goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke uitleg . Zeer bedrijfsgericht.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Aardig personeel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Cursusleider gaf een duidelijker uitleg .

Leslokaal was erg benauwd en warm.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima locatie met goede parkeergelegenheid. De docent vond ik zeer professioneel. Hij had een rustige manier van doceren maar hield toch ook weer de vaart erin. Ik wil zo'n dag nog wel een afdwalen met mijn gedachten, zeker op een dag als deze warme zaterdag waarbij de temperatuur in het lokaal hoog opliep. Maar deze docent wist mijn aandacht de hele dag goed vast te houden.

Het broodje bal of een pizzapunt dat beschikbaar was om 10 uur in de ochtend vond ik niet echt een succes. Dan past een stuk cake of iets dergelijks beter. De broodjes tussen de middag daarentegen waren wel heerlijk. Ik had een cursusdag waarbij VCA Basis en VOL werden gecombineerd. Ik was opgegeven voor Basis dus kreeg ik teveel informatie. Nooit weg natuurlijk en zeer nuttig. Maar als ik dat van tevoren had geweten had ik meteen VOL examen gedaan of was uitgeweken naar een andere datum voor alleen VCA basis.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles liep goed

De uitstraling is wat verouderd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede docent

Te lange wachttijd tussen eind van de les en begin van het examen. (Extra examen lokaal) en te veel kandidaten in de klas!

good service, well treated

Positive

It was a Nice atmosphere for the training and a good instructor to work with.

Suggestions

In my own suggestion westport should have more moden machine / truck to work with and improvement of the videos quality.

• Price
  • Staff/employees
  • Quality
  • Communication
  • Knowlegde & Skills

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke mensen, goed en makkelijk bereikbaar.

Tijdens praktijk moest je zelf echt uitvinden hoe je iets moest doen. Daar had wel wat meer uitleg mogen zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Enthousiaste, kundige instructeur die de aandacht vast hield door afwisseling in zijn presentatie. Oefeningen werden goed uitgelegd en voorgedaan en continue onder het oog van de instructeur uitgevoerd. Leuke en interessante cursusdag gehad!

De volgende dag liep ik van mijn auto naar kantoor toen ik mij realiseerde dat ik geen idee heb waar bijvoorbeeld de hesjes liggen en hoe de coördinatie met de andere bedrijven op de andere verdiepingen verloopt. Een oefening hoe te evacueren in de praktijk toegespitst op het gebouw waar wij zelf werkzaam zijn (en waar de cursus was) was mijn inziens een goede aanvulling geweest.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik zou meer praktijk willen doen met name bhv. Plus locatie is niet geschikt moest op straat.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik vond de les wel goed en had het nodig

Het mag natuurlijk altijd wat goedkoper

goede service, goed behandeld

Het was erg warm in het lokaal

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De docent was uitstekend ( Jaap) was het volgens mij prima uitleg en duidelijk.

De e- book kan beter want je krijgt geen complete pagina en je kan niet scrollen voor de rest was alles prima in orde.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed begrijpend uitgelegde studie

voldoende, een redelijke ervaring

Er zou een aparte cursus moeten komen voor gevorderde of mensen die al een certificaat hadden/hebben

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ben helemaal positief over jullie bedrijf. Vorige week vca cursus gedaan en meteen geslaagd. en echt helemaal perfect. Heb geen negatieve opmerkingen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk en reeel verhaal.

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030