Alles gestructureerd en goed verzorgd

Weer goed geregeld

Fijne instructrice goede uitleg.

was een goede cursus

een goede cursus maar wel wat lang

Deze keer saai.

Les stof was goed, verzorging goed maar door delen van materialen verliep het wat rommelig. Het brandje klussen mag wat mij betreft uitgebreider. Met personen en met deken doven , vlam In de pan en blusdeken uitmaken. Nu was het een halve minutes naar de bak even knijpen ,blussen en weg.

duidelijk en helder

het was herhaling dus had korter gekund maar dat was een keuze van mijn werkgever denk ik . Verder goede communicatie over de onderwerpen en een duidelijke ervaren inval instructeur, Frederico

Helemaal goed

Een goed verzorgde cursus en goede uitleg gegeven. Wel. een lange dag. Misschien is het beter. twee avonden en dan de zaterdag ‘s morgens nog wat doornemen en ‘s middags naar eten examen doen. het is wel te doen op een dag, maar wel veel informatie op een dag. Maar jullie verdienen wel een pluim mooi toch.

Mooie locatie

Genoeg keuze aan cursussen

• Welke cursus heb je gevolgd? SOOB

positief

ik houd er een positieve gevoel bij, het ziet er netjes uit, en verzorgd en vriendelijk

• Welke cursus heb je gevolgd? Overig

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

Leuke opleiding maar erg langdradig.

Ik vond het een goede opleiding, maar was wel erg veel voor een dag.

Duidelijk en correct

Eric is een fijne vent met veel ervaring

Ja is cool

This is good school courses for everything,food is good and thicher explained very well.My rate is 8 ball .I?was enjoying and happy.

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Zeer goed uitstekend leraar gehad doet t heel erg leuk is ook jong jongen dus was heel gezellig met

Vondt t een fijne man om naar te luisteren niet te serieus en ook in voor een grapje Ik ben geslaagd in Apeldoorn bij Westervoort binnen 1 dag voordat ik vca had heb ik nooit geleerd of in t boek gekeken of überhaupt wat opgezocht over vca goed opletten en je haalt het zekers te weten

Veel te weinig info

Weinig zinvolle dingen , alleen maar praten over privé situatie, andere landen en weet ik wat allemaal. Had een dagvullend Programma gewild. Ik zit er Niet voor Niets. Dit was Waardeloos En alleen maar dagvulling . Jammer . Gemiste kans.

Very good!

The experience was a very good one.. and the instructors was very professional also...I will definitely recommend it. Thank for the training. Am now a professional reach truck driver :)

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Top een hele goede uitleg en training van erik

Na 40 jaar weer in de schoolbank was best spannend. Maar dit was zo ontspannend ik voelde me meteen op me gemak. Erik was echt een topper en legde alles zeer goed uit. Van mij krijgt hij een 10.

Goed geregeld

De pauze zijn goed geplant. Broodjes vond ik erg lekker.

Heel leerzaam goede uitleg

• Welke cursus heb je gevolgd? Hoogwerker

Gewoon goed

Duidelijk en prettige leraar

al 2 keer deze ervaring

jammer dat ze niet te weten in welke organisties komen voorbereiding heet dat .

• Welke cursus heb je gevolgd? Overig

Leuk

Leerzaam en gezellig

Leuke en leerzame dag

Digitale tachograaf cursus, was leuk en leerzaam mede door de leraar.

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

gelukkig geslaagd maar de docent heeft niets toegevoegd

ik heb nog nooit mee gemaakt dat een docent op deze manier een cursus geeft dit is niet zo als ik het verwacht de slof is bijna niet behandeld en de docent vond zich zelf wel heel goed maar ik begreep niet waar hij de hele dag over had dit is ook telefonisch besproken met Westpoort vandaag als ik een cursus volg wil ik graag de stof behandelt hebben van deze cursus

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Nette zaak maar een waardeloze instructeur.

Ontvangt en de informatie vooraf was prima, telefonisch goed bereikbaar. De leraar/instructeur die was helaas vol van zich zelf, gaf aan dat Nederlanders te moeilijk denken. Gaf grootste deel van de dag informatie /tips over het invullen van de examen vragen,. Voorbeelden als 99 Chinese vrouwen en één Friese vrouwen, dat als voorbeeld wat ik verder niet kon plaatsen. Over de examen vragen dat er mijnen in zitten en dat bleef hij herhalen van 07:00 tot 15:00 uur, Wat had ik het gehad met die man, nu nog hoofdpijn van. Als je praktische vragen stelde kreeg je veelal geen of ontwijkende antwoorden. Tijdens de "les" ben ik online de stof gaan bekijken om toch iets van veiligheid op te steken. Had achteraf beter thuis online kunnen trainen en dan alleen gisteren de examen zelf bij jullie gaan maken. O ja, de broodjes en koffie waren super. Om verdere vragen te beantwoorden ben ik telefonisch bereikbaar 0625202061. vr.gr. Theo

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030