Super snelle service.!

Super snelle service.! En keurig verpakt.. Ga zeker vaker bestellen bij Rico moda.!

Top service en een snelle levering! De kwaliteit van het kleding wat jullie verkopen is ook super!

Wordt altijd netjes geholpen. Kleding top kwaliteit en goed advies altijd qua maat

snelle service

snelle service

perfect!

Ik was al 1 keer eerder naar de Rico Moda gegaan en pas geleden was het voor de tweede keer ook zo ver. werd direct geholpen en alles werd netjes afgehandeld. In mijn woorden uitstekend gedaan

wij worden iedere keer weer prima geholpen!!!

een mooie winkel met mooie kleding. we worden netjes, vriendelijk en goed geholpen.

Uitstekende en snelle service!

Mooie producten, uitstekende en snelle service/levering

Helemaal top!

Mijn eerste bestelling bij Rico Moda. Een uitstekende eerste indruk! Het artikel is super netjes verpakt, en met een snelle levering. 1 puntje voor verbetering, ik heb geen verzendbevestiging gekregen via mail.

Niks slechts te zeggen

snel geleverd, netjes verpakt.

3x wat kleding bij jullie bestelt super goeie kwaliteit maar de levering was ook altijd netjes ootijd ! Ik bestelt vast vaker bij julie

Al enige jaren klant van Rico Moda. Mooie merken, super service met zeer vriendelijke verkopers.

Top en snel geleverd

Trui besteld die op veel sites niet meer beschikbaar was. Rico moda had hem nog wel. Helemaal top

Keurig en snelle levering

Keurige levering gezien het verpakkingsmateriaal dat wordt gebruikt. Bovendien vond de levering snel plaats inclusief meerdere voortgangsupdates per mail. Ik heb dit als prettig ervaren

Super top

Gewoon heel goede winkel super assortiment snelle levering super service heeeeel tevreden

Rico Moda is echt een top winkel met een goed assortiment en een snelle levering.

Mijn ervaring is erg goed. Er zijn veel leuke items, er is af en toe een mooie aanbieding en er wordt erg snel geleverd.

Geweldig!

Snel maat advies via messenger! Uitgebreide shop met de mooiste merken!

Super ervaring ik kom zeker nog een keer.

Mijn ervaring bij Ricomoda is altijd super goed. Laatst wezen kijken voor een nieuwe jas super netjes geholpen er hangt een goeie sfeer in de winkel. Ik raad iedereen aan om hier zijn spullen te kopen. Zeer maar dan ook zeer tevreden

Supersnel in huis

Vorige week besteld en nu al in huis, goed op de hoogte gehouden per mail!

Snelle service en correct

Snelle levering en hoge kwaliteit kleding

Nog steeds niks ontvangen

Nog steeds niks ontvangen en bezorgmoment nog onbekend

zoals het hoort te zijn.

de zorg voor het verpakken van het product, met name de veiligheidszegel zodat je kan zien of de doos open is geweest.

Snel, en keurig verzorgd!

Kwaliteit, snel en heel verzorgd

Prima.

Was goed geregeld, op tijd.

Geweldig,

Niks op aan te merken.

Lange Vorststraat 80

4461JR Goes

0113-219222

Over Rico Moda Uomo

Rico Moda is de exclusieve multi-brand store voor mannen. Je shopt hier kleding, schoenen en accessoires van meer dan 30 designer merken. Ontdek bij Rico Moda merken als Stone Island, Dsquared2, C.P. Company, Daily Paper en Parajumpers. Op onze gebruiksvriendelijke webshop, die is verkozen tot Beste Website van het Jaar 2020, vind je inspiratie voor een nieuwe designer outfit. Of laat je persoonlijk stijlen door onze stijladviseurs in de Rico Moda store in Goes. De unieke mix van designer merken bij Rico Moda valt goed in de smaak bij onze klanten. De energieke jeugd scoort graag items van Daily Paper, Dsquared2 en Arte Antwerp. Van streetwear items met oversized fittingen tot skinny destroyed jeans. De modebewuste mannen laten hun oog vallen op kwalitatief sterke jeans van het designer merk Jacob Cohën. Zij stijlen dit casual met de overhemden van Emporio Armani en Xacus. In de Rico Moda webshop vind je altijd de nieuwste collecties van onze designer merken. Word lid van de Rico Club, spaar voor RiCoins, personaliseer de webshop en log veilig in met jouw Face-ID. Een unieke functie in onze webshop! Daarnaast betaal je gemakkelijk met Apple Pay en zijn we aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg voor jouw online veiligheid. Ontdek ook de Rico Moda store in het Zeeuwse Goes. Ervaar hier de persoonlijke aandacht, uitstekende service en modieuze expertise bij het vinden van jouw nieuwe designer outfit. Word warm ontvangen door onze stijladviseurs, krijg eerlijk advies en laat je verrassen door onze verticale tuin met echte planten.