Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering en afhandeling , kunnen meer winkels een voorbeeld aan nemen Zal zeker vaker hier de kleding bestellen Bedankt

Geen alles gaat naar wens

Pluspunten

2days after order received already the jacket. Super service

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verpakt.

De trui ''rook" vreemd.

Pluspunten

Heel netjes verpakt en past door de brievenbus binnen 1 dag geleverd helemaal perfect!!

Pluspunten

Overzichtelijke en duidelijke bestel opties .Snelle levering !

Pluspunten

Komen hun beloften na

Ga zo door

Pluspunten

Prima, snelle levering, duidelijke communicatie en omschrijving.

Pluspunten

Snelle levering, mooie winkel

Nee.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer snelle en nette levering. In totaal zo'n 5 à 6 keer hele leuke kleding besteld. Kleding is allemaal topspul voor een scherpe prijs, vooral de aanbiedingen zijn leuk.

Weinig, goede website en zeer overzichtelijk.

Pluspunten

top! snelle levering!

geen

Pluspunten

Pluspunten

Heel netjes, snelle levering, gewoon goed

Lekker zo doorgaan

Pluspunten

Goede levering . Mooie pakketjes en papier.

Pluspunten

Top, gewoon op tijd zoals beloofd, hele nette verpakking mooie details

Betere levertijd, nu is t voor 17 besteld morgen thuis, nog beter is voor 22 morgen thuis.

Pluspunten

Top service, snelle levering en mooie producten!

Pluspunten

Bestelling verliep goed en was snel optijd binnen top service!

Niks

Pluspunten

snelle levering in mooie luxe verpakking de jas zit prima .

niet

Pluspunten

Goede zaak! Ook eenvoudig via hun site te bestellen omdat men een goed filtersysteem heeft en je zo eenvoudig jouw items kunt vinden. Snelle levering via de post in een verzegelde doos. Super! Ook de winkel is goed! Handige Ipad waarmee ook in de winkel, evt. met behulp personeel, je eenvoudig je items kunt vinden. Ga zo door Rico en personeel!

Nvt

Pluspunten

Erg snel met verzenden

Pluspunten

Eerste keer dat ik hier iets besteld heb. Bestellen ging makkelijk, levering was vlot en de jas was goed en netjes verpakt. Ook fijn dat ik voor de PostNL pakketautomaat hier in de buurt kon kiezen, die optie bieden veel webshops niet aan.

Pluspunten

Snel, eenvoudig, correcte levering

Lange Vorststraat 80

4461JR Goes

0113-219222

Over Rico Moda Uomo

Rico Moda is de exclusieve multi-brand store voor mannen. Je shopt hier kleding, schoenen en accessoires van meer dan 30 designer merken. Ontdek bij Rico Moda merken als Stone Island, Dsquared2, C.P. Company, Daily Paper en Parajumpers. Op onze gebruiksvriendelijke webshop, die is verkozen tot Beste Website van het Jaar 2020, vind je inspiratie voor een nieuwe designer outfit. Of laat je persoonlijk stijlen door onze stijladviseurs in de Rico Moda store in Goes. De unieke mix van designer merken bij Rico Moda valt goed in de smaak bij onze klanten. De energieke jeugd scoort graag items van Daily Paper, Dsquared2 en Arte Antwerp. Van streetwear items met oversized fittingen tot skinny destroyed jeans. De modebewuste mannen laten hun oog vallen op kwalitatief sterke jeans van het designer merk Jacob Cohën. Zij stijlen dit casual met de overhemden van Emporio Armani en Xacus. In de Rico Moda webshop vind je altijd de nieuwste collecties van onze designer merken. Word lid van de Rico Club, spaar voor RiCoins, personaliseer de webshop en log veilig in met jouw Face-ID. Een unieke functie in onze webshop! Daarnaast betaal je gemakkelijk met Apple Pay en zijn we aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg voor jouw online veiligheid. Ontdek ook de Rico Moda store in het Zeeuwse Goes. Ervaar hier de persoonlijke aandacht, uitstekende service en modieuze expertise bij het vinden van jouw nieuwe designer outfit. Word warm ontvangen door onze stijladviseurs, krijg eerlijk advies en laat je verrassen door onze verticale tuin met echte planten.