Hi Lars, dank voor je mooie beoordeling en feedback.
Pluspunten
Net bedrijf , geven goed les. Petje af om met al die drukte rond de einddatum van Code 95 alles zo goed te doen !!!!!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Hi Marc, dank voor je mooie beoordeling en feedback. Goede lessen en organisatie is een van onze speerpunten.
Verbeterpunten0
Hi, dank voor je beoordeling. Zou je deze kunnen toelichten, we leren er graag van.
Pluspunten
Goed lekkere broodjes
VerbeterpuntenIs prima zo
Hi Peter, dank voor je mooie beoordeling en feedback.
Pluspunten
De communicatie via internet perfect, duidelijke- heldere en concrete antwoorden. Snel beschikbaar voor cursus data. Docent geeft les naar eigen ervaring.
VerbeterpuntenHet leerboek komt niet overeen met dia slides die er gegeven worden over de cursus. Het is wel erg essentieel, zeker ook vanwege het feit dat er examenvragen in de slides zitten en niet in het boek staan. Hierdoor kan je gaan zakken op het examen en dat is niet de bedoeling. Zorg voor een transparante eenheid in lesstofmateriaal.
Hi Iwan, dank voor je mooie beoordeling en feedback. We bespreken je verbeterpunt met de docent.
Zorg dat de cursist alles heeft voor de opleiding
Hi Mario, dank voor je mooie beoordeling en feedback. We proberen alle cursusinfo tijdig te versturen.
Pluspunten
Prettige Sfeer, prima uitleg van een Leeraar/instukteur
VerbeterpuntenDe temperatuur in het lokaal was niet best....De Airco...... Het verloop van de lunch was nogal rommelig. Het eten was ook net aan genoeg, iets warms bij de lunch zou prettig zijn. Bij de eerste pauze in de morgen was er wel voldoende eten aanwezig.
Hi Ton, dank voor je mooie beoordeling en feedback. Met de airco zijn we druk bezig. Dank voor je suggesties voor de lunch.
Pluspunten
Goede locatie met airconditioning
VerbeterpuntenZo gauw even niets
Hi, dank voor je mooie beoordeling en feedback.
Hi, dank voor je mooie beoordeling en feedback.
Pluspunten
Goed geregeld duidelijk
VerbeterpuntenMeer muntjes voor drinken
Hi Dylan, dank voor je mooie beoordeling en feedback. We gaan er mee aan de slag.
Pluspunten
Zo doorgaan
VerbeterpuntenNiks zo houden
Hi Alexander, dank voor je mooie beoordeling en feedback
Pluspunten
Vragen snel beantwoord. Correcties t.b.v. factuur zonder problemen doorgevoerd.
Hi Werner, dank voor je mooie beoordeling en feedback. We stellen ons graag flexibel op.
Pluspunten
duidelijk en helder verhaal
Hi Claus, dank voor je mooie beoordeling.
Pluspunten
het eten / drinken was zeer goed geregeld, goede lokale.
Verbeterpuntenik had de cursus Communicatie & Agressie, ik heb niks aan verhalen van gevangenissen of TBS instellingen, en ook niks aan dingen wat de cursist heeft mee gemaakt, ik vond het zonder van de cursus
Hi Edwin, dank voor je beoordeling. Vervelend om te vernemen dat de inhoud van de cursus niet helemaal aansloot bij je leerdoelen. We bespreken het met de docent.
Pluspunten
Alles tot in de punt geregeld
Hi Nigel, dank voor je mooie beoordeling.
Pluspunten
bereikbaarheid en goede lokatie
Verbeterpuntenhet toezenden vooraf van het lesmateriaal zodat nieuwe begrippen al bekend zijn. de lunch wat meer uitgebreid of variatie
Hi, dank voor je mooie beoordeling en suggesties. We gaan er mee aan de slag.
Pluspunten
Eten geven aan mensen. Ik wist niet dat zulk aardige mensen nog bestaan. Meneer Denise was heel lief tegen me, tijdens zowel de theorie als praktijk. Iedereen in de bedrijf is aardig en lief.
VerbeterpuntenIk zie niks voor verbeteren. Volgens me is de besturen goed.
Hi Rubbac, dank voor je mooie beoordeling. Service vinden wij heel belangrijk.
Pluspunten
Duidelijk en snel
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Hi Rinus, dank voor je mooie beoordeling.
Pluspunten
Gemotiveerde lesgevers toegankelijk ,goeie lunch.
VerbeterpuntenBij aankomst iemand die je aanspreekt of ontvangt... Zou receptie wat meer openmaken naar gang toe zodat je iedereen kan aanspreken.
Hi Mac, dank voor je mooie beoordeling en goede suggestie.
Pluspunten
Goede communicatie en gemotiveerde leerkrachten.
Hi Remko, dank voor je mooie beoordeling.
Hi Eric, dank voor je mooie beoordeling.
Pluspunten
Proffesionele opstelling
Verbeterpuntenn.v.t.
Hi Kendrick, dank voor je beoordeling.
Pluspunten
het is goed geregeld en zal ook anderen dit bedrijf aanbevelen
Hi Gunther, dank voor je mooie beoordeling en de aanbeveling.
Pluspunten
-catering
Verbeterpunten-vertel een verhaal, geen powerpoint voorlezen -5x hetzelfde filmpje zonder verdieping voegt niet toe -twijfelde antwoorden / niet kunnen beantwoorden van vragen
Hi Tim, dank voor je beoordeling en verbeterpunten. We bespreken deze met de docent.
Pluspunten
Nette communicatie voorafgaand aan de cursus.
VerbeterpuntenVaarbewijs 1 opleiding gevolgd in Eindhoven. Erg warrige docent. Veel tijd verspeeld aan geklets en pauzes (te veel). Belangrijke stof aanvaren, stuwing etc niet aan toegekomen. Les maag meer visueel worden ingestoken op duidelijk scherm met duidelijke plaatjes. Uiteindelijk resultaat vangst behalen van het vaarbewijs is voornamelijk dankzij zelfstudie en oefenen van examens. Teleurstellend!
Hi, dank voor je beoordeling. Vervelend om te vernemen dat de cursus teleurstellend verlopen is. We bespreken het met de docent. Fijn dat je geslaagd bent voor je vaarbewijs 1.
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030