Pluspunten
Ik had graag een 10 plus willen geven. Gastvrij, goede catering, volledig en professioneel. Kom graag terug.
ik ben tevreden heb een dag bij jullie geleerd om met een certificaat weg te gaan ik kan me niks beters voorstellen dus ga zo door en wie weet kom ik terug voor een andere cursus.
Pluspunten
Leuke personeelleden. Groeten vriendelijk,staan je vriendelijk te woord en erg behulpzaam, top hoor.
VerbeterpuntenHet afgeven van je paspoort aan dood vreemde mensen die je niet kent, dat is een aandachtspunt wat veranderd zou kunnen worden.
Pluspunten
No nonsens aanpak en alles prima geregeld. Docenten nemen duidelijk, helder en rustig de leerstof door wat een relaxte sfeer teweegbrengt. Zeer goed bereikbaar met het OV wat ivm vroege start van 7:00 uur prima uitkomt. 2.cursussen gedaan en uitstekend bevallen.
VerbeterpuntenEen 2de reachtruck is wel noodzaak als de ",klas" groter is. Met 1 reachtruck is er anders te weinig tijd per persoon om de juiste feeling te krijgen. Na het VCA Vol had ik het leuk gevonden om te zien welke vragen er fout waren. Misschien iets om dit achteraf mee te sturen met het Diploma?
Bedankt voor je reactie. Er staat inmiddels een 2e reachtruck paraat in onze praktijkloods! Wij hebben geen inzage in de VCA-examens, deze worden afgenomen door een extern examenbureau. Je zou via VCA Infra eventueel zelf inzage aan kunnen vragen.
Pluspunten
Heel gemoedelijke,en duidelijke cursus vakkundige mensen. Ik beveel Westpoort ZEKER aan bij andere.
VerbeterpuntenNiet van Toepassing.
Pluspunten
Het wordt allemaal duidelijk uitgelegd en er is een mogelijkheid om vragen te stellen. Praktijk is duidelijk met beelden in zicht gebracht. Goede cursus leiders.
VerbeterpuntenDe hele dag theorie en aan het eind van de dag de examens is een behoorlijke lange dag , dus moeite met de concentratie.
Pluspunten
Goede uitleg Positieve instelling instructeur
VerbeterpuntenMag wel een uurtje later beginnen
Pluspunten
Goede en vriendelijke ontvangst van de cursisten. Over vijf jaar zijn we er weer.
VerbeterpuntenDocenten de wettelijke veranderingen goed laten bijhouden. Vooral op het gebied van digitale tachograaf. Verkeerde instructie kan leiden tot hoge boetes.
Pluspunten
Word goed uitgelegd
Pluspunten
de inbreng van jaap,het cursusboek,goed bereikbaar
Verbeterpuntenwat meer jip en janneke taal in het leerboek mn hoofdstuk 11,wat meer tijd voor twee proefexamens voorafgaaand aan het examen zelfl
Pluspunten
Het was een leerzame dag en lekker overzichtelijk, Aan het eind van de dag mochten meerdere eerder naar huis dus is voor de mensen die het nog niet gedaan hadden was er dan lekker veel tijd en ruimte over
VerbeterpuntenMisschien iets meer vestigingen in regio Rotterdam, 7 uur in Amsterdam was voor mij uit Vlaardingen iets aan de vroege kant.
Pluspunten
Tevreden goed verzorgd
VerbeterpuntenHet roken voor de deur
Pluspunten
Goede leuke leraar mensen die 2 uur te laat waren eerden goed op hun nummer gezet En hij vertelde duidelijk en veel handige info
VerbeterpuntenIets korter De dag duurt te lang na de lunch moet je echte examen starten Mijn ploeg maakte de oedenexamens goed maar waren moe en minder geconsentreert met het echte examen En s morgens begint het heel rommelig Zat bijv in de verkeerde klas alle namen opgenoemd behalve mijne dus beter onderaan de trap lijstje met lokaal en namen is wat duidelijker En als he uiteindelijk examen heb gedaan mail de cursist de uitslag ook en niet de werkgever alleen De examinator veloofde de volgende dag de uitslag te mailen naar moet hem nu nog krijgen.
Beste Stanley, Het merendeel van de cursisten heeft een hele trainingsdag nodig om goed voorbereid het examen in te gaan. Zodra bij ons uitslagen bekend zijn, communiceren we deze altijd naar de opdrachtgever. We hopen dat je inmiddels het heugelijke nieuws hebt ontvangen ;) Gefeliciteerd namens het Westpoort Team
Pluspunten
goede heldere leraar , vriendelijk personeel , goede locatie , professioneel, uitnodigend voor een vervolg cursus of een eventuele andere cursus.
Verbeterpunten, ik heb er zelf geen moeite meegehad , maar voor sommige cursisten zou een 2 daagse cursus voor vca mogelijk moeten zijn .
Beste Eric, Voor veel cursisten is één lesdag voldoende om het examen met succes af te ronden. Op aanvraag verzorgen wij ook regelmatig een tweedaagse VCA-cursus. Met vriendelijke groet, het Westpoort Team
Pluspunten
Lunch prima verzorgd; Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenCommunicatie kan wel wat verbeterd worden!
Pluspunten
Verbeterpuntenprint van studie om leren
Pluspunten
Goed voor het examen klaar gestoomd.
VerbeterpuntenTerugbellen op de afgesproken momenten
Beste Edwin, Nogmaals gefeliciteerd met het behalen van je DTA certificaat! Je hebt gelijk, afspraak is afspraak. Hier gaan we scherper op letten. Met vriendelijke groet, het Westpoort Team
Pluspunten
Goede verzorging en verplaatsen van een dag ook geen probleem
Pluspunten
Goede communicatie, goede duidelijke uitleg, van te voren weten wat,waar en hoe gebeurd.
VerbeterpuntenDe les boeken iets overzichtelijker maken
Pluspunten
Praktische instelling, juiste coach
VerbeterpuntenBoeken kunnen iets beter aansluiten bij de sheets. De Coach maakte hoop goed maar de boeken sloten qua volgorde van de geboden stof niet geheel aan. e.e.a. maakte het moeilijker om de stof te volgen.
Beste Ruud, We gaan de volgorde van het lesboek en de presentatie nalopen, bedankt voor je opmerking. Vriendelijke groet, het Westpoort Team
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030