Mijn bestelling was supersnel geleverd

Na het invullen van mijn bestelling volgende vrij snel een bevestiging mail. Met daarin dat mijn bestelling dezelfde dag zou verstuurd worden. Ik werd door diverse mailtje op de hoogte gehouden waar de zending zich bevond. De volgende dag werd de bestelling bezorgen, supersnel.

prima service,snel en adequaat

prima service,snel en adequaat

snelle en correcte bezorging van een heel goed en bruikbaar artikel

snelle en correcte bezorging van een heel goed en bruikbaar artikel

vlotte bezorging , tevreden klant

pakket goed verpakt , goed materiaal

Doen wat wordt beloofd

Goede en snelle levering

Goede spullen en top kwaliteit.

Geleverd wat besteld is en snel. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Niets op aan te merken

2 accu's voor scootmobiel besteld. 1 oktober besteld. 3 oktober geleverd. In prima staat.

Heel zorgvuldig geleverd

Fantastisch en goed geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

alles was prima geregeld door 123zorgwinkel.nl

ik heb een apex alumalite 28,8 kg gekocht en die ziet er goed en stevig uit. ben er zeer tevreden mee.

Prima product prima service

Verzendkosten moge lager. Verder prima product, prima bezorging en goed product.

Prima geholpen

Ben zeer tevreden als ik nog iets nodig heb voor mijn Scootmobiel is dit mijn Winkel.

Product zoals omschreven en snelle levering

Bestelling en levering verliepen beide soepel en snel. Product is zoals omschreven op de website, erg blij mee!

Superfijn geholpen

Bij het huren van een reisscootmobiel superfijn geholpen door een hele vriendelijke dame goede uitleg helemaal prima

Snel in huis

Volgende dag al in huis super toch Top Zeer tevreden

Snel besteld en snel geleverd

Bestelproces is simpel. Levering snel en accuraat.

Snel geleverd en de juiste onderdelen door een duidelijke website.

Fijne nieuwe achterwielen voor mijn rolstoel

Ik heb advies gevraagd over de achterwielen van mijn opvouwbare rolstoel, die ik al heel lang heb en aan vervanging toe waren. Ze hebben mij een mail gestuurd welke moesten passen. Mijn man moest een beetje improviseren, maar nu rijden ze geweldig. Beter dan de originele. Lekker licht.

Prima levering en snel en correct

Mijn ervaring ; ik had elleboog krukken besteld ,deze waren niet wat ik besteld had . Contact opgenomen en correct en snel antwoord gekregen . Retourbon toegestuurd gekregen dezelfde dag nog Heb ze terug gestuurd en kreeg een mail dat ze ontvangen waren . zeer correct en netjes behandeld . En Michel aan de telefoon ook netjes en behulpzaam. ga zo door !!!!

Er wordt goed doorgevraagd

Er wordt goed doorgevraagd op het probleem dat je wilt oplossen

Zeer tevreden, snelle levering, stevige verpakking

Niet eerder zo verrassend snel had ik mijn poncho in huis.

Goede prijs snelle levering

Geweldig!

Snelle levering en goed product.

Alle was goed geleverd.

alles was goed en op tijd geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

snel geleverd

snel geleverd

Zeer goed!

Erg snelle levering van een prima product. Ga zo door!

Kerketuinenweg 79

2544 CZ Den haag