Pluspunten
zeer aan te raden deze webwinkel Ik koop er altijd blazers van het merk studio mo Perfect
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, erg leuke collectie
VerbeterpuntenBetaling via de webshop lukte niet.
Pluspunten
Snel, duidelijke websites, leuk kaartje bij de bestelling!
Pluspunten
Erg blij met deze basic. Super te combineren met een stoere spijkerbroek. Leuk om een boodschap bij je bestelling te ontvangen. Zo wordt t een echt cadeau voor jezelf
Verbeterpunten-
Pluspunten
Leuk een persoonlijk kaartje bij de bestelling
Pluspunten
Leuke kleding. Snelle levering. Goeie service met retouren.
VerbeterpuntenKleding op een paspop of persoon laten zien, dan krijg je een beetje een idee hoe valt/staat.
Pluspunten
hele snelle service!! top
Pluspunten
Goeie snelle service
Pluspunten
Snelle levertijd en snel afhandelen van retouren.
VerbeterpuntenGratis retourneren zou heel plezierig zijn en een reden om daar vaker iets te kopen.
Pluspunten
Geweldige service gehad, écht top! Etiket op broekpak doorgelopen in de was, er werd gelijk erkenning gegeven aan dat dit vervelend was en Puur heeft gelijk een nieuw broekpak geregeld, helemaal fantastisch. Ik vond het heel erg prettig tijdens de mailwisseling telkens direct een reactie te krijgen en ook nog een zeer klantvriendelijke. Aan deze omgang met de klant kan menig shop een voorbeeld nemen.
VerbeterpuntenGa zo door en verander nooit wat aan jullie uiterst correcte en klantvriendelijke manier van communicatie. Hiermee creëer je vertrouwen en zal een klant zeker terugkomen, ik in ieder geval!
Pluspunten
Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat!!
Pluspunten
Goede, snelle en vriendelijke service. Het persoonlijke kaartje en de zorgvuldig ingepakte bestelling maken het compleet!
VerbeterpuntenGeen...Ga zo door!
Pluspunten
Super betrouwbaar, vriendelijk en snel!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Mooi ingepakt, met een persoonlijke noot!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
heldere site
Verbeterpuntencreditcardbetaling liep fout (onverwacht afgebroken waarna order als betaald werd aangemerkt terwijl er geen betaling had plaatsgevonden)
Pluspunten
Super snelle levering. En telefonisch erg leuk en vriendelijk te woord gestaan. Attent briefje/ krabbel bij bestelling. Kortom, zeer tevreden.
Pluspunten
Het was leuk een persoonlijk briefje aan te treffen bij de kleding
VerbeterpuntenGeen
Kerksingel 24
2651CC Berkel en rodenrijs
Echt, eerlijk, zuiver, authentiek Puur, maar vier kleine letters en zo'n mooi woord. Puur staat voor haar eenvoud, haar onbevangenheid, haar klasse, haar echtheid. Puur houdt ook van genieten, de geuren en kleuren van de herfst, de sneeuw onder je voeten horen kraken, een goed glas wijn bij de open haar en natuurlijk de zon op je huid voelen. Puur houdt van mensen die de kleine dingen weten te waarderen, zien en voelen, die genieten van het leven. Graag willen wij jullie verwelkomen bij Puur en proberen om jullie te laten genieten!