Pluspunten
een goede leerstof en boeken fijne leraar die goed uitleg geeft van de stof
Verbeterpuntenjammer dat je niet gelijk examen kan doen maar een week er tussen zit
Beste Boudewijn, Prettig om te lezen dat de cursus je goed bevallen is en jammer dat je examen niet aansluitend was gepland, dit nemen we als aandachtspunt mee. Bij deze nogmaals gefeliciteerd met het behalen van je ADR-certificaat! Vriendelijke groet, het Westpoort Team
Pluspunten
Ik vond het een zeer geslaagde dag
Pluspunten
erg vriendelijk en leuk opleidings centrum top heb leuke dag gehad
Pluspunten
vriendelijk en behulpzaam, halen als uit de kast om te laten slagen
Verbeterpuntenwarme hap bij het eten zou welkom zijn
Pluspunten
Dat er ook voor eten en drinken wordt verzorgd
VerbeterpuntenDie heb ik niet
geen
Pluspunten
Zeer aardige leraar Jaap, was erg vriendelijk, persoonlijk had veel ervaring en nam de tijd alles uit te leggen en ook persoonlijk je iets meer te vertellen.
VerbeterpuntenMeer computer examens afleggen. Er zijn nu te weinig computers.
Pluspunten
Onze leraar Ger heeft het ons zo duidelijk uitgelegd. Ik wil hem daarvoor nogmaals bedanken
Beste Remco, Bedankt voor de complimenten, ook namens Ger! Vriendelijke groet, het Westpoort Team
Pluspunten
The course is very available. The study concise materials/books written, made or modified by "Westpoort" is very informative and precise which help students to obtain necessary knowledge in a short time.
VerbeterpuntenI think the single problem concerning to the language "English" which needs to be improved.
Dear H. Stepanyan, Thanks for the nice compliments. We'll take your suggestion as a point of attention! Best regard, the Westpoort Team.
Pluspunten
Onze leraar Ger heeft het ons echt duidelijk uitgelegd. Ik wil hem hier nogmaals voor bedanken.
Pluspunten
Goed geregelde zaken
VerbeterpuntenIets centraler in nederland vestigen
Pluspunten
Mooi, gevarieerd progamma met een duidelijk doel. Uitstekende lunch.
VerbeterpuntenLeslokalen kunnen een opfrisser gebruiken.
Beste W. Slagter, Fijn dat zowel de lunch als de cursusdag in de smaak is gevallen. En natuurlijk bedankt voor je suggestie, die nemen we mee! Vriendelijke groet, het Westpoort Team
Pluspunten
Goede Feedback, kritiek, samenhorigheid en aandachtverdeling
VerbeterpuntenPrijs omhoog en dan voor 2 aparte tegelijk je certificaat kunnen halen
Beste Ilyass, Bedankt voor de complimenten. Het is bij Westpoort mogelijk om, na het behalen van je Heftruckcertificaat, voor een gereduceerd bedrag je Reachtruckcertificaat te halen. Omdat je dan vrijstelling krijgt voor het theoretische deel, betaal je voor het tweede certificaat slechts € 75,- excl btw. Als de situatie het toelaat, is dat zelfs mogelijk op één dag. We zien je graag terug voor je tweede certificaat! Vriendelijke groet, het Westpoort Team
Pluspunten
ik kom graag bij westpoort, koffie lunch etc. is altijd klasse geregeld! En het is altijd bere gezellig!!
VerbeterpuntenLekker zo doorgaan, niets op aan te merken!
Beste Michael, Bedankt voor de complimenten. Wij vinden het ook altijd beregezellig als jij er bent! Tot snel Vriendelijke groet, het Westpoort Team
Pluspunten
Pluspunten
Goede doel gerichte training naar het examen toe gehad
Pluspunten
Alles super goed geregeld!!
Pluspunten
Goede docent duidelijk
VerbeterpuntenWater automaat om water te kunnen drinken in de pauzes
Beste Rachid, Dat zou zeker een goede aanvulling kunnen zijn. Dank je wel! Vriendelijke groet, het Westpoort Team
Pluspunten
Ik had gebeld voor informatie over de reachtruckcursus/examen en werd daarbij zeer vriendelijk en goed geholpen (door Yvonne Loocks). De reachtruckexaminator (Jaap Huijberts) vond ik vriendelijk en professioneel. Zowel het theorie- als het praktijkgedeelte deed hij goed.
VerbeterpuntenDe loods/werkruimte voor het praktijkgedeelte hef-/reachtruckexamen vond ik voldoende maar zou van mij groter mogen.
Beste Ron, Bedankt voor je complimenten, ook namens Jaap en Yvonne! En in de praktijkruimte willen we het je natuurlijk niet te makkelijk maken ;) Vriendelijke groet, het Westpoort Team
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030