Pluspunten
Je krijgt er goede uitleg
Arian, bedankt voor je goede beoordeling!
Pluspunten
goed kort krachtig en praktijkgericht
Verbeterpuntenuurtje later starten ;-)
Pluspunten
bereikbaarheid en personeel. verzorging gedurende de dag.
Verbeterpuntende locatie is verouderd en heeft daardoor een bedompte sfeer.
Beste Margreet, Goed om te lezen dat je de bereikbaarheid, het personeel en de verzorging goed vond. Maar een bedompte sfeer moeten we absoluut voorkomen! We gaan aan de slag met je verbeterpunt.
Pluspunten
Goed bereikbaar, fijne lunch, aardige mensen, duidelijke communicatie
Verbeterpuntenparkeermogelijkheden, aanvangstijd cursussen
Beste Annemiek, we beginnen vroeg omdat er dan (meestal) nog volop parkeergelegenheid is het mogelijk is om net voor de file uit te rijden. Misschien lukt parkeren voor de deur niet altijd. Gelukkig is het wel gratis :)
Pluspunten
Goede hulp gehad om toch voor de tweede wel te slagen
VerbeterpuntenHet E book is echt klote dat moet verbeteerd woorden of een echt boek leveren .
Beste Rene, Allereerst gefeliciteerd met het behalen van je VCA, met een goed cijfer bovendien! Veel mensen vinden het E book juist fijn, omdat je het meteen krijgt na je inschrijving en overal in kan zien. Toch kan ik me voorstellen dat je liever een echt boek hebt. Dat is bespreekbaar hoor, bel daarvoor met een van onze opleidingsadviseurs (020-4480190/073-2053640).
Ik zou het een uur korter maken, 07.00-14.00 ipv 15 uur.
Beste Maartje, bedankt voor je reactie. In de cursus willen we alle onderwerpen behandelen die belangrijk zijn om alle BHV taken uit te kunnen voeren. Van lichte tot zware verwondingen, ontruiming, bestrijding van brand en natuurlijk preventieve maatregelen. Daar hebben we de tijd echt voor nodig. De herhaalopleiding kan veel korter. Ik hoop dat je volgend jaar weer terug komt voor een herhaling. Dan kan je voor de lunch weer door.
Pluspunten
Super aardig en vriendelijk personeel
VerbeterpuntenMss de lunch iets anders dan elke dag de zelfde broodjes
Beste Menno, bedankt voor je super beoordeling! We zullen eens vragen aan de cateraar of hij nog wat variatie aan kan brengen als een cursus meerdere dagen duurt. Moet jij beloven dat iedere dag het lekkerste broodje er tussenuit pikt ;)
Pluspunten
Flexibel en Snel
Dank je Dennis, dat is precies waar we naar streven. En goedkoop en vriendelijk.
Pluspunten
Duidelijke uitleg
En jij hebt je heftruckcertificaat dezelfde dag nog mee gekregen zie ik. Succes ermee en bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
De docent Anil verstaat zijn vak voor 1000% Zeer duidelijke presentatie.
VerbeterpuntenAangezien de bhv 1 jaar geldig is zou een iets lagere prijs meer mensen moeten overhalen voor een bhv certificaat
Bedankt voor je compliment aan onze docent! Ik geef het door aan Anil. Heb je wel goed op je factuur gekeken? Deze maand en in augustus heb je 99,- betaald voor je BHV. Wij zijn echt de goedkoopste van Nederland. En ook na de actieperiode hoef je het bij ons om de prijs niet te laten. Tot volgend jaar!
Pluspunten
Snel, leuke lesmethode. Goede instructeur / docent
Martijn, bedankt voor je compliment!
Pluspunten
Goed ontvangen, heerlijke lunch en een duidelijke docent die weet waar hij het over heeft.
VerbeterpuntenBeslis zelf over een vervaldatum van een BHV cursus zonder af te wachten of het ooit geregeld gaat worden zoals een EHBO cursus. Het is gek dat deze BHV officieel nooit herhaald hoeft te worden.
Beste Esther, wij adviseren jaarlijks je BHV te verlengen. Ieder bedrijf is zelf verantwoordelijk om de BHV organisatie goed in te richten te scholen. Als je ieder jaar je medewerkers bij ons langs stuurt, heb je het volgens mij prima voor elkaar!
Pluspunten
Aardige mensen, open voor vragen, prima uitleg
VerbeterpuntenSoms komen er vragen in de toets voor die niet afgedekt worden door de lesstof.
Beste Peter, ik zie dat je bent geslaagd met een mooi cijfer. Gefeliciteerd! In de examenbank zitten een paar duizend vragen. Ik ben bang dat we moeten accepteren dat we niet alles kunnen behandelen. De meeste onderwerpen behandelen we. En met goed lezen en gezond verstand slaagt 89% bij ons.
Pluspunten
Peter, de instructeur, legde alles goed uit, bleef kalm en rustig. Zeer geschikte man om les van te krijgen.
VerbeterpuntenMaximaal 6 kandidaten om alles duidelijk uitgelegd te krijgen
Bedankt voor je compliment, ik geef het door aan onze docent Peter. We proberen een maximum van 6 kandidaten per docent aan te houden voor in de praktijkloods.
Pluspunten
ligging en parkeeropties zijn prima
VerbeterpuntenVCA en VCA VOL scheiden
Beste Lars, bedankt voor je feed-back. Onze ervaring is dat kandidaten zich aan elkaar optrekken en dat het juist prettig werkt als verschillende niveau's bij elkaar in de klas zitten. Ik zie dat je met een goede score bent geslaagd in elk geval. Gefeliciteerd.
Pluspunten
Heel professioneel bedrijf, je kan voelen dat het gaat om de kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede docent
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Goed bereikbaar, gespecialiseerd in logistiek, bekwaam personeel, schone nette locatie.
VerbeterpuntenLunch verloopt ietwat chaotisch.
Beste Marc, Bedankt voor je terugkoppeling.
Pluspunten
Geduldig en betrokken personeel
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030