Pluspunten
Les Door een man uit het vak en weet wat hij bedoeld
VerbeterpuntenMeer pauzes tussen de les
Hi Bjorn, dank voor je beoordeling. We geven het compliment door aan de docent. Deskundigheid hebben we hoog in het vaandel.
Pluspunten
Zaakjes netjes op orde, zeer vakkundige leraar (steigermonteur) en meneer Raymond is een toppertje!!
VerbeterpuntenTijdens het praktijk examen (Steigermonteur) viel de kwaliteit van het materiaal een beetje tegen maar verder prima te doen.
Hi Hidde, dank voor je beoordeling. Fijn te horen dat de docent beviel; deskundigheid en kwaliteit vinden we belangrijk.
Pluspunten
goed gemotiveerd en les gevend personeel
Verbeterpuntenpunten schore aan het einde van de curses ten alle tijde bespreken.
Hi Jack, dank voor je beoordeling. Deskundigheid van onze docenten vinden we heel belangrijk. Je verbeterpunt geven we door aan de docent: een goede suggestie.
Hi Cor, dank voor je mooie beoordeling. Zo te zien is de cursus goed bevallen!
Pluspunten
Cursus gaat altijd door!
VerbeterpuntenDeskundige instructeur in huren die gemotiveerd is!
Hi Paul, dank voor je beoordeling en de uitgebreide email. Helaas heeft de cursus door omstandigheden niet aan je verwachtingen voldaan. Dat vinden we erg spijtig en daar komen we met een passend aanbod op terug.
Pluspunten
Vakkennis en snelle afhandeling van de uitslag en pas.
VerbeterpuntenBij het laten maken van o.a. Proefexamen tijdens de les, de desbetreffende vakdeskundige zijn cursisten niet laten praten. Dit kan verstorend zijn voor de andere cursist die wel stilte nodig heeft om te concentreren!!
Hi Carolien, dank voor je beoordeling. Snelle afhandeling en toezending van certificaat en pasje vinden we heel belangrijk. Fijn dat je dit herkend. Het verbeterpunt over de afname van het proefexamen nemen we op met de docent.
Hi Paul, dank voor je mooie beoordeling.
Hi, dank voor je mooie beoordeling.
Pluspunten
kon snel een cursus volgen
Verbeterpuntenlocatie zit nog in opstart fase
Hi, dank voor je mooie beoordeling. We vinden het inderdaad belangrijk dat cursisten snel een cursus kunnen volgen.
Pluspunten
Pauze, eten en theoretische opdrachten met Denis
VerbeterpuntenNieks
Hi Leon, dank voor je mooie beoordeling en feedback. Goede theorie -en praktijkopdrachten vinden we zeer belangrijk.
Pluspunten
Goede sfeer , zeer goede docent .
VerbeterpuntenDe presentatie komt niet geheel overeen met het e book . Het zeer benauwde klimaat in het leslokaal en het sanitair ( wc ) .
Hi Bas, dank voor je beoordeling. Sfeer en deskundigheid vinden we inderdaad zeer belangrijk. Je verbeterpunt over de presentatie nemen we door met de docent. Aan de airco wordt op dit moment gewerkt.
Hi, dank voor je mooie beoordeling.
VerbeterpuntenNvt
Hi Mohamed, dank voor je mooie beoordeling.
Pluspunten
goede leervoorzieningen zoals beamer en vakkundige leraar, snelle uitkomst van examen.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snelle plaatsing mogelijk, kleine groepen, vragen goed beantwoord
Verbeterpuntenmiste soms verdiepende info
Hi, dank voor je mooie beoordeling en feedback. We vinden het belangrijk dat cursisten snel de cursus kunnen volgen. Dat is een van onze speerpunten. Je verbeterpunt nemen we door met de docent.
Pluspunten
uitstekende lunch! prima bereikbaar
Verbeterpuntende zaal is erg warm en gehorig. beter om het cursus matriaal al eerder dan de cursus door te nemen, dat maakt het verschil tussen de cursisten kleiner en de slagingskans groter
Hi Mike, dank voor je mooie beoordeling en feedback. Met de verbeterpunten gaan we aan de slag. Het warme weer speelt ook een rol hierin.
Hi Dennis, dank voor je mooie beoordeling.
Pluspunten
Zeer open en vriendelijke cultuur.
VerbeterpuntenGeen
Hi Eric, dank voor je mooie beoordeling en feedback. We vinden prettige sfeer en directe communicatie heel belangrijk.
Pluspunten
goede lessen en goede verzorging
Hi Theo, dank voor je mooie beoordeling. Goede lessen en organisatie is een van onze speerpunten.
Hi Migel, dank voor je mooie beoordeling.
Pluspunten
Prettige sfeer
VerbeterpuntenGeen
Hi Koos, dank voor je mooie beoordeling en feedback.
Pluspunten
Goede instructeur / cursusleider (die Turk uit Amsterdam)
VerbeterpuntenDe receptie in Amsterdam is ... Die in den Bosch helemaal top
Hi Werner, dank voor je mooie beoordeling. We geven de complimenten door aan onze docent. De locatie in Den Bosch is net nieuw. De receptie ziet er daar inderdaad goed uit.
Pluspunten
relax en chill hoor
Verbeterpuntengeen
Hi Charles, dank voor je mooie beoordeling. Relax en chill klinkt goed!
Hi Kees, dank voor je mooie beoordeling.
Pluspunten
Uitgebreide uitleg van leerstof en duidelijke uitleg
VerbeterpuntenLeerstof en lesboek beter communiceren vantevore
Hi Bart, dank voor je mooie beoordeling en feedback. Goede en heldere lessen is een van onze speerpunten. Met je verbeterpunt gaan we aan de slag.
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030