Jammer genoeg niet dezelfde als op de website getoonde foto. Je krijgt dus een ander type en er zit geen handleiding bij met b.v. foutcodes e.d. Verder supersnel geleverd n.l. de volgende dag.

Snelle levering goede materialen

Ik bestelde een set rolstoelbanden en deze werden snel geleverd waardoor ik weer fijn kan rollen. De bestelde banden zijn van een goede kwaliteit

Goede en snelle service

Kwaliteit van producten is zeer goed. Via de website makkelijk te bestellen.

Kwaliteit!

Vriendelijke service!

Super, mijn scootmobiel rijd weer als nieuw.

snel geleverd

heb al meerdere keren een rolstoel gekocht altijd snelle levering en goede servise als er vragen zijn

Snel het juiste product geleverd

De bestelde handvatten werden snel geleverd, waren van goede kwaliteit en zoals ze beschreven waren op de website. Klein minpuntje: de lengte was niet exact beschreven, maar was gelukkig wel conform standaard.

Mijn bestelling

Bestelling snel geleverd maar niet helemaal compleet moer ontbrak .

Zeer tevreden Alles naar wens. Bezorging op tijd

Snelle levering en conform verwachting.

Een heldere uitleg van het product en de bezorging was conform de afspraak.

Bijna redelijk

Spaak beschermers bestelt. Afbeelding ziet er anders uit. In echt veel mooier. Kwaliteit ok. Bij bestellen kun je geen keuze maken tussen gewoon of luxe. Schijven zijn volgens specificaties 50.5 cm, maar werkelijk 49 cm. Hier rekening mee houden bij bestellen stickers. Gewoon 24 inch bestellen en de website aanpassen zodat duidelijk is wat je krijgt.Door de onduidelijkheid krijg je dus je bestelling ook dagen later. Jammer.

Retour sturen

Het werd snel bezorgd maar het retour sturen koste mezelf geld en dat heb ik nog nergens meegemaakt

Ik heb nog niet zoveel ervaring met 123 zorgwinkel, maar tot nu toe ging het prima.

Een aanrader

Ik ben zeer tevreden over de bestelling. Vlotte en correcte levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Duidelijke website, snelle levering en product is zoals omschreven.

Het geleverde product voldoet volledig aan de op de website aangegeven beschrijving en de prijs- en kwaliteitverhouding is goed.

Goede servise en snel

Snelle levering en product prima. Keurige webshop.

Juist compleet en snel

Bij 123 zorgwinkel, iets voor m'n schoonmoeder besteld en paar dagen later binnen, alles past en was compleet, super.

Snelle reactie en levering, vriendelijke werknemers.

Had banden besteld voor mijn rolstoel. Helaas kreeg ik de verkeerde. Geen probleem, kreeg heel snel de goede banden en de verkeerde kon ik gratis retourneren.

De dienblad van mijn rollator ligt nu daarop.

Goed!

Correcte en vlotte levering

Per telefoon bestellen en de volgende dag al in huis dat vind ik nou goede service

Geweldig geholpen

Prima geholpen.