Geef een examen met de stof die behandeld is. Dit was namelijk niet het geval. Zo is de hele dag cursus totaal nutteloos
Per september is het VCA examen een stuk moeilijker geworden. We vinden het vervelend dat het ons niet gelukt is je al deze stof in 1 dag bij te brengen. Graag nemen we hierover nog even contact met je op.
Hartelijk dank voor de hoge waardering!
Pluspunten
leuke mensen die daar werken en nemen de tijd voor je.
Verbeterpuntenzou het zo niet weten.
Natuurlijk nemen we de tijd voor je, dat doen we graag :) Gefeliciteerd met je certificaat.
Dank je wel voor je reactie. Gefeliciteerd met je heftruckcertificaat!
Pluspunten
vriendelijk personeel
VerbeterpuntenBetere communicatie naar cursisten
Hartelijk dank voor het hoge cijfer Anil! We nemen nog even contact met je op naar aanleiding van je verbeterpunt want daar zijn we erg benieuwd naar.
Pluspunten
Goede training; uitstekende trainer; heldere en duidelijke uitleg; goed materieel; ook de catering was prima verzorgd.
Twee certificaten in the pocket, gefeliciteerd! Hartelijk dank voor de hoge waardering, Ron!
Pluspunten
Zeer duidelijk en goede uitleg , zeer uitgebreid over de onderwerpen. Instructeur was zeer duidelijk en gaf ook heel goed uitleg over alle onderwerpen.
VerbeterpuntenVoor mij persoonlijk, uitstekend was het allemaal , het was voor mij de eerste keer bij Westpoort maar zal zeker voor vervolgopleidingen terugkomen.
Wat fijn dat je zo tevreden bent! We hopen je graag weer terug te zien :)
Pluspunten
goed bedrijf
Super! Hartelijk dank voor de hoge waardering.
Pluspunten
Snel terecht voor snel resultaat
Hartelijk dank voor de hoge waardering!
Hartelijk dank, Jeroen! En nog van harte met je VCA VOL certificaat!
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam, flexibel, lunch goed verzorgd. Goede instructeurs.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Van harte gefeliciteerd met je certificaten. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening.
Pluspunten
Stoelen zitten prima! Eten is goed geregeld! En je wordt goed klaargestoomd voor het examen! Tip, neem wel voor dat je op curses gaat de lesstof goed door! Jaap bedankt!
Jaap steekt zijn duim hier op! Hartelijk dank Leon!
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenGeen
Fantastisch! Hartelijk dank Paul!
Super! hartelijk dank :)
Pluspunten
Alles was prima geregeld en verzorgd.
Dank je wel Leo! We hopen je graag nog eens van dienst te zijn.
Pluspunten
Een goede inhoudelijke vakkennis van de betreffende docent. Een prima locatie voor verschillende vormen van vervoer. Een goede opbouw van de dag, niet aan één stuk door ivm aandacht verlies ed.
VerbeterpuntenMijn collega's en ik waren de eerste die het praktijkdeel hebben gedaan. hierna moesten een paar uur wachten tot we de theorie mochten maken. mi had de dag een heel stuk ingekort kunnen worden. wellicht een combi maken tussen praktijk en theorie deel.
Pluspunten
Goede ligging langs de ring-weg. Goede parkeer gelegenheid. Vriendelijk ontvangst. en bekwame instructeurs. Een groot selectief aan opleidingen. Met een sfeer van "No-Nosens". Maar gewoon doen.
VerbeterpuntenTip : Probeer wat ruimte te maken in de opleidingen voor de particulier zoals ik zelf ben. Een enkel persoon kan toch nog wel in een cursus bij geplaatst worden. Nu moet ik voor 2 x een dag van Zaandam naar Den Bosch. Niet zo heel erg maar ja toch. Verder alles perfect.
Pluspunten
Goed bereikbaar goede informatie verstrek
VerbeterpuntenDocent Willem besteedde weinig aandacht aan de theorie en had de tijd voor de praktijk slecht ingedeeld
Hartelijk dank voor je hoge cijfer Frank!
Pluspunten
Het is een professioneel bedrijf school met veel verschillende cursus mogelijkheden. Locatie is makkelijk te vinden aan de basisweg Ongeveer 12 min loop afstand vanaf station sloterdijk. Ik heb daar heftruck en basis vca gedaan. VCA voor de 2e keer gehaald. Ben er geslaagd. Studie Boek lenen is mogelijk in overleg met receptie hoeft niet maar het mag. Om thuis te studeren heeft mijn lessen extra vergroot. Dus na slagingskans weer inleveren aan de Receptie. Vanwege beperking aan mijn oor heb ik wel moeite met verstaanbaarheid maar gelukkig is extra monitoring ook zeer duidelijk. (Ik heb mezelf ook te danken dat ik erg veel thuis studie heb gedaan. Dat vergroot mijn les kansen. En dat werkt bij mij wel. Personeel is erg vriendelijk en wat op internet staat is duidelijk info en is precies hetzelfde op de plaats waar het bedrijf staat. Keurig verzorgt tijdens de pauzes. Heftruck lessen praktijk ziet er ook goed uit voor een training. Vriendelijke leraren maar zeer ervaren om mensen zo goed mogelijk te informeren. Receptie is ook erg vriendelijk en zijn ook ervaren. Alle vragen zijn welkom bij hun. Zij hebben ook een personeel adviseur voor eventuele problemen. Die zijn ook bereid te helpen aan een oplossing als het nodig is. Iets minder te snel zappen via pc monitor maar dat is hun keus. Deze bedrijf heeft goede prijs en kwaliteit verhouding. Soms worden ook actie aanbiedingen gehouden en dat heb ik ook gedaan. Voor de rest ben ik Su
VerbeterpuntenAlles Ziet er goed en netjes uit. Oude toilet opknappen 1e verdieping Peuken op straat beter opruimen 1x per week. (ik rook zelf niet maar dat is mijn advies idee? ) Voor de rest is Prima.
Beste Marcel, hartelijk dank voor je uitgebreide toelichting. Fantastisch dat je bent geslaagd, je hebt er hard voor gewerkt!. Fijn dat je zo tevreden bent en als we je weer van dienst kunnen zijn doen we dat graag :) P.S. er staat een onderhoudsbeurt gepland en we zullen de de rookrestanten op straat vaker verwijderen en wat meer asbakken plaatsen.
Pluspunten
Administratief alles keurig en snel verzorgd, vakkundige instructeurs, nette theorie ruimte, goede praktijk ruimte met alledaagse hef- en reachtrucks - lunch ook keurige netjes verzorgd - en lekkere koffie (zeer belangerijk!)
VerbeterpuntenDe houten tafels beneden waar men aan eet en drinkt zijn niet super stevig. Even leunen en alles wat erop staat/ligt gaat richting de grond.
Hartelijk dank voor de hoge waardering Marcel! Met de tafels gaan wij direct aan de slag!
Pluspunten
Prettige ligging in Amsterdam met voldoende gratis parkeerplaatsen. Ook de lunch is prima geregeld.
VerbeterpuntenDe leslokalen en gangen kunnen wel een opfrisbeurt en wat extra aankleding gebruiken. Inhoudelijk geen tips, alles is prima geregeld.
Hartelijk dank voor uw opmerkingen; deze nemen wij zeker mee! Er staat inderdaad een opfrisbeurt gepland dit jaar.
Pluspunten
Vriendelijke vakbekwame mensen en prettige omgeving. Duidelijke communicatie.
Beste Paul, hartelijk dank voor de 10 (!). We hopen je graag nog eens terug te zien bij één van onze andere vakopleidingen!
Pluspunten
Geduld van leerkrachten
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor het hoge cijfer. Wij zijn ook heel trots op onze docenten!
Pluspunten
Goede informatie, veel kennis aanwezig en dat wordt op een prettige manier gecommmuniceerd.
VerbeterpuntenZou ik niet weten.
Super Iwan, hartelijk dank!
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030