alles goed
De montage beschrijving kan beter en duidelijker
27 September 2021
Piet
Veldhoven
Weer mooie scharnieren besteld. Snel ontvangen!
20 September 2021
W
Gouda
alles vlot geleverd en het werkt prima
15 September 2021
M van Oosten
Ede gld
Retourzending zoek Dus fluiten naar retourbetaling
Beveelt niet aan
14 September 2021
Plm
De cocksdorp
Lazy susan besteld. Vlot geleverd, goed verpakt. Prima prijs.
10 September 2021
Hessel
's-Gravenzande
10 September 2021
Ed
Volendam
Spullen zien er netjes uit. Nog niet kunnen gebruiken maar dit komt vast goed
31 August 2021
Wessel
Gouda
Bestelling snel binnen alleen 4 plaatjes te kort maar direct nagezonden dus top
Lc V dillewijn
Julianadorp
Goed product, snel geleverd!!
Henk
Rotterdam
Goed product
Frank
Breda
Presies vogens omschrijving
Merlina
Tilburg
Mooi product, snelle levering. Juiste product
Artjom
Zwolle
Lekker vlot geleverd.
Sjaak
Dirksland
snelle levering goede prijs/kwaliteitverhouding correcte en vriendelijke opvolging van je dossier
Karin
Oudsbergen
Heel snelle levering, product perfect in orde.
23 August 2021
Sylvie
Lievegem
Had andere uitvoering klepbeslag nodig dan welke op de site aangeboden werd. Berichtje gestuurd en omgaand werd de andere uitvoering opgezocht en besteld. Korte tijd later al geleverd. Topservice!
Erik
Eindhoven
Na mijn bestelling waar iets fout was gegaan in de bestelling eigenlijk door mijn eigen schuld werd meteen het aanvullende deel zonder transport kosten nagestuurd. Kortom snelle reacties en een goede service. Business Catering Service.
Maarten
Almere
Rob
Rotterdam
Prima website: makkelijk bestellen. Snelle levering en perfecte service!
Job
Utrecht
Goed product
Gerrit
Zoetermeer
B.G Haverkamp
DEVENTER
Plinthouder houd nu de plint weer mooi op zijn plaats, en komt niet meer naar voren. ligt dus niet meer op de grond. De plinthouders waren eenvoudig te plaatsen.
16 August 2021
Ton
Ossendrecht
Goed produkt en supersnelle levering. Ik raad dit bedrijf aan.
15 August 2021
Angela
Heerhugowaard
Via mail passend advies ontvangen en bestelling gedaan die helaas zonder handleiding wordt geleverd. Verzendkosten voor een postpakket (via PostNL) betaald maar via brievenbus pakketje geleverd door een fietskoerier. Buiten proporties. Telefonische bereikbaarheid is bijzonder slecht evenals reactie op e-mail, kan dagen duren of helemaal niet. Het product voldoet zeker aan de verstrekte informatie en daar is niets mis mee maar ProBeslag is niet mijn favoriet geworden.
Beveelt niet aan
29 July 2021
Theo
Amersfoort
Correct. Vlotte levering.
29 July 2021
Johan
Knokke-Heist
ProBeslag.nl: meubelbeslag, scharnieren, ophangsystemen en verlichting online kopen
In onze online shop vind je een ruime assortiment aan meubelbeslag van professionele kwaliteit voor kleine en grote klussen. ProBeslag levert snel en betrouwbaar in Nederland en België en biedt uitstekende service.
ProBeslag voor het beste meubelbeslag
In ons assortiment meubelbeslag vind je onder meer bedbeslag, klepbeslag, geleiders, knoppen en grepen. Al ons meubelbeslag is van de beste kwaliteit wat maakt dat het beslag sterk is en lang mee gaat. Ook als meubels gedemonteerd worden kan ons meubelbeslag nog een twee ronde mee!
Bleijendaal 9
3813XD Amersfoort