Pluspunten
Ons adres is nog niet bekend, dus ik werd gelijk gebeld of dit het juiste afleveradres was. Goede info over de maat. En het persoonlijke kaartje erbij maakt het helemaal af. Top
Pluspunten
Heel klantvriendelijk en ze geven echt je t gevoel dat je een klant bent!!!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle levering, leuk persoonlijk briefje erbij
VerbeterpuntenWanneer er een vraag gesteld wordt via facebook duurt het erg lang voor er gereageerd wordt.
Beste klant, Bedankt voor het invullen van onze beoordeling via kiyoh.nl. Aan de snelle feedback via facebook gaan we zeker werken. Hopelijk tot ziens in de webshop of de winkel, Met vriendelijke groet, Het Puurteam.
Pluspunten
rustige uitstraling website prachtige keuze/mix van mooie merken duidelijkheid over status betaling en levering leuk persoonlijk kaartje bij de producten leuk om boekjes/folders erbij te ontvangen producten geleverd in mooie doos. Daardoor krijg je nog meer het gevoel een cadeautje voor jezelf te krijgen
Pluspunten
Zeer snelle levering, netjes ingepakt, mooie kleding!!
Pluspunten
goed collectie, snelle service, mooie website
VerbeterpuntenNazorg een 5 ivm retour-kosten. Verzendkosten en retourkosten; als hetzelfde artikel wordt aangeboden door een webshop die gratis verzend en retourneert, dan gaan mensen het daar kopen. Ik bestel nu ook alleen artikelen via jullie webshop waarvan ik zeker weet dat de maat goed is. Anders ben ik, wanner het niet past of goed zit, 2x (verzend en retour) kosten kwijt en heb geen artikel….. Jammer, want momenteel zou ik bijv.2 artikelen graag willen bestellen maar ik vind nu het risico te groot……..
Geachte klant, dank je voor de opmerkeing over de verzend/ retour kosten wij zullen zeker is over dit punt nadenken. Wat wij natuurlijk wel doen is als de maat niet goed is kosteloos en andere maat naar je verzenden. Hopelijk tot ziens in de webshop of natuurlijk in de winkel. Groetjes, het Puur team.
Pluspunten
Helaas was het geleverde kolbert niet geschikt maar het aankoopbedrag is ontzettend snel terug gestort. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Super!
Pluspunten
Nette afhandeling, eenvoudig contact via de mail.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, zeer snelle afhandeling retour.
Pluspunten
Ik vond het ontzettend netjes bezorgd Een persoonlijke geschreven bon met veel plezier met je aan koop, echt TOP!
Pluspunten
leuke merken, goede site, snel en betrouwbaar
Pluspunten
Betrouwbaar en snel
Verbeterpuntenprijs kwaliteit soms verhouding zoek
Pluspunten
Moet eerlijk zeggen dat ik al lange geen winkel heb meegemaakt waar de service zo goed is. Dat is toch lastig via internet en Puur dameskleding doet het toch. Er zit altijd een met de hand geschreven kaartje bij een bestelling, dat vind ik persoonlijk echt super! Zou alleen daarom al eerst kijken of puur dames kleding een artikel heeft voordat ik het eventueel elders zou bestellen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Persoonlijk briefje vond ik erg attent! En de gratis sjaal helemaal!! Op de vraag hoe heeft u ons gevonden: Google en fac
VerbeterpuntenBook. Kan nu alleen maar een cijfer geven. Ga zo door!
Pluspunten
Snelle levering. Keurig verpakt!!
VerbeterpuntenDe prijs van de kleding is hoog.
Pluspunten
Snel bezorgd,met zorg ingepakt. Zeer tevreden .
Pluspunten
Snelle levering, direct contact met personeel van de winkel. Zeer goede dienstverlening. Prettig.
Kerksingel 24
2651CC Berkel en rodenrijs
Echt, eerlijk, zuiver, authentiek Puur, maar vier kleine letters en zo'n mooi woord. Puur staat voor haar eenvoud, haar onbevangenheid, haar klasse, haar echtheid. Puur houdt ook van genieten, de geuren en kleuren van de herfst, de sneeuw onder je voeten horen kraken, een goed glas wijn bij de open haar en natuurlijk de zon op je huid voelen. Puur houdt van mensen die de kleine dingen weten te waarderen, zien en voelen, die genieten van het leven. Graag willen wij jullie verwelkomen bij Puur en proberen om jullie te laten genieten!