Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik had verwacht dat de letters er ingedrukt zouden zijn (met reliëf). Het is er op gedrukt, dus ik ben benieuwd hoe dat blijft op termijn. Aan de dubbelzijdige tape zat geen randje om de folie los te halen, met het risico dat je de hele strip lostrekt. Dus prima, met verbeter punten.
19 June 2021
Peter
Alphen aan den Rijn
14 June 2021
Leon
Rosmalen
Snelle verwerking van bestelling, en deze in goede orde ontvangen. Betaalbare naambordjes!
11 June 2021
Marije
Vrouwenparochie
Duidelijke en makkelijke manier van bestellen, snelle levering en mooi eindresultaat
10 June 2021
Joris
Zaamslag
Goede ervaring, snelle levering en een mooi product
2 June 2021
Christiaan
Meppel
Bij de keuze van een naambord had ik bij jullie een zeer grote keus . ook bij het ontwerpen zeer goede mogelijkheden. Ik beveel jullie dan ook aan bij mijn connecties.
26 May 2021
Gerrit
Hilversum
Ik vind het naambordje heel mooi en netjes en stukken goedkoper dan dat je het in de winkel bestelt. Wat mij betreft uitstekend stukje kwaliteitswerk geleverd.
23 September 2020
Wim de Oude
Amsterdam
Product is zoals beschreven op de site en werd snel geleverd. Gemakkelijk gemonteerd.
1 July 2020
Dennis
Utrecht
Wij zijn heel tevreden met ons mooie naambordje. We hebben gemakkelijk een mooi ontwerp kunnen maken en het bordjes lag binnen 3 dagen op de mat
1 July 2020
Kiki
Arnhem
Bestelling online. Zelf ontworpen via de site. Leuk om te maken trouwens. Bestelling ook snel bezorgd. Prima verpakt. Echter bleek er wat fout in het ontwerp. Opmerking werd serieus genomen en goed opgelost. Ik kreeg een snelle reactie. Vervolgens een nieuw concept ontwerp om te beoordelen. Deze was helemaal prima naar wens! Zeker aanbevolen!
23 May 2019
Sander
Hilversum
Pluspunten
Snelle service en goede kwaliteit producten!
17 May 2019
Lindsey
Yerseke
Pluspunten
Op de website staat 2 werkdagen levertijd vermeld. In mij geval was het zelfs eerder binnen! Wat een snelle topservice. Tevens ziet het product er degelijk uit.
VerbeterpuntenUitlijning op de webpagina tijdens het design proces zou handig zijn.
10 May 2019
anoniem
Pluspunten
wow super mooi geworden en super snel! Heel erg bedankt
VerbeterpuntenGeen
23 October 2018
Sylvie
Amersfoort
VerbeterpuntenNvt
12 October 2018
Silvester
Elst
Pluspunten
Precies zoals ik had verwacht.
VerbeterpuntenGeen
6 April 2018
anoniem
Helmond
Pluspunten
Snelle levering, naambordje is schitterend geworden
21 December 2017
Danny
Schalkhaar
Pluspunten
- Snelle levering - Goede service en snelle reactie op vragen via de mail
6 October 2017
Natasja
Tegelen
Pluspunten
Bij ontvangst bordje bleek er een foutje in de tekst te staan, ondanks correcte tekst in de bevestigingsmail. Na een telefoontje met een medewerkster een mailtje gestuurd met een foto van het bordje. Twee dagen later alsnog het correcte bordje ontvangen. Was als verrassing bestemd voor bij de voordeur van zoon en schoondochter. Ze zijn er zéér mee ingenomen!!
VerbeterpuntenMisschien door meer dan één persoon de tekst even checken.
29 September 2017
Luigi
Leeuwarden
Pluspunten
Wow, wat een betrokken bedrijf. In haast had ik een fout gemaakt in het ontwerp, maar in overleg ontving ik een dag later alsnog de correcte versie. Alle lof voor de service en get contact!
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als er na het inzenden van een ontwerp er een proefdruk wordt gestuurd. Dit om alle evt. fouten uit te sluiten
11 September 2017
Leonie
Harderwijk
Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden met ons naambordje en geweldig dat we 2 bijpassende schroeven ontvingen.
VerbeterpuntenWe kregen het advies om het bordje af en toe met anti-groen (Merk Flint) te poetsen om langer plezier er van te hebben. Ik heb gegoocheld maar dit product is nergens te vinden of te koop. Alleen groene aanslagreinigers
10 August 2017
Willem
Loppersum
Pluspunten
Het naambordje dat ik wilde hebben was niet op voorraad. Ik kreeg kosteloos een duurder exemplaar aangeboden van een materiaal dat wel op voorraad was. Dit vind ik een geweldige service. Het eindresultaat was ook perfect. Alleen maar lof voor de afhandeling van mijn order.
27 July 2017
Emelda
Spaubeek
Pluspunten
Zeer snelle service. Bordje zondag besteld en dinsdag in de brievenbus.
20 June 2017
theo
Haarlem
Pluspunten
Twee keer een gebroken naambord ontvangen. Twee keer heeft naambordjes.nl kosteloos een nieuwe opgestuurd. Topservice!!!
VerbeterpuntenMaak pakketten die zeker niet door de brievenbus passen, want DHL bezorgers proberen ze er doorheen te proppen met alle gevolgen van dien...
10 June 2017
Van der Ven
Veldhoven
Pluspunten
Snelle service Topkwaliteit
VerbeterpuntenGeen. Hier kunnen veel bedrijven wat van leren.
2 June 2017
van Miltenburg
Pluspunten
Compleet eigen design kunnen maken. Uploaden lukte niet. Na telefonisch contact de spullen opgestuurd en na 2 dagen had ik mijn bordje al thuis. Fantastische service, en gewoon telefonisch contact als het even niet duidelijk is. Zo hoort het!!
VerbeterpuntenHet uploaden van een eigen plaatje kan wel, maar het wordt niet getoond op de site.
29 May 2017
Werner