Pluspunten

Een overzichtelijk site met een snelle levering! Beter kan niet.

Pluspunten

Keurig ingepakt, met zorg. Op de hoogte gehouden vd bestelling gewoon Top

Kleine site en het wisselen tussen items mag iets sneller

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering en goede comminicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruime keuze

klant niet laten betalen voor retour zenden van bestelling

Pluspunten

Top, mooie spullen snel in huis.

Pluspunten

Snelle service, goede verpakking goede kwaliteit kleding.

Pluspunten

Snelle levering en netjes ingepakt

N.v.t

Pluspunten

Ruim assortiment, goede service, snelle levering.

Bij populaire kledingstukken zijn bepaalde maten snel uitverkocht. Je moet er dus op tijd bij wezen.

Pluspunten

Mooie collectie en zeer aantrekkelijk prijs/kwaliteits producten. Service van hoog niveau.

geen verbeter punten, maar hou het op een hoog niveau en daar volgen alleen maar vaste tevreden klanten jullie ten deel.

Pluspunten

Overzichtelijke winkel en klantvriendelijk

Misschien een idee om een filiaal in Middelharnis te starten.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie

Retourservice niet gratis

Pluspunten

Zeer snel en correcte levering.

Pluspunten

Snelle levering! Mooie producten die duidelijk overeenkomen met de beschrijving en afbeelding(en) op de site! Zeker een aanrader!

Pluspunten

Mooie artikelen, scherp geprijsd en snelle levering ( zelf tijdens feestdagen.

Pluspunten

Reageren snel en adequaat op vragen en handelen die netjes af, goede service !!

Wat ik mis is dat er bij de bovenkleding geen lengt in cm vermeld word, dit verschilt nogal een per merk en binnen het merk zelf is mijn ervaring. Dit weerhoud mij eigenlijk om dit te kopen.......anders word het steeds maar gokken en op de foto's is het niet altijd goed in te schatten. Verder duidelijk en overzichtelijke website.

Pluspunten

Mooie en duidelijke site, ook over pasvormen en of dat het groot/normaal/ klein valt.

geen

Pluspunten

goede service en verzend gegevens en het product word op een zeer mooie en nette manier ( shirt is mooi ingepakt in de doos ) verstuurd.

Pluspunten

Snelle levering, heldere website structuur, fijne geautomiseerde communicatie

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Goede website Snelle verzending/ontvangst Kleding mooi verpakt Goede prijzen voor de merken waar ik verstand van heb

Meer inspelen op de casual culture ;)

Pluspunten

Mooie kleding en een goede snelle service.

Pluspunten

Alles goed geregeld!snelle levering...helemaal Top!

Lange Vorststraat 80

4461JR Goes

0113-219222

Over Rico Moda Uomo

Rico Moda is de exclusieve multi-brand store voor mannen. Je shopt hier kleding, schoenen en accessoires van meer dan 30 designer merken. Ontdek bij Rico Moda merken als Stone Island, Dsquared2, C.P. Company, Daily Paper en Parajumpers. Op onze gebruiksvriendelijke webshop, die is verkozen tot Beste Website van het Jaar 2020, vind je inspiratie voor een nieuwe designer outfit. Of laat je persoonlijk stijlen door onze stijladviseurs in de Rico Moda store in Goes. De unieke mix van designer merken bij Rico Moda valt goed in de smaak bij onze klanten. De energieke jeugd scoort graag items van Daily Paper, Dsquared2 en Arte Antwerp. Van streetwear items met oversized fittingen tot skinny destroyed jeans. De modebewuste mannen laten hun oog vallen op kwalitatief sterke jeans van het designer merk Jacob Cohën. Zij stijlen dit casual met de overhemden van Emporio Armani en Xacus. In de Rico Moda webshop vind je altijd de nieuwste collecties van onze designer merken. Word lid van de Rico Club, spaar voor RiCoins, personaliseer de webshop en log veilig in met jouw Face-ID. Een unieke functie in onze webshop! Daarnaast betaal je gemakkelijk met Apple Pay en zijn we aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg voor jouw online veiligheid. Ontdek ook de Rico Moda store in het Zeeuwse Goes. Ervaar hier de persoonlijke aandacht, uitstekende service en modieuze expertise bij het vinden van jouw nieuwe designer outfit. Word warm ontvangen door onze stijladviseurs, krijg eerlijk advies en laat je verrassen door onze verticale tuin met echte planten.