Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Mijn eerste bestelling en de broek zit als geen andere zo lekker en de maat is perfect ondanks mijn lengte.
29 December 2023
Klaas Hijlkema
Gauw
Een dure wollen jas gekocht bij highleytall gekocht. Helaas is deze (in tegenstelling tot goedkopere willen jassen) koud in de winter. Het gaat om de Only M wollen jas. Helaas een miskoop. Jammer en aangezien ik deze in de lente heb gekocht, kan hij natuurlijk niet retour en nemen ze verder ook niet hun verantwoordelijkheid voor hun product. Kortom slechte kwaliteit voor een dure prijs.
Beveelt niet aan
10 November 2023
Wijmke
Krimpen aan den IJssel
Fijne kleding, ideaal voor lange mensen!
29 September 2021
Yara
Valkenswaard
2 van de 3 broeken ben ik ontzettend blij mee
Nathasja Da cruz
Harmelen
Snelle levering. Degelijk verpakt. De website kan nog iets verbeterd worden. Geeft nog wel eens storing als je wilt betalen.
Meindert
Zoetermeer
Snelle levering Maten correct in ons geval is de beenlengte heel belangrijk
Belinda Coenen
Deurne
Snelle levering van de kleding en prima telefonisch geholpen bij vragen. Maten zijn duidelijk aangegeven op de site. Alleen betalen voor retouren is begrijpelijk, maar jammer omdat dit bij de grotere webwinkels gratis is.
23 September 2021
PdR
Ridderkerk
Na een paar dagen dragen ontdekte ik dat de geleverde broek een zgn draaipijp had. Dit gemeld. Geen enkel probleem. Kreeg direct een retour label toegezonden om de broek te retourneren. Vervolgens een nieuwe broek ontvangen.
22 September 2021
Chris
Hilvarenbeek
Eveline
helmond
Mijn zoon is ruim twee meter en slank. Dankzij highleytall eindelijk goed en op maat zittende kleding, top
Aletta
Alkmaar
Goede snelle levering !
André Hamelink
BRESKENS
De lengte maat is prima, maar de XL is groter dan gemiddeld.
Sonja
Hilversum
Al jaren klant, goede ervaringen mee.
Ger
Emmeloord
Eindelijk broeken die mijn zoon past, dun lijf-zeer lange benen! We gaan zeker vaker shoppen!
Anoek
Utrecht
Ik heb een jurk en jasje van Only-M besteld en binnen 2 werkdagen ontvangen. De artikelen zitten als gegoten en zo snel in huis is ook heel erg fijn!
20 September 2021
Angelique
Eindhoven
Goede service. Snelle levering. Goede kwaliteit. Echt een aanrader voor lange mensen.
Wies Terpstra
Leeuwarden
Leuke jas
Marjan
Schagen
Veel keuze ook voor jonge mannen. Prima service. Alleen jammer dat je voor een retour zending moet betalen.
Rik
Schijndel
Dure grap. Ik had het zelf niet gezien bij de aankoop. Ik ga alleen nog kopen als ik de broek ken en weet dat ie past. Anders zonde van m'n geld.
Beveelt niet aan
A.
Amsterdam
Nette snelle levering. Mooi product.
Tanja
Denekamp
Geweldig om in mijn lengtemaat zoveel keus te hebben. De afhandeling was goed. De website was soms wat verwarrend. Bij afrekening staat pas of iets in voorraad is.
Bertie
Veldhoven
Netjes verstuurd en voldoet aan verwachting.
Hans
Vlaardingen
Lengtemaat shirts echt nodig, vind ik alleen in zaak voor lange dames. Of online. Nadeel dat ik zelf de retour moet betalen, als de shirts niet passen. Toch al snel 7 euro bij postnl. Ik weet mijn maat, maar niet elk tshirt valt het zelfde. Dit keer prima.
J
Hoorn
De maattabel bij het product maakte het eenvoudig de juiste maat te kiezen. Eindelijk een trainingsbroek die lang genoeg is, maar niet veel te wijd! Top!
G.
Hillegom
Heel snelle reactie op mijn vraag.. de joggingbroeken zijn snel aangekomen en goed van maat. Dank j
Kristel
Burcht