Pluspunten

Duidelijke info op de site. Goede communicatie en snelle levering. Top winkel!

Pluspunten

voorbeelden van maten kloppen altijd, dat is erg fijn. ook altijd snel geleverd en geen probleem met retour sturen.

Open een winkel in de randsteden dan kom ik langs;)

Pluspunten

Ik vind het een mooie winkel. Worden altijd goed gelopen. Goed personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Mijn laatste bestelling gedaan via website vond het allemaal heel overzichtelijk . Ik heb gekozen om de bestelling op te halen in de winkel. Super geholpen zal ik winkel zeker aanraden aan andere mensen.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke Website, snelle verwerking van een retour.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Pluspunten

Supersnelle levering. goede product omschrijving. Heel mooi ingepakt. Zeer tevreden over mijn aankoop bij dit bedrijf.

Echt totaal geen verbeterpunten. Alles was netjes en verzorgd. Duidelijke informatie.

Pluspunten

Keurige afhandeling en levering van de bestelling.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Mooie merken Snel verzonden Aandacht voor verpakking en het in goede staat aankomen van het product

Pluspunten

leuk personeel mooie zaak lekkere geur in de winkel mooie spullen/producten

meer korting meer winacties

Pluspunten

Pluspunten

overzichtelijk en snel

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk geholpen door medewerkster. Goede service van het bedrijf door een spijkerbroek op te sturen naar mijn huisadres omdat hij niet op voorraad was.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Omruiling binnen2 dagen werd dit geregeld

Pluspunten

Zeer snel geleverd en heel netjes verpakt

Pluspunten

Geweldige collectie, steeds nieuwe items, duidelijke en gebruiksvriendelijke website, snelle levering, uitstekende klantenservice, kan echt iedereen aanraden hier je kleding te kopen!!

Pluspunten

correcte prijs/kwaliteit verhouding vlugge levering ruime keuze

Pluspunten

-Snelle levering van producten. -Mooi verpakte pakketten. -Uitgebreid aanbod. -Leuke acties.

-Maat S of M soms snel uitverkocht.

Pluspunten

Snelle bezorging! Op zaterdag besteld en maandagmiddag al in huis.

Pluspunten

Top service!!!

Pluspunten

Hele vriendelijke medewerkers, helpen je prima bij het maken van de juiste keuze. Erg positief over deze winkel.

Misschien in de toekomst ook wat kleding voor dames in de winkel ; )

Pluspunten

Aardig personeel! Goede service met vragen over webshop bestellingen. Telefonisch wordt je zeer goed geholpen. Mooie zaak waar we graag even binnenlopen.

Pluspunten

Snelle afhandeling order.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering en mooie prijzen

Meer stone island

Pluspunten

Snelle leveringen. Makkelijk in retouren. Altijd makkelijk contact te krijgen met klantenservice.

Pluspunten

Perfecte afhandeling van mijn aankoop. Het product werd (zoals beloofd) zeer snel geleverd en voldoet zeker aan mijn kwaliteitseisen. Ook de website is verzorgd, duidelijk en overzichtelijk. Extra pluspunt : mooie verpakking en geen extra verzendkosten.

Momenteel heb ik geen verbeterpunten of tips voor dit bedrijf.

Lange Vorststraat 80

4461JR Goes

0113-219222

Over Rico Moda Uomo

Rico Moda is de exclusieve multi-brand store voor mannen. Je shopt hier kleding, schoenen en accessoires van meer dan 30 designer merken. Ontdek bij Rico Moda merken als Stone Island, Dsquared2, C.P. Company, Daily Paper en Parajumpers. Op onze gebruiksvriendelijke webshop, die is verkozen tot Beste Website van het Jaar 2020, vind je inspiratie voor een nieuwe designer outfit. Of laat je persoonlijk stijlen door onze stijladviseurs in de Rico Moda store in Goes. De unieke mix van designer merken bij Rico Moda valt goed in de smaak bij onze klanten. De energieke jeugd scoort graag items van Daily Paper, Dsquared2 en Arte Antwerp. Van streetwear items met oversized fittingen tot skinny destroyed jeans. De modebewuste mannen laten hun oog vallen op kwalitatief sterke jeans van het designer merk Jacob Cohën. Zij stijlen dit casual met de overhemden van Emporio Armani en Xacus. In de Rico Moda webshop vind je altijd de nieuwste collecties van onze designer merken. Word lid van de Rico Club, spaar voor RiCoins, personaliseer de webshop en log veilig in met jouw Face-ID. Een unieke functie in onze webshop! Daarnaast betaal je gemakkelijk met Apple Pay en zijn we aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg voor jouw online veiligheid. Ontdek ook de Rico Moda store in het Zeeuwse Goes. Ervaar hier de persoonlijke aandacht, uitstekende service en modieuze expertise bij het vinden van jouw nieuwe designer outfit. Word warm ontvangen door onze stijladviseurs, krijg eerlijk advies en laat je verrassen door onze verticale tuin met echte planten.