aanleiding van je melding hebben wij een onderzoek opgestart bij PostNL. Hierbij is ook de chauffeur benaderd. Zowel uit de verklaring van de chauffeur als uit de track & trace-gegevens blijkt dat het pakket op het opgegeven adres is afgeleverd.
Op basis van deze informatie kunnen wij op dit moment helaas geen verdere actie ondernemen.
Team Rico Moda
Zie boven
20 August 2025
Mark
Sittard
Mijn bestelde jeans bleek na een week ineens niet leverbaar, erg vervelend als het onderdeel is van een outfit.
20 August 2025
Wr
Zoutelande
Beste Wilbert,
Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het erg vervelend is dat je na een week te horen kreeg dat de jeans niet leverbaar was, zeker als het onderdeel was van een geplande outfit.
Helaas ging het in dit geval om een voorraadfout, waarvoor onze excuses. We doen ons best om onze voorraad zo accuraat mogelijk te houden, maar soms kan er helaas iets misgaan.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen je bij een volgende bestelling beter van dienst te kunnen zijn.
Team Rico Moda
Rico Moda is de exclusieve multi-brand store voor mannen. Je shopt hier kleding, schoenen en accessoires van meer dan 30 designer merken. Ontdek bij Rico Moda merken als Stone Island, Dsquared2, C.P. Company, Daily Paper en Parajumpers. Op onze gebruiksvriendelijke webshop, die is verkozen tot Beste Website van het Jaar 2020, vind je inspiratie voor een nieuwe designer outfit. Of laat je persoonlijk stijlen door onze stijladviseurs in de Rico Moda store in Goes.
De unieke mix van designer merken bij Rico Moda valt goed in de smaak bij onze klanten. De energieke jeugd scoort graag items van Daily Paper, Dsquared2 en Arte Antwerp. Van streetwear items met oversized fittingen tot skinny destroyed jeans. De modebewuste mannen laten hun oog vallen op kwalitatief sterke jeans van het designer merk Jacob Cohën. Zij stijlen dit casual met de overhemden van Emporio Armani en Xacus.
In de Rico Moda webshop vind je altijd de nieuwste collecties van onze designer merken. Word lid van de Rico Club, spaar voor RiCoins, personaliseer de webshop en log veilig in met jouw Face-ID. Een unieke functie in onze webshop! Daarnaast betaal je gemakkelijk met Apple Pay en zijn we aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg voor jouw online veiligheid.
Ontdek ook de Rico Moda store in het Zeeuwse Goes. Ervaar hier de persoonlijke aandacht, uitstekende service en modieuze expertise bij het vinden van jouw nieuwe designer outfit. Word warm ontvangen door onze stijladviseurs, krijg eerlijk advies en laat je verrassen door onze verticale tuin met echte planten.
Lange Vorststraat 80
4461JR Goes