Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen prijzen snelle levering en originele onderdelen. De service wordt als uitstekend en betrouwbaar beschreven. De authenticiteit van de producten komt regelmatig naar voren, met een opmerking over neppe troep voordat men overstapt op origineel. Over het geheel genomen melden klanten een positieve ervaring met snelle verzending en behulpzame service.
Top telefoon werkt weer prima. Had eerst goedkoper aangeschaft maar deze zijn imitatie. Lagere resolutie en vingerafdrukscanner werkt niet. Nu weer helemaal goed.
11 December 2025
Bert
Wirdum
Super service
12 August 2025
jacques
Doenrade
I have bought original service pack for Samsung S23. The display and frame are coming together. The order arrived from Holland to Belgium in less than 24h ! By UPS ;) However, I preferred to pay less for delivery. For example NL Post will be great as well for delivery to Belgium ;)
25 July 2025
Andrei
La Louvière
Best Preis , Original Ersatzteil, super schnelle Lieferung , top gern wieder
18 July 2025
Evangelos
Fürth
Product geleverd zoals omschreven, geen neppe **** troep zoals bij andere niet nader te noemen websites. Functioneert geweldig en de levering was snel. Bedankt!
24 June 2025
Menno
Dronten
Service, info, verzending, alles prima als altijd. Wetende dat ik (op verzoek van klant!!) een imitatiescherm heb gekocht viel de kwaliteit daarvan me toch wat tegen, vooral van de knoppen. Daarom in het vervolg alleen nog maar origineel voor mij. Maar dat is Parts4GSM niet aan te rekenen, dus volle 5 sterren!!
23 June 2025
Johan
Leeuwarden
Brza dostava i ok cijena.
14 May 2025
Krasnodar
Zagreb
Product correct zoals beschreven, snelle verzending
29 April 2025
Stefan
Haacht
Zie boven. Gewoon dik tevreden met Parts4GSM!!
21 April 2025
wszystko super
3 December 2024
Michal
Helmond
Ordered Samsung replacement screen and frame. The product was delivered within 2 days, which is perfect. With other replacement parts shops you have to wait at least a week and sometimes even 2 weeks. Quality is excellent.
14 November 2024
Mischa
Zeist
Vervangend display met frame voor S52 5g gekocht. Kwaliteit lijkt goed en werd snel geleverd.
10 October 2024
Mischa
Zeist
Mit diesem Händler habe ich sehr gute Erfahrung gemacht. Bestellt wurde ein Original Display von Samsung für das Samsung Galaxy A34 5G. Ich werde zukünftig immer bei diesem Händler meine Displays bestellen. Vielen Dank für den guten Service.
16 September 2024
Sven
Traitsching
ik was opzoek naar een origineel scherm. deze is snel geleverd.
6 September 2024
hans
groningen
Great packaging, original quality. Phone feels and looks like new
29 August 2024
Leon
Belgium
Thank you for your review, Great to hear that all went well with the repair of your device!
Payment went wrong, after a phonecall it was solved immediately! Fast delivery.
14 August 2024
Albert
Huissen
Een nieuw scherm besteld van Samsung. Het was een OEM onderdeel en is dan ook de kwaliteit die je verwacht. Geen chinese ****. Prima en snel geleverd.
20 June 2024
THANK YOU PARTS4GSM
12 June 2024
BĂDEANU
GENK
Hoogwaardige reserveonderdelen, snelle levering. Heel erg bedankt, ik ben er blij mee :)
11 June 2024
Yurii
Meteren
Fijn om te horen! bedankt voor uw review :)
Schnelle Lieferung, super Preis.
7 June 2024
Kathi
Durchwehna
Originele onderdelen, scherp geprijsd en snel geleverd! Kortom top!
31 May 2024
John
Spaubeek
Stukken waren snel geleverd. Mooi verpakt en goede kwaliteit
25 March 2024
Cindy
Lochristi
Snelle bestelling, product netjes verpakt. ben er erg blij mee, kan het iedereen aanraden
12 March 2024
Lennart
Groningen
Parts4GSM h.o.d.n. DutchSpares B.V. is hoofdzakelijk opgezet om onderdelen te leveren aan reparateurs van mobiele telefoons, muziekspelers en tablets en meer. Echter, door onze bedrijfsopzet kunnen ook particulieren bij ons terecht. Wij leveren onderdelen van een hoge kwaliteit tegen gunstige tarieven.
Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het leveren van onderdelen voor mobiele telefoons en aanverwante producten.
Bolderwerg 72 F
8243RD Lelystad