Pluspunten
Het handgeschreven bedankje! Erg origineel!
Pluspunten
Netjes verpakt met een persoonlijk kaartje
Pluspunten
handgeschreven note in pakje.
Pluspunten
Super snel geleverd. Bijzonder zo'n persoonlijk kaartje bij de bestelling. Top!
Pluspunten
De bestelling is altijd mooi en met zorg ingepakt. Het persoonlijke handgeschreven kaartje bij de bestelling maakt het echt af!
Pluspunten
Snelle levertijd en goed geinformeerd hierover
Pluspunten
snelheid, goed verpakt
Verbeterpuntenverkeerde kleur geleverd door Puur. Heb hem gehouden, omdat ik de kleur op zich ook wel kon gebruiken. Toen ik op de site keek, zag ik dat het jasje in die kleur niet meer leverbaar was. (ten tijde van de bestelling nog wel!!) COMMUNICEER dan naar mij dat de kleur niet meer leverbaar is en stuur niet wat anders!!!! Dan had ik zelf een andere kleur kunnen kiezen.
Pluspunten
Ik heb nog maar 1 keer iets besteld en dat waren oorbellen. Ik vind ze erg mooi, maar de prijs vrij hoog. Hopenlijk is er garantie op als er iets mee is, want ik heb op de site hier niets over gelezen! Dit is dus een negatief punt, wat verbetering behoeft....zie hiernaast verbeterpunten Voor de rest was de bezorging heel snel en was het pakje netjes verpakt.
Pluspunten
Persoonlijk briefje erbij. Met zorg ingepakt.
Pluspunten
Snel bezorgd, ontzettend leuk ingepakt met stofzak en persoonlijk handgeschreven briefje erbij.
VerbeterpuntenMaak een foto van de indeling van de portemonnee (binnenkant). Dan kan de klant van te voren zien of hij/zij dat handig vindt of niet.
Pluspunten
Goed assortiment, duidelijke site
Als je de schoenen/slippers niet meer hebt, haal ze dan van de webshop.
Beste Machteld, helaas heb je ons een onvoldoende gegeven. Aangezien de meeste punten met nvt zijn ingevuld willen wij graag je beweegredenen weten voor deze onvoldoende. Aan de hand daarvan kunnen wij verbeterpunten aanbrengen zodat je ons de volgende keer wel een voldoende kan geven! Alvast dank voor je reactie, met vriendelijke groet, Het Puurteam
Pluspunten
Mooie kleding. Mooi verpakking
VerbeterpuntenPrijs/kwaliteit gaat niet altijd op.
Pluspunten
Heel leuk verpakt. Zag er verzorgd uit.
Pluspunten
Mooi verpakt met een persoonlijke noot! De riem is heel erg mooi, ben er erg blij mee.
Pluspunten
Product geretourneerd, op de dag dat het ontvangen is door de winkel, stond het bedrag al op m'n rekening. Positief!
VerbeterpuntenKosten retourneren moet je zelf betalen, dit is jammer. Bij andere bedrijven/winkels is retourneren gratis.
Geen verzendkosten bij een retourzending of juist, nadat je iets terugstuurt, bij de eerstvolgende bestelling geen verzendkosten. Had een jasje besteld van een voor mijn onbekend merk maar dat bleek te klein. Ik had graag een grotere maat besteld maar dat zou dus 3x verzendkosten betekenen en dat vond ik te veel van het goede dus heb het elders gekocht.
Pluspunten
Snelle levering - Pakketje zag er keurig verpakt uit en het kaartje handgeschreven maakte het helemaal af! Ik was erg onder de indruk, top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
leuk personeel aan telefoon fijne website
Verbeterpuntengeen top !
Kerksingel 24
2651CC Berkel en rodenrijs
Echt, eerlijk, zuiver, authentiek Puur, maar vier kleine letters en zo'n mooi woord. Puur staat voor haar eenvoud, haar onbevangenheid, haar klasse, haar echtheid. Puur houdt ook van genieten, de geuren en kleuren van de herfst, de sneeuw onder je voeten horen kraken, een goed glas wijn bij de open haar en natuurlijk de zon op je huid voelen. Puur houdt van mensen die de kleine dingen weten te waarderen, zien en voelen, die genieten van het leven. Graag willen wij jullie verwelkomen bij Puur en proberen om jullie te laten genieten!