Pluspunten
duidelijke uitleg, heldere communicatie, vakbekwame cursusleider.
Verbeterpuntende lunch mag wat uitgebreider, pand is verouderd.
Hi Marc, dank voor je mooie beoordeling. Deskundigheid vinden we belangrijk. Met de verbeterpunten gaan we aan de slag.
De ruimte beter ventileren na twee uur zitten in deze ruimte vielen de eerste al in slaap!
Hi, dank voor je mooie beoordeling. Met je verbeterpunt gaan we aan de slag.
Pluspunten
Helder en duidelijke uitleg en instructie. Voldoende aandacht voor de cursist, echter waren we met weinig mensen.
VerbeterpuntenWellicht kunnen de voorbeelden en instructies wel wat meer van deze tijd zijn. Verouderd materiaal wat nagekeken moet worden, denk dat bij inspectie van het materiaal in de praktijkruimte er wel wat mag gebeuren.
Hi, dank voor je mooie beoordeling. Deskundigheid vinden we belangrijk. De verbeterpunten over het materiaal gaan we bespreken met de docent.
Pluspunten
Goeie opleiding met ervaren personeel. Dag verliep lekker soepel.
VerbeterpuntenMijn enige opmerking is de parkeergelegenheid, maar is te verwachten op zo'n locatie.
Hi Rick, dank voor je mooie beoordeling. Deskundigheid en service vinden we belangrijk. Met je verbeterpunten gaan we aan de slag, maar dat hebben we niet helemaal in eigen hand.
prijskaartje
Hi Lex, dank voor je mooie beoordeling. De prijzen bekijken we regelmatig, maar gelden over het algemeen als zeer scherp.
Pluspunten
VCA-Vol gedaan, na zoeken op internet bij Westpoort uitgekomen, kon er snel terecht. Cursus werd in hoog tempo maar duidelijk gegeven. Tussen de middag was er een goede lunch met luxe broodjes en kadetjes. Aanrader.
Hi Mart, dank voor je mooie beoordeling en aanbeveling. Deskundigheid en service vinden we belangrijk.
Hi Jeroen, dank voor je mooie beoordeling.
Pluspunten
Alles goed geregeld,Instructeur duidelijk en goed voorbereid.
VerbeterpuntenN.V.t
Hi Walter, dank voor je mooie beoordeling. Deskundigheid vinden we belangrijk.
Hi Henk, dank voor je mooie beoordeling.
Pluspunten
goede sfeer
Verbeterpuntenniks aan te merken
Pluspunten
Docenten zijn de beste.
Pluspunten
geen klachten
Pluspunten
top. gewoon duidelijk had jaap het uit gelegd! herhaling cursus. dus het was niet heel interesant voor mij. maar alles was goed!
Verbeterpuntenlang wachten tijdens het heftrucken op anderen. te groote groep eigenlijk. maar omdat ik het al kon hoefde ik er niet heel lang op te zitten
Pluspunten
Prima instructeur, compacte eendaagse training, locatie dichtbij werk
VerbeterpuntenGeen trainingsmateriaal om mee te nemen, catering mag wel wat beter
Pluspunten
Alles netjes en perfect
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
vooraf alles keurig verzorgd. Lesmateriaal netjes, locatie goed bereikbaar en netjes
VerbeterpuntenIk heb de eerste dag van de DLP training gevolgd. Was meer basis VCA dan dat er echt naar DLP gekeken werd. De leraar heeft veel kennis en kunde. Maar persoonlijk vond ik niet dat de eerste dag nu echt veel bijgedragen heeft. Mogelijk heeft dat met mijn achtergrond te maken. Maar de manier waarop er meerdere malen in de les gezegd wordt. Dan ga je te ver de diepte in dat snappen ze niet / of dat niveau hebben ze niet. Vond ik persoonlijk onplezierig. Ik had persoonlijk verwacht meer over bodemsanering en de bijbehorende risico's en te nemen maatregelen en de taen van de DLP-er verwacht. Nu was het voornamelijk herhaling van VCA basis.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
* goede duidelijke uitleg door leraar; * goede communicatie vooraf * flexibel
Verbeterpunten* asbakken meer in het zicht buiten
Pluspunten
Top ga zo door Heb echt wat gehad aan de cursus les
VerbeterpuntenN.v.t
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030