Perfect!!

Supersnelle levering. 👍🏻👍🏻

Superrr

Geweldig mooi vest !

Helemaal top mijn vriendin verrast met een super mooi EA7 vest voor haar verjaardag..

Super snelle bezorging mooi ingepakt!

Savonds besteld volgende dag in huis, super ingepakt zoals gewoonlijk. Niks op aan te merken!

Super fijne winkel en bestelling precies op tijd binnen!

Woensdagavond besteld, vrijdag in huis! Pakketje was netjes verpakt! Het shirt was in het echt nog mooier dan ik had verwacht. Leek op de foto's meer paars, maar was toch écht blauw!

Uitstekend!!!

Goede service! Mijn 1e recensie maar koop er al jaren online En nog nooit problemen gehad . En gratis retour en gelijk antwoord terug over je retour. Vragen over kleding ook snel beantwoord 👍 Goede winkel om online te kopen en mooie kleding

Met 1 woord gezegd TOP!

Dit was de eerste keer dat ik iets bij jullie heb besteld. Jullie krijgen een 10 voor de snelle service en super nette verpakking! Hoop dat ik kans maak op jullie waardebon daar zou mijn zoontje heel blij mee zijn. Groet Lukassen.

Snelle levering en goede service

Snelle levering, netjes verpakt en goede kwaliteit

RICO: Kan nié beter!

R: Rekenen kun je op Rico Moda I: Interessante merken. C: Crew staat altijd voor je klaar! O: Oordeel zelf en ga langs!

Top en snelle service

Goede webshop Nette versturing en snel

Nieuwsgierig

ik vind het een uitstekende post. Mooi gedaan😋

Perfect modebedrijf met aansluitend merkenaanbod

Vaste (online)klant bij RicoModa, altijd uitstekende service. Merkenaanbod is groot en sluit aan op mijn wensen. Ben helaas nog nooit in de winkel geweest vanwege de reistijd maar ik zal zeker ook ooit in de winkel komen shoppen.

Heel erg goed.

Snelle levering met goede kwaliteit spullen.

snelle levering, ga zo door

Snelle levering, super kleding!

Besteld en volgende dag keurig ingepakt en in mooie doos bezorgd. Super!!

Snelle levering, groot assortiment!

Super snel en goed verpakt geleverd!

De betere merken onder één dak

Alle verwachtingen voldaan!

Al best veel bij Rico moda gekochten en ze stellen nooit teleur. Alles is netjes verpakt en erg professioneel. Het gehele traject van deur tot deur krijg je op tijd binnen via post NL. Ga zo door!

Mega snelle en goede service!

Vandaag besteld morgen kan je het al aan, dat is toch top!

Fantastisch, supersnelle levering, goed verpakt!

Prima site, bestelling is direct verzonden en goed aangekomen. Sterk aan te bevelen! Fantastische service.

prima webshop, duidelijk, en prima verzending

goede ervaring met de shop.

Snelle levering en goeie service

Snelle levering en goeie service

Snelle levering en een uitstekende service!

Snel, duidelijk!!

Voor de eerste keer hier wat besteld en heel tevreden!! Hele duidelijke afwerking, snelle levering en gaan zorgvuldig met de producten om!

Lange Vorststraat 80

4461JR Goes

0113-219222

Over Rico Moda Uomo

Rico Moda is de exclusieve multi-brand store voor mannen. Je shopt hier kleding, schoenen en accessoires van meer dan 30 designer merken. Ontdek bij Rico Moda merken als Stone Island, Dsquared2, C.P. Company, Daily Paper en Parajumpers. Op onze gebruiksvriendelijke webshop, die is verkozen tot Beste Website van het Jaar 2020, vind je inspiratie voor een nieuwe designer outfit. Of laat je persoonlijk stijlen door onze stijladviseurs in de Rico Moda store in Goes. De unieke mix van designer merken bij Rico Moda valt goed in de smaak bij onze klanten. De energieke jeugd scoort graag items van Daily Paper, Dsquared2 en Arte Antwerp. Van streetwear items met oversized fittingen tot skinny destroyed jeans. De modebewuste mannen laten hun oog vallen op kwalitatief sterke jeans van het designer merk Jacob Cohën. Zij stijlen dit casual met de overhemden van Emporio Armani en Xacus. In de Rico Moda webshop vind je altijd de nieuwste collecties van onze designer merken. Word lid van de Rico Club, spaar voor RiCoins, personaliseer de webshop en log veilig in met jouw Face-ID. Een unieke functie in onze webshop! Daarnaast betaal je gemakkelijk met Apple Pay en zijn we aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg voor jouw online veiligheid. Ontdek ook de Rico Moda store in het Zeeuwse Goes. Ervaar hier de persoonlijke aandacht, uitstekende service en modieuze expertise bij het vinden van jouw nieuwe designer outfit. Word warm ontvangen door onze stijladviseurs, krijg eerlijk advies en laat je verrassen door onze verticale tuin met echte planten.