goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het hele traject van aanmelfing,bevestiging,telefonische info verdtrekking, praktijk en theorie les, zelfs de lunch, alles op een zeer hoog niveau

Helaas kan ik er geen bedenken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede heftruckdocenten die op een goede, duidelijke en geestige wijze les geven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie van inschrijving tot certificaat uitreiking Duidelijke informatie goede locatie makkelijk bereikbaar en parkeergelegenheid

nee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede docent verteld het in jip en Janneke taal.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

theorie was echt duiderlijk hadt 2 fout zonder te leren

praktijkles kwam bij mij over dat je van a naar z de proseduren moest weten maar bij examen werd het opgesplitst in twee stukken voor 2 cursisten en gaf wel wat verwarring over wat hoort en nog wel bij mij en wat valt onder de ander misschien handig om alle situaties uit teleggen en wat dan de volg orde is

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- To the pint; direct - Bij theorie mogelijkheid op papier belangrijke punten te schrijven.

- Aantal bruikbare heftrucks is 3, reachtrucks is 1, dit kan bij hogere deelname-aantallen voor wachttijden zorgen. - Theorie zou m.i. nog net iets bondiger (=korter) mogen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie en berichtgeving voorafgaand aan de cursus. Welkom ontvangst Ontspannen manier van lesgeven Vriendelijk personeel Duidelijke lesstof Lunch en koffiepauzes zijn genoeg en goed. Verzorgde afsluiting met certificaat en pasje Schappelijke prijs Compacte eendagscursus is zeer prettig

Bij het praktijk-gedeelte viel mij op dat het voor de lesgevenden moeilijk moet zijn om cursisten continu nauwlettend in de gaten te houden. Er zijn slechts twee heftrucks tegelijk bezig en soms buiten het gezichtsveld. Andere cursisten moeten dan wachten. Ikzelf had geen problemen om te moeten wachten. Bedankt voor de inzet van u allen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er werden voldoende pauzes ingelast. Goede docent, duidelijke leerstof.

Er waren veel broodjes aanwezig in de lunch maar eigenlijk veel te weinig met kaas. Niet iedereen eet vlees, of het moet Halal zijn. Maar doordat er meerdere cursisten geen vlees wouden, hadden de overige cursisten maar een paar broodjes te verdelen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede uitleg van de stof

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed te vinden lokatie, verzorging was goed koffie thee lunch.

Ruimte waar ik les kreeg voor heftruck viel opzig tegen, was wel te doen maar als het kouder word denk ik dat het te koud word.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Docent neemt de tijd, leg het goed uit m.n. goede praktijkvoorbeelden.

Iets meer aandacht met reanimatie, b.v. als het mogelijk is andere typen AED apparaten laten zien. Want het zijn verschillende soorten AED`s.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede locatie prima leraren gezellige personeel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede en duidelijke uitleg van de stof. men heeft de kennis en ervaring uit de praktijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er word goed uitleg gegeven. Er wordt echt de tijd voor je genomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze geven goed les ook in het engels . Veiligheid is voor hen heel belangrijk . Leggen goed en begrijpelijk uit .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Cursus is goed en duidelijk uitgelegd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles goed geregeld, vanaf de opkomst tot het vertrek. Jullie beschikken zowel over goed personeel als materieel. Hartstikke bedankt voor de geslaagde cursus!

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030