SNELLE LEVERING
SNELLE LEVERING
17 September 2021
Fred Velmans
Apeldoorn
Ik ben fan van de Mavi-broeken omwille van de goede kwaliteit en lengte 38. Daarnaast ervaar ik ook altijd een goede service eb snelle levering..
14 September 2021
Vanessa
HAACHT
Mooie prijs kwaliteit verhouding, supersnelle verzending, blij mee
Michael
Haarlem
Bestelling en levering prima maar dat er voor retourneren van 1 broek €7,20 moet worden betaald vind ik geen service
Beveelt niet aan
A
Obdam
Snel bezorgd, mooie broek
Monica
Sleen
Zou alleen fijn zijn als de retour kosten bij kleding retourneren gratis zou zijn en dat er een afterpay service is. Dan zou ik meer artikelen bestellen.
Angela
Almere
Eindelijk een trainingsbroek die lang genoeg is. Alleen de prijs, pfff, zo hoog.
12 September 2021
John
Brummen
Ik heb nu twee maal besteld en naar volle tevredenheid netjes verpakt en snel geleverd. Een aanrader!
Diana
Waddinxveen
Fijn dat ze keuze hebben in trainingsbroeken voor lang en slank postuur
M
Utrecht
Winkel ervaring top maar ik zou toch de retourkosten verwerken in de verkoopprijs
Jan
Zwolle
Het product voldoet aan de verwachtingen. De stof is lekker en lengte en taille is perfect.
10 September 2021
Martin
Zaanstad
Na mijn retourzending heel snel mijn geld terug.
9 September 2021
Lilian
Hoensbroek
Producten zien er verzorgd uit, en worden snel bezorgd. Ik vind de verzendkosten (5 euro op een bestelling van 360 euro) niet van deze tijd. Retourzenden ook voor eigen kosten.
9 September 2021
Brigit
Nijmegen
Eindelijk de taille eens op de juiste plaats
Zwanny
Gorredijk
Goede levering. Prima jeans
Gerrie
Wezep
Kleding is mooi, snelle levering. Niet helemaal conform afbeelding. Gezien de prijzen (aan de hoge kant) verwacht ik op zijn minst gratis verzending en gratis retour. Nu krijg je bijna 8 euro retourkosten. Dat belemmert mij in het doen van een bestelling. Dan kies ik toch liever voor Zalando Tall.
Ellen
Vught
Fijne ervaring. Ik had met mijn lengte moeite om een passende nette joggingbroek te vinden. Die heb ik hier gevonden, en hij past erg mooi.
Bart
Beverwijk
Bestelling plaatsen ging erg gemakkelijk. Duidelijke website en je wordt goed geïnformeerd over de status van de levering. Kan niet anders segment dan dat ik heel tevreden ben. Dikke pluim voorze!
Elzo Deen
Hoofddorp
Duidelijk antwoord op mijn vraag, behulpzame dame aan de telefoon.
Marjo
Roermond
Eindelijk een shirt voor mijn lengte. Het pakket was goed te volgen via de track en trace. En afgeleverd, op de afgesproken datum. Goede service, goede kwaliteit.
Michael
Spijkenisse
Onze zoon is lang en slank. Een spijkerbroek in zijn maat lukt soms nog, maar zijn trainingsbroeken zijn allemaal te kort. Ben heel blij dat ik nu een winkel heb gevonden die lengtematen hebben voor slanke mensen. Snelle levering. Top!
Anja
Hellevoetsluis
Heb een t-shirt besteld in zijn normale maat xxl. Viel 2 maten groter uit en bij omruilzending moest ik 7,25€ betalen dit is de helft van de prijs van het shirt.
Beveelt niet aan
Carla Bosma
BERGEN NH
bert
Zoetermeer
Prima, geleverd zoals besteld, tijdig en duidelijk gecommuniceerd
theo
prut
Goede lange T-shirts zijn moeilijk te vinden voor mij, dus ben hier heel blij mee.
Remko
Groningen