Mooie kwaliteit naambordje, snelle levering
Mooie kwaliteit naambordje, snelle levering
29 August 2021
Cindy de Jonge
Annen
Alles was naar wens en een snelle levering! Een echte aanrader!
27 August 2021
Cindy
Galmaarden
Ruime keuze aan materialen, modellen en lay outs.
26 August 2021
Larissa
Vosselaar
Naambordje is heel mooi en duidelijk. snelle levering. Wij zijn er zeer tevreden mee! Mooie leisteen.
24 August 2021
Toos
Casteren
Precieszoals ik bedoelde en vlot geleverd, TOP!
24 August 2021
Jan
Nieuwegein
Lang gezocht naar het perfecte naambordje. Hier gevonden. Op mijn telefoon gemaakt en betaald. Ging makkelijk. Levering was ondanks de vakantieperiode snel. Blij met het resultaat!
23 August 2021
nvt
12 August 2021
Kelly Peeters
Genk
Super....snel geleverd en zoals zelf samengesteld en makkelijk op te hangen.
9 August 2021
Jan
Zeist
Veel keuze mooie materialen. Zie product beoordeling
8 August 2021
Joep
Gouda
Prachtig naambordje en snel geleverd
7 August 2021
Lieke
Emmercompascuum
Je wordt heel goed actief geinformeerd over je bestelling. Levering is snel. Het hele proces was eenvoudig en duidelijk en het geleverde naamplaatje was exact zoals ik het me voorgesteld had. Superblij mee en zou zeker weer bestellen.
5 August 2021
S
Zaandam
26 July 2021
Saeid
Veldhoven
Makkelijk bestellen via de site en snel binnen. Verpakt in een stevige bubbel enveloppe dus niet beschadigd
24 July 2021
Brent
Alphen aan den Rijn
Prima service en overzichtelijke site Tevreden dus
22 July 2021
Fenneke
Oosterhout
Mooi geworden, lijkt op voorbeeld weergave. Snelle levering.
20 July 2021
Monique
Pijnacker
Mooi afgewerkt en snel geleverd
13 July 2021
Monika
Weesp
Gebruiksvriendelijke website. Zou alleen de lettergrootte wel nauwkeuriger willen bepalen met bv cijferaanduiding. (Zoals in Word)
30 June 2021
carin
Heerhugowaard
Precies zoals het ontwerp en ook nog is een snelle levering.
29 June 2021
Isa
Vlissingen
RVS naam bordje besteld. Product zoals verwacht. Ziet er netjes uit en makkelijk op te hangen. Schroeven en dergelijke zit erbij. Enkel t nummer zelf had iets groter gemogen. Maar verder wel zeer tevreden.
25 June 2021
Juliette
Breda
Snel en goede service. In eerste instantie was er iets niet helemaal goed gegaan, maar ik kreeg meteen een nieuwe.
25 June 2021
Karin
Utrecht
In de middag bordje gemaakt via de site en volgende dag al op gehangen omdat de levering zo snel ging. Voor een gepersonaliseerd bordje vind ik dat knap :-)
24 June 2021
Patrick
Arnhem
Het is een super mooi gelukt het oogt heel mooi.. nu zien de mensen goed het nummer en onze namen allemaal.. de kids vinden het geweldig dat ook hun naam aan de voordeur rijkt..
22 June 2021
Inge
Wilderen
Het product lag de volgende dag op in de brievenbus. Makkelijk en goed te monteren & een mooie kwaliteit.
20 June 2021
Demi