Zeer goede ervaring!

Goede producten, klantvriendelijke service en uitstekende levering en retourverwerking

Top product

Hele goeie service en goeie kleren.

Altijd uitstekend de site, qua service levering altijd uitstekend

Mijn eerste keer...

Ik was op zoek naar Jacob Cohen textielparfum. Via google kwam ik terecht op de site van Rico Moda. De site is erg overzichtelijk. De parfum was gelukkig op voorraad. Direct besteld en zonder verzendkosten. Hier houd ik van. Mijn eerste bestelling ooit bij Rico Moda... Dit zal zeker niet de laatste keer zijn.

Goed verpakt en overzichtelijk op de site.

Netjes verpakt, snel.

Top serves

Op 7/9/22 besteld en de volgende dag al in huis heb hier al wat vaker wat besteld en het is helemaal super

Vet

Ik schrijf dit niet vanwege de giftcard. Top service 3 truien besteld kwamen gelijk binnen 1 gehouden en retourneren ging ook makkelijk. Toppers!!!

Aanrader.

Snelle levering. Ze reageren vrijwel direct op je mail, hele goede service dus :)

Duidelijk

Ik heb een goeie ervaring gehad. Ik had een vraag over een product en heb daar snel antwoord op gekregen. Zal er snel nog een keer bestellen

Geen problemen gehad, perfecte levertijd. Overal tevreden!!

Fijne ervaring

Helemaal tevreden

Altijd een goed aanbod van kleding, goed geprijsd, sparen voor extra's. Bestellingen van de webshop goed en netjes verpakt, met net dat beetje extra. De trui in een papiertje met een sticker in een stevige goed gesealde doos. Erg tevreden.

Snel en goede service.

Weer super zoals altijd!

Top service!

vanaf het moment dat je binneloopt wordt er gelijk gevraagd of ze je ergens me kunnen helpen, als je er niet uitkomt hebben ze nog eens tablet’s hangen met de website van ricomoda. Kortom topzaak!

Top service, top kwaliteit

Service is top, volgende dag geleverd in een goed verzegelde doos. Het bestelde product was met veel aandacht en zorgvuldigheid ingepakt om de kwaliteit te waarborgen. Website is makkelijk te gebruiken en hebben een mooi punten systeem om korting te sparen.

Uitmuntend

In 1 woord! Met zorg verpakt, snelle verzending, + bestelde items zoals omschreven!! Verademing in de huidige webshop aankopen.

Doen wat ze zeggen

Doen wat ze zeggen

good shopping!

All the time I have bought with Rico, always got really satisfied. The care with the packaging, etc. Top store.

Snelle levering, duidelijke omschrijving, erg tevreden.

Degelijk verpakt.

Snelle levering en afhandeling

Ervaring zeer goed, zowel een snelle levering als snelle afhandeling van een retour gezonden item.

Mooie merken en snelle levering

Super fijne site, met mooie merken en super snelle levering!

Bestellen, klantenservice, levering, top!

Ben erg tevreden over alles. Laatste bestelling vergeet ik m’n kortingscode in te vullen.. geen probleem! 1 telefoontje was genoeg. Top service.

In een zin gewoon top winkel

Omdat ik het gewoon een top winkel vind Goede en snelle service Uitstekend assortiment Toptoptop

Super snelle levering

Lange Vorststraat 80

4461JR Goes

0113-219222

Over Rico Moda Uomo

Rico Moda is de exclusieve multi-brand store voor mannen. Je shopt hier kleding, schoenen en accessoires van meer dan 30 designer merken. Ontdek bij Rico Moda merken als Stone Island, Dsquared2, C.P. Company, Daily Paper en Parajumpers. Op onze gebruiksvriendelijke webshop, die is verkozen tot Beste Website van het Jaar 2020, vind je inspiratie voor een nieuwe designer outfit. Of laat je persoonlijk stijlen door onze stijladviseurs in de Rico Moda store in Goes. De unieke mix van designer merken bij Rico Moda valt goed in de smaak bij onze klanten. De energieke jeugd scoort graag items van Daily Paper, Dsquared2 en Arte Antwerp. Van streetwear items met oversized fittingen tot skinny destroyed jeans. De modebewuste mannen laten hun oog vallen op kwalitatief sterke jeans van het designer merk Jacob Cohën. Zij stijlen dit casual met de overhemden van Emporio Armani en Xacus. In de Rico Moda webshop vind je altijd de nieuwste collecties van onze designer merken. Word lid van de Rico Club, spaar voor RiCoins, personaliseer de webshop en log veilig in met jouw Face-ID. Een unieke functie in onze webshop! Daarnaast betaal je gemakkelijk met Apple Pay en zijn we aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg voor jouw online veiligheid. Ontdek ook de Rico Moda store in het Zeeuwse Goes. Ervaar hier de persoonlijke aandacht, uitstekende service en modieuze expertise bij het vinden van jouw nieuwe designer outfit. Word warm ontvangen door onze stijladviseurs, krijg eerlijk advies en laat je verrassen door onze verticale tuin met echte planten.