Pluspunten
Duidelijk
uitslag heb ik nog niet binnen van de VCAvol
Pluspunten
Communicatie en omgang met cursisten.
VerbeterpuntenHou je toiletten schoon.
Pluspunten
Alles goed geregeld. Kundige docent.
VerbeterpuntenKoffie en thee in leslokaal. Nu koffieloos van 07:00 tot 10:30.
Pluspunten
ontspanne sfreer
Verbeterpuntenhuur een ECHTE hoogwerker in. we hadden nu een mini hoogwerker waar je eigenlijk niets in leert. in een grote hoogwerker heb je te maken met de uitzwaai van de hoogwerker. dat is ook meteen het gevaarlijke van zo'n apparaat.
Pluspunten
De docenten zijn goed voorbereid en flexibel waardoor de cursisten zich op hun gemak voelen en er niemand wordt buiten gesloten. De dames van het col center zijn altijd vriendelijk, je krijgt duidelijk antwoord op al je vragen en zo nodig wordt je terug gebeld. De verzorging van de broodjes, drankjes en de gehaktballen op zaterdag is TOP !!!
VerbeterpuntenDe mensen die op staat roken aanspreken zo dat de peuken daar terecht komen waar ze horen.
Pluspunten
kreeg 'n dag van tevoren 'n belletje dat ik de volgende dag 'n cursus had
Verbeterpuntenhet is zeer slecht parkeren in de buurt waar U zit
Pluspunten
Makkelijk berijkbaar en gratis parkeren. Geen saaie les
Pluspunten
Persoonlijk contact is goed en als er wat is wordt er meteen en accuraat gehandeld.
VerbeterpuntenCommunicatie met examenbedrijf kan beter. De examinator weet niet precies wat er in de praktijkles geleerd word.
Pluspunten
Rustige ontspannen sfeer
VerbeterpuntenUit het E boek kon ik niet leren op de laptop,je kon hem niet vergroten.
Pluspunten
Enthousiaste docent.
Verbeterpunten- De VOL VCA cursus was een drill, hoe haal ik het examen. - Niet cursisten van ons gingen er met ons brood vandoor.
Pluspunten
Lunch en het balletje zijn prima geregeld.
VerbeterpuntenVoor de lunch zou het fijn zijn als er per groep een ruimte of tafel komt. Het gebeurde bij ons 2 keer dat broodjes/melk van onze groep weg gepakt werd door andere groepen.
Beste Marco, Bedankt voor de feedback. We gaan de lunch nu anders organiseren zodat het niet meer zo gauw voor kan komen dat er niet ontspannen geluncht kan worden. Team Westpoort.
Pluspunten
Empatisch
VerbeterpuntenNeem meer tijd en ruimte voor uitleg
- toiletruimten waren erg vies. - klimaat in het lokaal was onbehaaglijk terwijl je er toch de hele dag moet zitten met een examen ter afsluiting - de mogelijkheid van zelftraining door middel van oefenexamens ontbrak in de communicatie
Beste ToornendPartners, Bedankt voor de feedback. We gaan er voor zorgen dat de toiletten tussendoor beter gereinigd worden. Er zijn extra airco`s aangeschaft om de temperatuur in de lokalen te verbeteren. Team Westpoort.
Pluspunten
Veel positief
VerbeterpuntenGeen wi fi .
Pluspunten
Makkelijk te vinden locatie, Anil geeft goed les en houd je scherp.
VerbeterpuntenEen pisbak of urinoir zou geen overbodige luxe zijn dan zou je mischien ook een zittende boodschap kunnen doen. Wat waren de wc's smerig!
Pluspunten
Schoon en makkelijk te bereiken.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik heb de cursus BHV, Heftruck en VCA basis gedaan bij Westpoort en over alle 3 de dagen ben zeer te spreken. De cursusleiders waren goed en enthousiast, en goed lesmateriaal. Ook de koffie en de lunch waren goed verzorgd.
VerbeterpuntenDe lokalen zijn in de zomer erg warm.
Pluspunten
Ik kon er snel terecht voor een cursus + examen. Goede uitleg.
Pluspunten
Betrokken en gemotiveerde leerkrachten die weten wat er in de praktijk leeft en cursisten betrekt bij de les. De lessen worden zo praktisch mogelijk benaderd.
VerbeterpuntenSoms leer je net zo veel van medecursisten als van de leerkracht. Wanneer er weinig cursisten zich aangemeld hebben voor een cursus, probeer deze dan te verzetten, zodat er meer cursisten aanwezig zijn
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030