Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Slecht - geen reactie meer na terechte klacht. Het leek allemaal redelijk te gaan, behalve dat er wat typefouten werden gemaakt bij het overschrijven door hen van het herdenkingsplaatje (in dat geval zijn preciese data vrij belangrijk!). Na een klacht over een veel te duur plaatje wat helemaal niet gegraveerd was maar alleen wat letters erop geplakt kreeg ik geen enkele reactie meer! Heel erg jammer! Ik had beter moeten nadenken en eerst de revieuws moeten lezen.
6 October 2025
Op tijd bezorgd Goede service
30 November 2023
Geert
Hoogkerk (Groningen)
Duidelijke site, waardoor het zelf samenstellen van je eigen naambord. Wij zoeken al jaren een passende naambord. Het is er één geworden van leisteen. Vlotte levering. Resultaat mag er zijn. Zeer tevreden klant
13 August 2023
Jolanda
Epe
Mooi geworden en heel.snel geleverd.
16 June 2023
Nina Gerritsen
Nijverdal
Snelle levering en mooi bordje
6 February 2023
Luuk
Neer
Tijdens bestellen zelf iets verkeerd gedaan, na telefonisch overleg een nieuw bordje snel en geheel gratis ontvangen. dit noem ik TOP service.
27 January 2023
Leo
Berghem
We hebben een te klein bordje besteld wat niet in verhouding is tot de voorgevel. Fijn als we daar wat tips over ontvangen hadden. Tevens vinden we het uitlijnen en rechtzetten van de tekst niet professioneel.
17 October 2022
Annemiek
Malden
Makkelijk om te bewerken en binnen 2 dagen al geleverd, heel fijn!
11 October 2022
Desiree
Leiden
Meer dan tevreden over de kwaliteit van het naambordje, plus een goede prijs en een snelle levering. Aanrader, dus!
28 September 2022
Laura Peelen
Utrecht
het bordje is perfect en mooi duidlijk ben zeer tevreden. Gr. M
16 September 2022
Math
Wessem
Op tijd binnen, en het staat ontzettend mooi bij mijn voordeur.
18 August 2022
Debby
Raamsdonksveer
Na verkeerde start, bestelling onbekend. Gebeld en alles per direct goed en keurig opgelost. Het was een kado en gelukkig een schot in de roos
11 July 2022
Kim
Velserbroek
Mooi naambordje van RVS besteld voor vaderdag. Handige sjablonen die je naar je eigen situatie kunt aanpassen. Supersnelle brievenbuslevering, goed verpakt.
27 June 2022
Anneke
Eindhoven
De bijgeleverde schroeven braken een voor een af in de muur, slechte kwaliteit. Ben. 1,5uur bezig geweest om het weer uit te boren.
13 June 2022
Nathalie Noordam
De Lier
19 May 2022
Robert
Groningen
Eenvoudig naar wens aan te passen op de we site. Heel duidelijk allemaal. Snelle levering en eenvoudig te bevestigen. Alles wat je nodig hebt wordt meegeleverd. Super!
17 March 2022
B
Zoetermeer
Weergave op website komt goed overeen met het geleverde naambordje.
10 February 2022
Snelle levering Netjes aangeleverd met toebehoren voor monteren. En betaalbaar
14 January 2022
Stephan Ben Goudswaard
Heinenoord
Er is 1 minpuntje. Je kunt de lettergrootte alleen met "handles" instellen. Naast het lettertype, zou je ook een lettergrootte moeten kunnen instellen. Nu is het nigszins onhandig.
12 January 2022
Theo
Halsteren
Ontzettend blij met ons naambordje! Het bestellen ging heel eenvoudig, levering was supersnel ( ondanks de superdrukke periode rondom de feestdagen ), het naambordje ziet er goed en degelijk uit, bevestigen ging makkelijk en de prijs is ook erg gunstig! Kortom; zeker aan te bevelen.
5 January 2022
Susanne
Bladel
Snelle levering.
29 November 2021
Maria
Alphen
Voldoet aan de verwachting. Netjes op tijd geleverd.
22 October 2021
Johan Verbon
Stellendam
Er is voldoende keuze. Maar het programma om de tekst/ huis nr er in te tekenen mag wat mij betreft simpeler en duidelijker. Met de mogelijkheid om iets op te slaan en dan weer indien nodig aan te passen.
17 September 2021
Erik