Pluspunten

Snelle service, in goede kwaliteit afgeleverd.

Pluspunten

Goede, duidelijke website. De levering van het product was perfect.

Pluspunten

Dat het retour sturen nu ook gratis is. En super service

Pluspunten

Prachtige collectie en supersnelle correcte levering!

Blijf zo doorgaan!

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt.

Pluspunten

Super! Snelle afhandeling, snelle levering. Kleding netjes ingepakt. Goede kwaliteit kleding. Bovendien mooi groot assortiment.

Nvt

Pluspunten

Super website, alles overzichtelijk En duidelijk( maatlabel etc) Alles keurig ingepakt! Ook in de winkel goede service

Pluspunten

Ik had mijn stone island polo besteld via jullie site en alles verliep perfect. Van bezorgen tot de verpakking. Alles zag er spik en span uit en goed geregeld! Bedankt en ik ga zeker vaker iets bij jullie bestellen!

Niks op aan te merken.

Pluspunten

Snelle en complete levering.

Misschien een track en tracé code meesturen?

Pluspunten

Hele snelle servies. Top kwaliteit.

Zijn er niet.

Pluspunten

Alles!! Top levering! Top producten! En top service! Kortom een dikke 10!!!!

Nog niks tegengekomen

Pluspunten

Mooie kleding, snelle levering en netjes verpakt.

Pluspunten

Mooie producten!

Pluspunten

Snelle levering, ook fijn dat er de optie was om het door de brievenbus binnen te krijgen als je een kleinere bestelling hebt.

Pluspunten

Goede communicatie en vlotte verzending. Besteld artikel netjes ingepakt. Een echte aanrader !

Pluspunten

Alles was super duidelijk en je werd over alles op de hoogte gebracht

Alles is super!

Pluspunten

Overzichtelijke webshop, duidelijke informatie, snelle levering, mooi ingepakt, veel betaalmogelijkheden, en goede aftersales!

Pluspunten

Heldere site, grote collectie, keurige levering

Sneller leveren

Pluspunten

Super snelle en correcte levering, ook de retourafhandeling is super

Er zijn denk ik geen verbeterpunten

Pluspunten

Zeer goede overzichtelijke website, duidelijke productinformatie. Snelle levering, zondags besteld dinsdags geleverd. Mogelijkheid voor Afterpay een groot pluspunt.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site

Pluspunten

Snelle levering Leuke attentie bij de levering

Pluspunten

- Duidelijke website - snelle levering - gratis handschoenen

Lange Vorststraat 80

4461JR Goes

0113-219222

Over Rico Moda Uomo

Rico Moda is de exclusieve multi-brand store voor mannen. Je shopt hier kleding, schoenen en accessoires van meer dan 30 designer merken. Ontdek bij Rico Moda merken als Stone Island, Dsquared2, C.P. Company, Daily Paper en Parajumpers. Op onze gebruiksvriendelijke webshop, die is verkozen tot Beste Website van het Jaar 2020, vind je inspiratie voor een nieuwe designer outfit. Of laat je persoonlijk stijlen door onze stijladviseurs in de Rico Moda store in Goes. De unieke mix van designer merken bij Rico Moda valt goed in de smaak bij onze klanten. De energieke jeugd scoort graag items van Daily Paper, Dsquared2 en Arte Antwerp. Van streetwear items met oversized fittingen tot skinny destroyed jeans. De modebewuste mannen laten hun oog vallen op kwalitatief sterke jeans van het designer merk Jacob Cohën. Zij stijlen dit casual met de overhemden van Emporio Armani en Xacus. In de Rico Moda webshop vind je altijd de nieuwste collecties van onze designer merken. Word lid van de Rico Club, spaar voor RiCoins, personaliseer de webshop en log veilig in met jouw Face-ID. Een unieke functie in onze webshop! Daarnaast betaal je gemakkelijk met Apple Pay en zijn we aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg voor jouw online veiligheid. Ontdek ook de Rico Moda store in het Zeeuwse Goes. Ervaar hier de persoonlijke aandacht, uitstekende service en modieuze expertise bij het vinden van jouw nieuwe designer outfit. Word warm ontvangen door onze stijladviseurs, krijg eerlijk advies en laat je verrassen door onze verticale tuin met echte planten.