Pluspunten

Super snelle levering en gratis verzenden en retour.

Pluspunten

Altijd goede service , nooit verkeerde producten in pakketje

Pluspunten

Goede en snelle flexibelle service. Ook goed meedenkend over het product als je het past.

Pluspunten

Klantvriendelijk.. goede service en klacht afhandeling profesioneel!

Ga zo door!

Pluspunten

Snel en vriendelijk

Pluspunten

Vriendelijk Snelle service Kwaliteit

Pluspunten

Mooie merken en vlot bezorgd.

Kan er eigenlijk geen vinden

Pluspunten

Altijd snel bereikbaar en flexibel goeie kwaliteit met snelle levertijd.

Pluspunten

Snelle service en goede kwaliteit

Pluspunten

Goede service, snelle levering en netjes verpakt met een pen erbij en kregen een bidon. Helaas was de maat niet goed, vandaag seintje gegeven dat de maat weer voorradig was, meteen besteld.

Pluspunten

Snelle levering. Heel goed ingepakt( met zorg). Dus ook leuk om uit te pakken.

Wat ik altijd erg leuk vind als ik een pakketje krijg is als er een hand geschreven briefje bij inzit met bijvoorbeeld veel plezier met uw nieuwe jas en dan een voornaam als afzender. Dit maakt het heel persoonlijk. Groet Helma

Pluspunten

Snelle levering en verwerking

Pluspunten

Goede service en kwaliteit.

Zorgen voor een grotere voorraad

Pluspunten

Top service. Mooie kwaliteit van de kleding, en binnen no time in huis! Een echte aanrader, en ik blijf zeker een toekomstige klant!

Lastig verbeter punten te vinden..

Pluspunten

Het is snel geleverd en het is zeer goede kwaliteit

Ik heb geen verbeterpunten ik ben zeer tevreden

Pluspunten

Mooie polo besteld en volgende dag keurig in mooie doos ik huis. Heel verzorgde website waar je gemakkelijk kan bestellen! Dit is zeker niet de laatste keer dat ik hier wat koop! Alleen maar lof!

Wat mijn betreft doen ze het al super!

Pluspunten

Mooie spullen, die snel & keurig netjes geleverd worden. Als iets niet goed past of je niet bevalt kan het ook weer makkelijk retour gestuurd worden. Top!!

Pluspunten

Snelle levering en bestelde producten keurig verpakt, zoals altijd! RicoModa een echte aanrader!

Pluspunten

Aftersales is perfect, doen er alles aan om problemen snel naar tevredenheid op te lossen.

Pluspunten

Super snelle levering. Vriendelijk en duidelijk telefonisch contact nav vraag

Geen, ga zo door

Pluspunten

Snelle levering Snel een retour verwerken en terug storten ! Netjes verpakt en duidelijke factuur

Pluspunten

Super snelle levering! Fijn dat er werdt aan gegeven dat het product die ik had besteld iets kleiner valt. Zeker een aanrader!

Alles is perfect gegaan, geen verbeterpunten!

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Goede service. Levering èn contact!

Lange Vorststraat 80

4461JR Goes

0113-219222

Over Rico Moda Uomo

Rico Moda is de exclusieve multi-brand store voor mannen. Je shopt hier kleding, schoenen en accessoires van meer dan 30 designer merken. Ontdek bij Rico Moda merken als Stone Island, Dsquared2, C.P. Company, Daily Paper en Parajumpers. Op onze gebruiksvriendelijke webshop, die is verkozen tot Beste Website van het Jaar 2020, vind je inspiratie voor een nieuwe designer outfit. Of laat je persoonlijk stijlen door onze stijladviseurs in de Rico Moda store in Goes. De unieke mix van designer merken bij Rico Moda valt goed in de smaak bij onze klanten. De energieke jeugd scoort graag items van Daily Paper, Dsquared2 en Arte Antwerp. Van streetwear items met oversized fittingen tot skinny destroyed jeans. De modebewuste mannen laten hun oog vallen op kwalitatief sterke jeans van het designer merk Jacob Cohën. Zij stijlen dit casual met de overhemden van Emporio Armani en Xacus. In de Rico Moda webshop vind je altijd de nieuwste collecties van onze designer merken. Word lid van de Rico Club, spaar voor RiCoins, personaliseer de webshop en log veilig in met jouw Face-ID. Een unieke functie in onze webshop! Daarnaast betaal je gemakkelijk met Apple Pay en zijn we aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg voor jouw online veiligheid. Ontdek ook de Rico Moda store in het Zeeuwse Goes. Ervaar hier de persoonlijke aandacht, uitstekende service en modieuze expertise bij het vinden van jouw nieuwe designer outfit. Word warm ontvangen door onze stijladviseurs, krijg eerlijk advies en laat je verrassen door onze verticale tuin met echte planten.