Heeft een totaal van 3.082 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,4
Review overzicht
Positief sentiment79%
In het algemeen melden klanten snelle levering en goede kwaliteit. Veel reviews melden eenvoudige montage en behulpzame service. Een minderheid ervaart vertragingen of communicatieproblemen, maar de meeste kopers waarderen de prijs-kwaliteitverhouding. De ervaringen zijn overwegend positief met ruimte voor verbetering.
Sterke punten
Goede kwaliteit
Duidelijke communicatie
Gebaseerd op 35 reviews
Snelle service en goede kwaliteit
Zeer vriendelijk te woord gestaan.
De levering van de tafel kwam precies op tijd.
Even een puzzel om de tafel in elkaar te zetten maar dat is uiteindelijk goed gelukt.
Zeer tevreden met de tafel!
27 December 2025
Ellen
Rotterdam
De service was goed, duidelijk en is heel behulpzaam
23 December 2025
Tina
Zoetermeer
Mooie keukenkast
Veel ruimte goede kwaliteit stevige en heel mooie super
23 December 2025
Ruthline
Spijkenisse
geweldig
een kleine eettafel besteld op een over zichtelijke site en hij was zo in elkaar gezet echt geweldig
21 December 2025
jolanda boekholt
Dordrecht
Tevreden over de levering, de prijs en contact
Zeer tevreden met de aangekochte stoel. De handleiding voor het monteren van het meubel was duidelijk.
De bestelling werd binnen twee weken in goede orde ontvangen, netjes ingepakt en bezorgd.
Tussentijds heb ik contact gehad met de klantenservice over de levering, en ik werd vriendelijk en correct geholpen.
Al met al ben ik tevreden met mijn aankoop, zeker gezien de goede prijs-kwaliteitverhouding.
1 December 2025
AJ
Maastricht
Goede prijs kwaliteit verhouding
Makkelijk in elkaar te zetten
15 November 2025
Angelique
Wageningen
Snelle levering en alles compleet
Er stond 4 tot 6 weken levertijd en na 3 weken kregen wij netjes een email of ze hem konden leveren binnen een bepaalde tijd. Helemaal tevreden
15 November 2025
Melanie
Rijnsburg
Perfecte service
Goed bereikbaar. En mooie meubels
Yvonne
ZUTPHEN
Uitstekend! Hele traject prima afgehandeld.
Mijn bestelling, keukenkast Buzz, werd eerder dan verwacht in goede staat afgeleverd.
De montage verliep heel goed en de kast staat als een "huis". Ik ben er heel erg blij mee.
Minpunt, ik ontdekte pas bij aflevering dat er tot de begane grond geleverd wordt. Niet fijn als je op de 2e etage woont.
Nadia Dundas
Rotterdam
Product oke, handleiding wat minder.
Op sommige onderdelen staat geen beschrijving van het formaat. Dus is het onderscheid maken niet echt makkelijk.
B
Den Haag
Goed service
Snel, alles klopt
Abraham
Den haag
Tv meubel is zeer mooi ben tevreden
Maar de service laat nog afweten heb een nieuwe schakelaar besteld is al 2 maanden geleden heb nog steeds geen nieuwe ontvangen
Marcel
Brunssum
Dramatisch
Tv meubel besteld, na aantal weken zou het meubel er zijn en een planafspraak ingepland. Twee dagen voor levering zou het meubel tijdens transport zijn beschadigd en levering kon niet plaatsvinden. Na maanden wachten was het meubel gearriveerd. Planning zou contact opnemen maar hoor niks dus zelf gebeld. Meubel bleek er toch niet te zijn, was een meubel voor een andere klant, vergissing. Weer weken wachten, uiteindelijk meubel geleverd. Bij uitpakken zat er een doos in mrt schroeven en een intructie van een vitrinekast. Onduidelijk of het wel het juiste meubel was en of het wel de juiste schroeven waren. Op zondag gevraagd om zsm contact op te nemen. Tot de vrijdag daarop niks gehoord. Na zelf zoeken contact zou de juiste instructie worden gezonden. Deze ontvang ik in de tweede helft van de week daarop. Meubel en schroeven waren uiteindelijk gelukkig wel goed. De communicatie van dit bedrijf is ongekend slecht. Ik zou de meubels die zij hebben maar ook elders verkrijgbaar zijn altijd elders bestellen. Zelfs voor een paar tientjes meer. Gevraagd om een coulancevergoeding of andere attentie, niet gekregen. Overigens wel 25 euro korting na het transport verhaal.
29 October 2025
Jelle
Huizen
The item was good quality.
21 September 2025
bashir mukasa
Someren
Service uitstrkend
19 September 2025
Hava
Schiedam
Had een keukenkastje gekocht goede levering mooi kastje voor een goede prijs. Was ook makkelijk in elkaar te zetten.
17 September 2025
Lyda
Wouwse Plantage
Horrible
Absolutely ridiculous service, the furniture took more than 2 months to be delivered! After the delivery and starting the assembly, we noticed that we are missing quite a lot of parts….
Disappointment doesn’t even begin to describe how we feel after this purchase. We will definitely request a charge back
14 September 2025
Francesco
Amsterdam
Prima product - Levering mag sneller
De levering mag wat mij betreft wel wat sneller. Ik heb het wel binnen de beloofde termijn van 4 a 5 weken ontvangen maar dit kan anno 2025 wel korter denk ik. Het product prima en voldoet aan mijn eisen. Ervaring is voor de rest prima en zal zeker hier weer meubel kopen.
3 September 2025
Ria
Emmen
Snel en op tijd geleverd
Ze hebben mooie producten tegen scherpe prijzen. Levering was netjes en op tijd.
3 September 2025
Henk
Vlaardingen
WAAR-DE-LO-ZE klantenservice
Op 7 mei 2025 2 kastjes besteld met een levertijd van 2 tot 4 weken. Dat werden er bijna 8.
Op de site staat levering tot aan de deur, dat nemen ze heel letterlijk: op het moment dat ik bij de deur kwam nadat er aangebeld was, stonden er 2 dozen maar zat de chauffeur al weer in zijn auto.
Vervolgens monteren: 1e kastje ging prima en ziet er goed uit. Bij het 2e kastje bleken gaten niet goed geboord te zijn. Ik heb mij gemeld bij de klantenservice met het verzoek per ommegaande een nieuwe plank te sturen. In hun antwoord werd mij doodleuk verteld dat ik zelf wel nieuwe gaten kon boren maar dat ze toch ook contact hadden opgenomen met de fabriek. Nu bijna 2 maanden verder heb ik niks meer gehoord. Afgelopen weken mails gestuurd met de vraag wanneer de plank geleverd zou worden. Er wordt niet meer gereageerd.
De kastjes zijn prima maar het woord klantvriendelijkheid komt niet in hun woordenboek voor. Mij zullen ze nooit meer als klant terug zien!
22 August 2025
Sandra
Blijham
**********
Ik bestelde hier 6 stoelen en deze werden geleverd met een week vertraging in een heel slechte staat.
In 2 bijeen geplakte dozen met overal plastiek en ismo afgewerkt met wat zand/vuil.
Ook onbrak bevestigings materiaal voor 1 stoel (die na 1w wel is toegezonden) en voor de zitting te bevestigen waren er geen voorgeboorde gaatjes.
De kwaliteit/afwerking zag er ook ondermaats uit (slordig/vies).
Toen ik zei dat gebruik wou maken van de 14d bedenktijd kon dit enkel door zelf de 2 zware dozen blindelings (geen retour bewijs/melding) te verzenden naar hun op eigen kosten/krachten.
Resultaat is dat ik mijn geld kwijt ben en zelf mocht instaan om ze weg te gooien, want zo een brol zet ik niet in mijn huis!!
21 July 2025
Jonathan
Wetteren
Reactie van StyleMeubels.nl
Bedankt voor uw feedback. We vinden het uiteraard jammer te horen dat de levering en staat van de stoelen niet aan uw verwachtingen voldeden.
Bij telefonisch contact heeft u aangegeven de stoelen te willen houden, mits wij het ontbrekende bevestigingsmateriaal nastuurden. Dat hebben wij dan ook per direct verzorgd.
We begrijpen dat het vervelend is als de levering niet perfect verloopt, en we nemen uw opmerkingen over de verpakking en afwerking mee in onze interne evaluatie.
Wat betreft het retourneren: conform onze voorwaarden kan dit binnen de 14 dagen bedenktijd. We helpen hier normaal graag bij, maar op dat moment werd door u aangegeven dat retourneren niet nodig was.
Het spijt ons dat u alsnog ontevreden bent met de aankoop. Mocht u nog openstaan voor een passende oplossing, dan horen we het graag.
Geweldig en mooi
Alles naar wens kennissen en vrienden vinden hem ook geweldig
10 July 2025
Berend
Musselkanaal
Fantastische service
Ik heb de Miro tafel 1.80m besteld. Prachtige stevige tafel. Er waren aan mijn kant veel haken en ogen met de bezorgingstijd enz. Na verschillende belletjes met de klantenservice en Bennie is alles zo mooi en soepel opgelost, Fantastisch, fantastisch. Nu moest ik nog kijken hoe ik het 2 trappen omhoog kreeg. De chauffeur was alleen, maar beresterk en was zo vriendelijk om het naar boven te sjouwen ondanks dat het zeer zwaar was. Heel hartelijk bedankt voor de service, dat zie je nog maar zelden. En de producten zijn van zeer goede kwaliteit. Bedankt.
31 May 2025
Jeanne
Stolwijk
Goed geregeld,
Bestelling voldoet aan alle verwachtingen.
19 May 2025
Jacques
Makkum
Mooie kwaliteit kaptafel
Heel lang gezocht en bij Style meubels gevonden, een praktische kaptafel met een sjieke uitstraling. Ook nog makkelijk in elkaar te zetten. Ben er super blij mee.
Snelle services ook en goede communicatie
16 May 2025
Erika van Burk
Rockanje
Review overzicht
Positief sentiment79%
Heeft een totaal van 3.082 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,4
Over StyleMeubels.nl
Wij zijn een jong en dynamisch Online Webwinkel die innovatief en klantgericht is. Ons doel is om hoog kwalitatief stijlvol, trendy en design meubels aan te bieden voor betaalbare prijzen.