Snelle en prima levering

Na de bestelling werd het pakket snel en goed geleverd.

Alles volgens afspraak

Vergissing is menselijk.

Het ontvangen product was een vergissing. Bovendien paste het niet in de brievenbus van post nl .het steekt door de verpakking, zodat deze beschadigd was. Ik heb getracht het retour te zenden wat kosteloos zou kunnen, werd mij telefonisch en onder excuses meegedeeld, echter ik krijg het niet in de brievenbus. De nieuwe zending is wel correct en is in goede staat ontvangen en vlot afgewerkt. Kan gebeuren .

Makkelijk

Bestellen en betalen ging vrij simpel, Het vervelende was dat er stond volgende dag geleverd en helaas kon de post.nl dit niet waarmaken ik heb het woensdag besteld en ik kreeg het pas maandag elke keer wel netjes bericht het is vertraagt ik vond dit wel vervelend

Duidelijke communicatie over levering

Het benodigde en geleverde artikel is conform verwachtingen en van voldoende kwaliteit.

goede service

prima verzorgd

Aanmerkelijk goedkoper dan andere aanbieders.

Goede contacten en aantrekkelijke prijs

Handvaten pasten niet

Ik heb handvaten voor de rollator besteld. Er stond bij dat deze universeel waren, maar helaas pasten ze niet op de rollator van mijn moeder. Ik heb ze daarom teruggestuurd

toptoko

Niet duur ruim assortiment

Duidelijke site, we hadden nieuwe bandjes nodig onder een rolstoel,goede maat gevonden besteld snel in huis en ze pastte prima.

Verkeerd product geleverd

Besteld 4 wieltjes 200x50 gekregen 200x37? Retour gezonden.

uitstekend materiaal maar onvoldoende begeleiding

Ondanks verzoeken om een handleiding ontbrak deze net als het beloofde gereedschap om de beensteun te installeren.

Geleverd zoals omschreven. Tevreden!

Precies, ongecompliceerd, klantvriendelijk en snel.

Vooral het directe vriendelijke taalgebruik vind ik aangenaam en het past perfect bij de aanpak.

Bezorging is niet snel

Product en verpakking zijn prima Maar de bezorging duurde erg lang. Wel blij met het product

Snel schakelen

Voor een scootmobiel ben ik in de showroom in Den Haag geweest. De winkel zelf was vrij klein en de medewerkster leek er niet zoveel verstand van te hebben. Maar omdat ik mijn bezoek en het doel had aangekondigd stond een selectie voor me klaar en kon ik uitproberen. De dag erna heb ik een bestelling gedaan, maar ik kwam er niet uit. Via mail en telefoon werd er snel geschakeld en zo werd mijn nieuwe scoot een paar dagen later al bezorgd.

Snel

Ccccv

Goed.

Goed geholpen aan de telefoon.

Goedemorgen Wij hebben een scootmobiel adaptor geruild bij u,hij was verkeerd geleverd het was 6 volt en het moet 24 volt zijn dus nu is de vraag we hebben hem terug gestuurd en hoe lang duurt het nog voor dat we de andere adaptor thuis krijgen? Groeten aad breure

Perfect!

Bestelling en levering verliep perfect

Het is perfect aangekomen. En na mailen helemaal wat ik had verwacht.

Snel geleverd perfect product

Geen problemen

Alles wat ik bestelde is goed aangekomen

Correcte levering

Juiste onderdelen geleverd, Nadeel traagheid post.nl, hierdoor 3 dagen later geleverd

afleveren product duurde 4 werkdagen in plaats van beloofde 2 dagen

ik maakte me zorgen of het -met Ideal reeds betaalde product- wel zou komen. Het product: achterwielen heb ik passend gemaakt voor een oud merk ANWB rollator met vulbussen 10 naar 12 mm, remmen opnieuw afgesteld en de overige wielen in dezelfde zilverkleur geverfd. Operatie lastig maar geslaagd: deze rollator kan weer jaren mee

Kerketuinenweg 79

2544 CZ Den haag