perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had graag een 10 plus willen geven. Gastvrij, goede catering, volledig en professioneel. Kom graag terug.

goede service, goed behandeld

ik ben tevreden heb een dag bij jullie geleerd om met een certificaat weg te gaan ik kan me niks beters voorstellen dus ga zo door en wie weet kom ik terug voor een andere cursus.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke personeelleden. Groeten vriendelijk,staan je vriendelijk te woord en erg behulpzaam, top hoor.

Het afgeven van je paspoort aan dood vreemde mensen die je niet kent, dat is een aandachtspunt wat veranderd zou kunnen worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

No nonsens aanpak en alles prima geregeld. Docenten nemen duidelijk, helder en rustig de leerstof door wat een relaxte sfeer teweegbrengt. Zeer goed bereikbaar met het OV wat ivm vroege start van 7:00 uur prima uitkomt. 2.cursussen gedaan en uitstekend bevallen.

Een 2de reachtruck is wel noodzaak als de ",klas" groter is. Met 1 reachtruck is er anders te weinig tijd per persoon om de juiste feeling te krijgen. Na het VCA Vol had ik het leuk gevonden om te zien welke vragen er fout waren. Misschien iets om dit achteraf mee te sturen met het Diploma?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel gemoedelijke,en duidelijke cursus vakkundige mensen. Ik beveel Westpoort ZEKER aan bij andere.

Niet van Toepassing.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het wordt allemaal duidelijk uitgelegd en er is een mogelijkheid om vragen te stellen. Praktijk is duidelijk met beelden in zicht gebracht. Goede cursus leiders.

De hele dag theorie en aan het eind van de dag de examens is een behoorlijke lange dag , dus moeite met de concentratie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede uitleg Positieve instelling instructeur

Mag wel een uurtje later beginnen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en vriendelijke ontvangst van de cursisten. Over vijf jaar zijn we er weer.

Docenten de wettelijke veranderingen goed laten bijhouden. Vooral op het gebied van digitale tachograaf. Verkeerde instructie kan leiden tot hoge boetes.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Word goed uitgelegd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de inbreng van jaap,het cursusboek,goed bereikbaar

wat meer jip en janneke taal in het leerboek mn hoofdstuk 11,wat meer tijd voor twee proefexamens voorafgaaand aan het examen zelfl

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het was een leerzame dag en lekker overzichtelijk, Aan het eind van de dag mochten meerdere eerder naar huis dus is voor de mensen die het nog niet gedaan hadden was er dan lekker veel tijd en ruimte over

Misschien iets meer vestigingen in regio Rotterdam, 7 uur in Amsterdam was voor mij uit Vlaardingen iets aan de vroege kant.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tevreden goed verzorgd

Het roken voor de deur

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede leuke leraar mensen die 2 uur te laat waren eerden goed op hun nummer gezet En hij vertelde duidelijk en veel handige info

Iets korter De dag duurt te lang na de lunch moet je echte examen starten Mijn ploeg maakte de oedenexamens goed maar waren moe en minder geconsentreert met het echte examen En s morgens begint het heel rommelig Zat bijv in de verkeerde klas alle namen opgenoemd behalve mijne dus beter onderaan de trap lijstje met lokaal en namen is wat duidelijker En als he uiteindelijk examen heb gedaan mail de cursist de uitslag ook en niet de werkgever alleen De examinator veloofde de volgende dag de uitslag te mailen naar moet hem nu nog krijgen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede heldere leraar , vriendelijk personeel , goede locatie , professioneel, uitnodigend voor een vervolg cursus of een eventuele andere cursus.

, ik heb er zelf geen moeite meegehad , maar voor sommige cursisten zou een 2 daagse cursus voor vca mogelijk moeten zijn .

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lunch prima verzorgd; Vriendelijk personeel.

Communicatie kan wel wat verbeterd worden!

Pluspunten

print van studie om leren

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed voor het examen klaar gestoomd.

Terugbellen op de afgesproken momenten

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede verzorging en verplaatsen van een dag ook geen probleem

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie, goede duidelijke uitleg, van te voren weten wat,waar en hoe gebeurd.

De les boeken iets overzichtelijker maken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Praktische instelling, juiste coach

Boeken kunnen iets beter aansluiten bij de sheets. De Coach maakte hoop goed maar de boeken sloten qua volgorde van de geboden stof niet geheel aan. e.e.a. maakte het moeilijker om de stof te volgen.

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030