Snel en goed

Snelle levering, goed en netjes ingepakt!

Top service zoals ik gewend ben, ik werd eerst geïnformeerd dat er iets was fout gegaan maar de mannen van ricomoda hebben het perfect opgelost!

Mooie producten snelle levering

Kwaliteit staat voorop bij deze winkel netjes verpakt en verzonden. Kado om te krijgen!

Altijd wel iets naar mijn zin.

Deze keer online besteld , ook dan goede service . In de shop zelf wordt je al blij van de geur bij binnenkomst!

Snelle service, product netjes geleverd

Uitgebreide webshop

Veel merken en veel keuze

Top bedrijf ga zo door

Top service en collectie!

Vindt altijd wel wat moois op de site! Goede merken en zeer snelle levering. Bijna altijd binnen 24 uur in huis. Mijn zoon van 15 heeft het nu ook ontdekt!

Bestelling

Hallo ik ben sohaib ik had laatst een aankoop bij jullie gedaan en vond het echt top! Ondanks de lastige mogelijke heden wegens corona kreeg ik het pakketje van me bestelling goed op tijd en het zag er geweldig uit!

Perfect!!!

Wat je ziet is wat je krijgt, nooit lang wachten, alles netjes in een doos, mooi verpakt papier, nette doos. Top zaak, ga zo door.

Perfecte service, snelle levering en zeer goede verpakking!

Bestel regelmatig bij webshops, maar hoop altijd dat producten tijdig en zonder al teveel hassle aankomen. Dat gaat wel eens fout of kan een boetiek het item niet meer leveren (bijv. Via Winkelstraat of Miinto) terwijl de investering wel al is gedaan. Hier is alles perfect gelopen, zeer tevreden!

Altijd snel, altijd goed !

Ik bestel al jaren naar volle tevredenheid mijn kleding hier. Altijd snel in huis en geweldige service.

Super kwaliteit en top service.

Mijn ervaring met Ricomoda is erg positief. Het assortiment en kwaliteit van de kleding is heel goed. Via de klantenservice wordt snel gehandeld naar een oplossing, zowel voor het omruilen van producten als naar het geld terugstorten. Voor mij is Ricomoda nummer 1 kledingzaak in Nederland!

Goede service en snelle levering

Snel bestellen, snelle levering en je kleding is altijd keurig netjes ingepakt. Ik blijf hier bestellen.

geweldig

snelle levering ,goede kwaliteit en prijs

Luid en duidelijk, kortom heel correct!

Goede, duidelijke en overzichtelijke website. Ga zo door!

Snelle levering, super netjes verpakt, duidelijke mails

Alles prima geregeld. Had bestelling via de webshop gedaan en alles verliep vlekkeloos. Van bestellen tot afhalen, Top!

Doen wat ze beloven

Ik heb hier voor het eerst besteld een petje van NORTH SAILS en een rico moda tas keurig ingepakt en netjes optijd afgeleverd ik bestel hier vaker echt een aanrader ,,,

Mooi verpakt en snelle levering

1 e x besteld Doen we zeker vaker

Zoals altijd hele goeie service

Goeie service

Snelle levering zelfs in deze tijd!

Producten de volgende dag al in huis zoals altijd!

Goede ervaring

Lange Vorststraat 80

4461JR Goes

0113-219222

Over Rico Moda Uomo

Rico Moda is de exclusieve multi-brand store voor mannen. Je shopt hier kleding, schoenen en accessoires van meer dan 30 designer merken. Ontdek bij Rico Moda merken als Stone Island, Dsquared2, C.P. Company, Daily Paper en Parajumpers. Op onze gebruiksvriendelijke webshop, die is verkozen tot Beste Website van het Jaar 2020, vind je inspiratie voor een nieuwe designer outfit. Of laat je persoonlijk stijlen door onze stijladviseurs in de Rico Moda store in Goes. De unieke mix van designer merken bij Rico Moda valt goed in de smaak bij onze klanten. De energieke jeugd scoort graag items van Daily Paper, Dsquared2 en Arte Antwerp. Van streetwear items met oversized fittingen tot skinny destroyed jeans. De modebewuste mannen laten hun oog vallen op kwalitatief sterke jeans van het designer merk Jacob Cohën. Zij stijlen dit casual met de overhemden van Emporio Armani en Xacus. In de Rico Moda webshop vind je altijd de nieuwste collecties van onze designer merken. Word lid van de Rico Club, spaar voor RiCoins, personaliseer de webshop en log veilig in met jouw Face-ID. Een unieke functie in onze webshop! Daarnaast betaal je gemakkelijk met Apple Pay en zijn we aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg voor jouw online veiligheid. Ontdek ook de Rico Moda store in het Zeeuwse Goes. Ervaar hier de persoonlijke aandacht, uitstekende service en modieuze expertise bij het vinden van jouw nieuwe designer outfit. Word warm ontvangen door onze stijladviseurs, krijg eerlijk advies en laat je verrassen door onze verticale tuin met echte planten.