goed verzorgt
Review overzicht
Alles volgens afspraak
12 February 2022
Erp
Product keurig op tijd geleverd
4 February 2022
J.C
Kedichem
21 January 2022
Jeroen
Brielle
Tijdige levering en prima kwaliteit
21 January 2022
Tim
Pelt
Snelle levering exact volgens behoefte
17 January 2022
HVM van der Plas
Overlangel
Helaas heb ik mijn bestelling nooit mogen ontvangen, het is verzonden in een brievenbus pakket (dat gaf de bestelling aan) en vervolgens kreeg ik een geen thuis bericht in de brievenbus. Sinds dien is het pakket spoorloos bij DHL, het lijkt er op dat deze retour is verstuurd. Het aangegeven nummer op de website heb ik 4 maal geprobeerd te bereiken op verschillende data en tijden en nooit iemand aan de lijn gekregen. Ook een mail die ik heb verstuurd heb ik tot noch toe geen reactie op ontvangen. Ik hoop dat de kwestie nog op gelost kan worden door pro beslag, inmiddels heb ik exact hetzelfde product bij bol.com besteld en had ik het een dag later in huis.
Beveelt niet aan
6 January 2022
Arnold
Heiloo
Duidelijke side en snel gevonden wat ik wilde hebben. Levering prima.
29 December 2021
Paul
Meppel
Mijn bestelling is heel snel geleverd. Ik heb ze gemail omdat ik een typefout had gemaakt in mijn adres gegevens. Heel snel antwoord gekregen en probeleem opgelost.
19 December 2021
Jaap
Klundert
Prima product, voldoet aan beschrijving. Nette prijs. Echter bezorgd binnen 1-3 werkdagen werd 4 werkdagen maar ik zou hier zeker opnieuw bestellen.
17 December 2021
John
Rotterdam
Er mankeert één stelvijsje aan het beslag. Kan dit zelf oplossen door eigen houtje te gebruiken.
13 December 2021
Mortsel
Kan nog geen onderdeel geven zolang ik mijn bestelling niet heb
Beveelt niet aan
13 December 2021
Yvonne
Geldrop
Binnen 1 dag bezorgd zoals beloofd, voor de snelle en trouwe service een 10 !
9 December 2021
Kenan
Den haag
Positief, duidelijke website, snelle verzending en vooral belangrijk goede producten!
6 December 2021
Henk de Weerd
Nunspeet
Voor snelle bezorging en correcte afhandeling Echtte aanrader
5 December 2021
Jan
Oudenbosch
Zeer te vrede,snelle levering, voldoet aan alle verwachtingen.
2 December 2021
Ad
Made
Na mijn order geplaatst en betaald te hebben, bleef de order op verwerkt in magazijn staan. Na wat vertraging is mijn pakket toch nog zo snel mogelijk opgestuurd.
25 November 2021
Vi
Lochem
Na eerst advies te hebben gevraagd 2 sets klepbeslag aangeschaft. Vlot geleverd. Ontbrekend deel werd snel nagezonden. Wat duidelijker communicatie daarover was fijn geweest
12 November 2021
Harry
Terwolde
dik in orde
12 November 2021
marcel snippe
julianadorp
Ik heb een Draaiplateau groot 450KG en een Draaiplateau hol 100kg besteld. Levering was heel snel. Het grote plateau draaide wat met een hapering. Na contact met klantenservice is er direct gratis een nieuwe op gestuurd. Deze is perfect. Ben zeer tevreden over dit bedrijf!
Mike
Rotterdam
Zowel reactie op mail als op daadwerkelijke bestelling verliep bijzonder snel. Beslag werd in een doos geleverd, zonder afzonderlijke verpakking. Dit verbaasde me eerst enigszins, maar ik was er vervolgens blij mee. Al dat onnodige verpakkingsmateriaal zat er dus niet bij. Prima.
Peter
Vlaardingen
Makkelijk te vinden op internet en het bestelde product keurig op tijd en netjes geleverd
Yvonne
Den Haag
Eenvoudig te monteren
2 November 2021
Gerben
Zwolle
Snel geleverd en voldoet aan beschrijving en verwachting!
2 November 2021
gerrit koene
Zevenaar
Goede website en correct en snel geleverd
11 October 2021
Gerbrand
Voorhout
Ik vind het jammer dat de verpakking vele malen groter is, dan het artikel dat ik heb besteld. Dat had er wel 20 x in gepast
7 October 2021
Pieter
Mierlo
ProBeslag.nl: meubelbeslag, scharnieren, ophangsystemen en verlichting online kopen
In onze online shop vind je een ruime assortiment aan meubelbeslag van professionele kwaliteit voor kleine en grote klussen. ProBeslag levert snel en betrouwbaar in Nederland en België en biedt uitstekende service.
ProBeslag voor het beste meubelbeslag
In ons assortiment meubelbeslag vind je onder meer bedbeslag, klepbeslag, geleiders, knoppen en grepen. Al ons meubelbeslag is van de beste kwaliteit wat maakt dat het beslag sterk is en lang mee gaat. Ook als meubels gedemonteerd worden kan ons meubelbeslag nog een twee ronde mee!
Bleijendaal 9
3813XD Amersfoort