Pluspunten
Zeer verzorgde verzending, snel en volgens afspraken.
VerbeterpuntenGeen. Gratis retourzending zou extra plus zijn.
Pluspunten
Snel en persoonlijk! Dank
Pluspunten
Artikel was niet direct leverbaar. Kreeg meteen aanbod om bedrag te retourneren. Ik wilde wel even wachten, ben keurig op de hoogte gehouden. Artikel keurig verpakt toegestuurd gekregen
Pluspunten
zeer klant vriendelijk
Pluspunten
Leuke kleding
Pluspunten
leuk kaartje bij de bestelling !!, snel geleverd !
Pluspunten
heel mooi en goed verpakt en levertijd uitstekend.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelheid levering
Pluspunten
Toen het probleem helder was is het super snel en netjes opgelost. Hele vriendelijke afhandeling!
VerbeterpuntenEen extra check op de eoa manier invoeren. Het is raar dat jullie niet een melding hebben gekregen dat het pakket überhaupt niet verstuurd was. Hoe kan het dat een pakket in een 'vacuum' terechtkomt van niet verstuurd, maar ook niet retour. Pas na mijn telefoontje kwamen de gympen boven tafel. Ik had ook geen verzendbevestiging ontvangen na de online betaling...dus daartussen is het misgegaan.
Pluspunten
Via de website iets besteld, in de winkel zelf retour gebracht. Daar iets nieuws uitgezocht, kon gelijk met elkaar verrekent worden. Echt super!
VerbeterpuntenKom een winkel in Zevenhuizen beginnen, ik zou elke dag bij jullie binnenlopen :-)
Pluspunten
Hele snelle levering. Helaas was het te klein en moest het terug. Het tegoed werd zeer snel terugbetaald.
Pluspunten
Prijs geen beoordeling over gegeven. Aan mooie kledingmerken hangt een wat hoger prijskaartje maar dat zie je dan ook wel terug. De site vind ik overzichtelijk en de kleding wordt in een mooie stevige doos geleverd met een persoonlijke kaart. Dat is net dat beetje extra en ik waardeer dat wel! Ook mijn retourproduct is snel en netjes verwerkt!!
Pluspunten
Aardig personeel en goede service.
Verbeterpuntenik zou het niet weten
Pluspunten
Vriendelijk kaartje bij ontvangst. Na het retourneren gelijk een mail dat het ontvangen is een GELIJK geld teruggestort. KLASSE!!!
Pluspunten
Bedankt voor jullie lieve kaart erbij
Pluspunten
Persoonlijk, handgeschreven, bedankkaart.
Pluspunten
Service, snel, persoonlijk
Pluspunten
Leuk dat handgeschreven kaartje er bij!
Pluspunten
Correcte verzorging
Kerksingel 24
2651CC Berkel en rodenrijs
Echt, eerlijk, zuiver, authentiek Puur, maar vier kleine letters en zo'n mooi woord. Puur staat voor haar eenvoud, haar onbevangenheid, haar klasse, haar echtheid. Puur houdt ook van genieten, de geuren en kleuren van de herfst, de sneeuw onder je voeten horen kraken, een goed glas wijn bij de open haar en natuurlijk de zon op je huid voelen. Puur houdt van mensen die de kleine dingen weten te waarderen, zien en voelen, die genieten van het leven. Graag willen wij jullie verwelkomen bij Puur en proberen om jullie te laten genieten!