Pluspunten
netjes geregeld ook lunch en dergelijk.
Verbeterpuntendocent wist niets van steigerbouwen af.
Pluspunten
Genoeg plek qua korte termijn planning. Onder scheid tussen mensen met en zonder ervaring.
VerbeterpuntenBegin niet om 07:00, voor sommige mensen niet haalbaar.
Pluspunten
er zijn geen positieve punten ik heb theorie examen gehad bij open vragen wist ik alleen 1 vraag de andere vragen heb ik niet geleerd van Ger en stond ook niet in de boek en vandaag heb ik gehoord dat ik gezakt ben nou ik heb zoveel geld voor betaald dus ik had wat meer verwacht tja maar ik wacht het af
Beste heer Karakus, Ook wij vinden het erg vervelend dat je het examen niet hebt weten te halen. Het niveau van de DTA-cursus is erg hoog, vergelijkbaar met HBO. We nemen op korte termijn contact met je op om te kijken waar het mis is gegaan en of je eventueel via een her-examen alsnog het DTA-certificaat kunt behalen. Vriendelijke groet, Opleidingscentrum Westpoort
Pluspunten
Marco is de beste leraar!
Pluspunten
Top sfeer en erg leerzaam. Ook totaal niet ongemakkelijk, ondanks dat ik als enige een beginner was.
Pluspunten
hele relaxte instructeur maar wel rechtvaardig op wat je fout doet. Prima dus. Zo onthoudt je beter wat er fout ging.
meer dan 2 dagen voor de bevestiging via e-mail van de dag van de cursus
ik vind het heel slecht dat er nergens brandhaspels , brandblussers , nooduitgangen enz enz staan aangegeven , ik zou daarom andere mensen alleen van wegen de slechte veiligheid jullie niet aan raden , kwa kosten wel. En het ergste vind ik dan nog eens dat jullie op de voormap durven te schrijven ( veiligheid ) en ook nog eens BHV curcus daar houden en dan zijn deze punten die hier boven staan bij jullie niet goed
Beste Richard, Bedankt voor je beoordeling en de feedback over veiligheid. Dit stellen wij zeer op prijs. Vanzelfsprekend mag je verwachten dat je de richtlijnen uit de BHV-cursus bij ons volledig terug ziet. Er is inmiddels een extra controle uitgevoerd en de verbeterpunten worden direct aangepakt.
Pluspunten
De positieve punten van de opleiding is vooral jullie insteek om door het werkend materieel niet telkens te vernieuwen en om geen dure panden aan te schaffen/huren,de werkelijke opleidkosten ontzettend laag kunnen houden en daardoor kwalitatief even zo goede opleidingen te geven met een hoger rendement voor jullie en iedereen die aan de opleiding moet deelnemen of deel wil nemen.
VerbeterpuntenGeen,dat weten jullie beter als ik.
Pluspunten
kon tussendoor ook nog lachen
Pluspunten
alles werd op een manier uitgelegd dat het ook voor mensen die niet goed zijn in theorie begrijp baar was.
Pluspunten
kleine groep duidelijk lesmateriaal en docent is ook duidelijk in de uitleg van de lesstof
Verbeterpuntenmiste ietsje diepgang op het technisch gedeelte
Verbeterpunten20
Pluspunten
Ik had een leraar die het erg goed deed, het serieuze afgewisseld met een grap zodat het geen saaie leerstof was. Hield op zijn tijd de pauze's dus ik had een leuke en leerzame dag
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitsverhouding, Uitstekende docent en een goede service.
VerbeterpuntenBepaalde punten die tijdens de theorie (in dit geval dav) besproken worden staan niet expliciet in het lesmateriaal, dat zou iets beter op elkaar afgestemd kunnen worden of misschien wat extra materiaal meegeven waar precies datgene in staat wat besproken word tijdens de theorielessen als aanvulling op het lesmateriaal (waarbij natuurlijk wel duidelijk vermeld word dat het een aanvulling is), Of het lesmateriaal (theorie) aanpassen waarbij je belangrijke punten (die in de theorie besproken worden) benadrukt.
Basisweg 29
1043 AN Amsterdam
Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030